שלום

Rachel47

New member
כן זה די מודגש בפרקים

שביי קטן ומבקש ממנו לוותר על הכוח שלו
לא נגעו בעניין הזה באמת בעונות האחרונות בצורה מפורשת אבל אני משערת שזה לא השתנה

niviri

New member
בדיוק!

ויופי שהוא כזה. לא כולם צריכים לשים תמיד את האהבה מעל הכל, יש עוד דברים בחיים... כמו כוח

Shiri from the block

Active member
זה נשבר בפעם הראשונה לדעתי כי זה היה לא צפוי
והוא לא היה מוכן לזה אז זה בא אליו בהפתעה..
הוא הרגיש שהוא אוהב את בל והיא אהבה אותו אז הקללה אוטומטית עמדה להישבר..
אבל עכשיו שהוא מודע למה הנשיקת אהבת אמת ביניהם יכולה לעשות לו כנראה שהוא מצא דרך להתחמק מזה.. או לאהוב אותה פחות, או לשמור יותר חזק על הכוח שלו..

או שלום לך מיטל!

טוב לראות אותך במחוזות אלו :)
&nbsp
התהייה שלך באמת מעניינת! אין לי תשובה טובה, אני רק רוצה להביע את תדהמתי ממשהו:
את אוהבת את בל?! איך? למה? מה יש לאהוב בה? אין לה עמוד שדרה והיא קצת כמו אישה מוכה שתמיד חוזרת לבעל שאלים כלפיה..
&nbsp
בכל מקרה- נתראה במסדרונות תפוז :)

niviri

New member
היי לך פה

חחחח אני רואה את הדמות שלה הפוך לגמרי. אישה מוכה משכנעת את עצמה כל פעם שזה מגיע לה, ושאם היא תתנהג יפה היא לא תוכה שוב. בל, לעומת זאת, יודעת מי זה רמפל, ומקבלת אותו. היא לא מאשימה את עצמה במה שהוא עושה, להיפך, היא יודעת שכשהיא איתו הוא פחות רע (כמו שהיא אמרה לו שבגלל זה היא צריכה להישאר). אבל מצד שני היא ריאלית, היא מכירה אותו ולא מצפה ממנו להיות מלאך פתאום. הדמות שלה עברה התפתחות. בהתחלה היא חשבה שהוא השתנה בשבילה ואח"כ הבינה שזה לא עובד ככה והשלימה עם מי שהוא, ועדיין היא יודעת שיש בו גם צד טוב ושרק היא יכולה להוציא אותו החוצה. כך שלדעתי היא חוזרת אליו ממקום של חוזק ולא חולשה, מתוך ידיעה שהיא נותנת לו כוח להיות טוב יותר.
&nbsp
הבהרה קטנה: כל זה נכתב על סמך העונה השניה, ולא מתבסס על הפרק האחרון שראיתי (7, הפרק הראשון בסטוריברוק לעונה שלישית) שאני עדיין מתכחשת אליו ומשכנעת את עצמי שגם בסטוריברוק זה הצל של פיטר פן ולא באמת בל

למעלה