שלום שמי אווה

vera2

New member
../images/Emo3.gifkedves Evi neninek

ELOSZOR IS KIVANOK MAGANAK EGY BOLDOG ES EGESEGES UJ EVET MOST ADOK MAGANAK EGY LEHETOSEGET GYAKOROLNI A COMPJUTER HASZNALAST LEHET HOGY TUDJA HOGY KEL CSINALNI A "SOLMOI GALUSKAT? ELORE KOSZONOM ZSINTEN NAGYMAMA VERA

vera2

New member
../images/Emo54.gifלEvike

לאויקה שלום אני מבקשת לדעת איפו הישגת את התוכנה לכתב בהונגרית יש לי חברה בבודהפשט אני מקלידה לה את המכתב ואחכ מנקדת בכתב יד זה יוצא די מגוחך.בתודה מראש שנה טובה וגמר חתימה טובה מVera

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif שבת שלום ורה../images/Emo141.gif

את העצה להוסיף הונגרית על המחשב, קבלתי דווקא בפורום ההונגרי, בתגובה לבקשה מצידי: הדוציקום שלח לי בפקס, (שהוא קבל מ-jimi2), וכן שאלתי בפורום הטכני של תפוז, והם שלחו לי תוך כ-4 דקות את כתובת האתר, (באנגלית)שם זה מוסבר בפרוטרוט. השאלה, איזה חלונות יש לך על המחשב, לי יש 98, והאמור מתיחס ל-98 win. בחלונות xp, יש אפשרות לעשות זאת בקלות יותר, אני לא בדיוק יודעת איך, אבל אני יכולה לברר. כתובת האתר www.hungarianassociation.com/TypeHungarianinWindows.htm (יכול להיות, שיש שם הסבר לגבי שאר החלונות.) אם את רוצה שאשלח לך את ההסבר בעברית, כולל איך צריכה להראות מקלדת הונגרית, שלחי לי במסר מספר פקס בו אני יכולה לשלוח לך את החומר. אחרי שתתקיני, אם תרצי להעזר בי להנחיות נוספות, אשמח לעזור לך, בטלפון, אם תשלחי לי את מספרך. שבת שלום evi

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif שבת שלום vera2

נכנסתי לאתר "הוספת ההונגרית", והם הוסיפו הנחיות גם לגבי win xp. כיוון שאין לי מושג באיזה windows את משתמשת, אני עדיין לא שולחת לך את ההוראות שיש לי. אם זה win 98, אסרוק את החומר, ואשלח לאי-מייל שלך (כיוון שלא ציינת פקס). אם זה ה- xp, כדאי להכנס לאתר. תכתבי לי אם הצלחת, ואשמח לעזור אם יהיו שאלות. שבת שלום evi.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif Szávta Éva S&aacu

Ne legyél szomoru, boldogult Anyukám is alig tudott Ivritül írni, meg beszélni, még 45 év után itten. Jó ő lakott Bné Brakba, ahol sok voltak a Magyarok , csak amikor születtek a gyerekeim, tanult egy kicsit, de inkább Magyarul beszélt velük, (de a gyerekek nem tudnak Magyarul, csak itt, ott pár szót, és pár éneket.) Én ismerek sok Magyar származásu embereket, akik sok év után még nem tudnak Ivritül, De soha nem késő, mindig lehet megpróbálni. Évi

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif להדוציקום שבת שלום

התכוונת להפנות את השאלה שלך לסבתא אוה, ולא לevike, שזו אני. אמנם, גם אני אוה וגם סבתא, אבל זה קצת מבלבל. לא נורא! אמנם, אני כותבת גם הונגרית, אבל בעברית הרבה יותר קל לי. evike.

ILM

New member
הונגרית לשעבר ?

לידידי חברי הפורום שחכתם אבל כמעט ולא משתמשים הונגרית ב-tegezesh . יש אני והוא או כבודו/ה כמעט ולא משתמשים ב-את/ה חוץ מזה שנה טובה וגמר חתימה טובה לחברי הפורום ולכל בית ישראל

olee

New member
עיצה לי אלייך,אם את דוברת עברית

כתבי באנגלית את השפה העברית וכ ך ככככוווווווווולם יבינו לדוגמא at ychola lctov ivrit banglit כך מתכתבים הקטנים בלית ברירה שנה טובה

lb155

New member
משהו אישי

גם לסבתא שלי קראו סבתא אווה והיינו מאוד קשורים והיא גם זו שלימדה אותי הונגרית...

למעלה