שלום
חדשה פה

פאשון

New member
150

30 בארוחות הגדולות. 20-30 בארוחות הקטנות. אני מנסה להימנע ממאכלים מתוקים וכאלה שמקפיצים סוכר כמו פירות (אוכלת רק תפוח), תפו"א ומוצרי חלב. חלב ניגר כבר מזמן הפסקתי לשתות. הפחמימות כמובן מרוכבות מחיטה מלאה. אני משתדלת להוסיף שומנים וחלבונים כדי שהסוכר יתפרק יותר לאט וזה גם קלוריות בשבילי.
אני אולי צריכה יותר לחשוב על עומס גליקמי?
 

tulkin

New member
לא. את צריכה להפחית פחמימות לדעתי.

במצב הנוכחי שלך, הגוף שלך זקוק כמעט מסביב לשעון לאינסולין. כל הזמן את מספקת לו עוד ועוד פחמימות. לפעמים הוא מצליח לספק את האינסולין, ולפעמים לא, ואז מגיעים הפיקים שאת רואה. להפחית פחמימות ולהגדיל צריכת שומנים שתחליף את הקלוריות של הפחמימות עשוי לפתור את הבעיה
 
שיטות שונות

כמו שכבר הבנת יש שיטות שונות וכל אחד צריך למצוא מה נכון עבורו.

אני למשל מנסה כבר שבוע את השיטה של ד"ר ניל ברנארד ורואה שיפור.

אם מתאים לך השיטה הרגילה ואת מאוזנת וטוב לך, לכי על זה.

בהצלחה
 
עקרונות השיטה

עקרונות השיטה היא טבעונות דלת שומן.
תזונה שמתבססת על פירות, ירקות ופחמימות מלאות.

מאחר ואני כבר טבעונית שנתיים והשגתי תוצאות טובות מאד מזה, חלק גדול מהדרך כבר עשיתי.

טבעונית אחרת שאני מכירה סיפרה לי על זה ועל ההצלחה שלה.

למעשה היא טבעונית הרבה יותר שנים ממני.
אם היא רק הייתה מתחילה בטבעונות, הייתי אונרת שזה מהטבעונות כי לי היא עזרה מאד.
מאחר והיא וותיקה הרבה יותרר ממני וסיפרה על השיפור התעניינתי בשיטה.

כמובן שעדין אינני יכולה לתת ציון. כי רק התחלתי. אבל לי זה התאים.
לא חושבת שזה מתים לכולם. ממש לא.

בכל מקרה בהצלחה באשר תבחרי ויתאים לך.
 
למעלה