ת תומרARCH New member 6/4/13 #26 תומר דיי סבבה, בערב הולך לראות סרט עם חבר טוב אבל מה שלום עוזי טל, ואיך לעזלל נשים חיוך על הפנים של תותי פרוטי?
תומר דיי סבבה, בערב הולך לראות סרט עם חבר טוב אבל מה שלום עוזי טל, ואיך לעזלל נשים חיוך על הפנים של תותי פרוטי?
ת תותי פרוטי20 New member 6/4/13 #29 די משעשע כאן האמת אני מניחה שתצליחו באופן וירטואלי לשים עליי חיוך.. בקשר לאמיתי זה כבר בעיה אחרת
ע עוזי טל 75 New member 6/4/13 #36 הא אתה צפוני? זה במרכז.אעשה את זה בשעה מוקדמת יותר באותו יום שהרחוקים יוכלו להגיע.
ה המלאך הירוק New member 6/4/13 #14 שלום תותי פרוטי אני מקווה שהשיר הזה ישפר את מצב רוחך http://www.youtube.com/watch?v=TLsTUN1wVrc
ע עוזי טל 75 New member 6/4/13 #19 את עובדת בשירות לקוחות? עם כל הלקוחות הבלתי נסבלים הא?.אני גם עובד עם לקוחות,המשפט "הלקוח תמיד צודק"לא תופס אצלי.זה תופס אצל הלקוחות בגלל זה הם חוגגים על המשפט הזה.
את עובדת בשירות לקוחות? עם כל הלקוחות הבלתי נסבלים הא?.אני גם עובד עם לקוחות,המשפט "הלקוח תמיד צודק"לא תופס אצלי.זה תופס אצל הלקוחות בגלל זה הם חוגגים על המשפט הזה.
N NEO83 New member 6/4/13 #23 היה תותי ברוכה הבאה! בחיי אני מתחיל להרגיש כבר ותיק למרות שהצטרפתי רק בבוקר