150
30 בארוחות הגדולות. 20-30 בארוחות הקטנות. אני מנסה להימנע ממאכלים מתוקים וכאלה שמקפיצים סוכר כמו פירות (אוכלת רק תפוח), תפו"א ומוצרי חלב. חלב ניגר כבר מזמן הפסקתי לשתות. הפחמימות כמובן מרוכבות מחיטה מלאה. אני משתדלת להוסיף שומנים וחלבונים כדי שהסוכר יתפרק יותר לאט וזה גם קלוריות בשבילי.
אני אולי צריכה יותר לחשוב על עומס גליקמי?
30 בארוחות הגדולות. 20-30 בארוחות הקטנות. אני מנסה להימנע ממאכלים מתוקים וכאלה שמקפיצים סוכר כמו פירות (אוכלת רק תפוח), תפו"א ומוצרי חלב. חלב ניגר כבר מזמן הפסקתי לשתות. הפחמימות כמובן מרוכבות מחיטה מלאה. אני משתדלת להוסיף שומנים וחלבונים כדי שהסוכר יתפרק יותר לאט וזה גם קלוריות בשבילי.
אני אולי צריכה יותר לחשוב על עומס גליקמי?