היי טינקרבל
אני בת 26. עד לפני שנה הייתי חסרת ניסיון לחלוטין (גם לא נשיקה ושום קשר שעבר שני דייטים) לא יצאתי להרבה דייטים.
לפני שנה יצאתי עם חברה וידיד שלה, הכיוון לא היה להכיר בן זוג, אבל יצא שהיה לנו חיבור טוב. מפה לשם קבענו לדייט.
זה היה הדבר הכי מדויק. בחור מדויק, בזמן מדויק.
איתו צברתי ניסיון. (אני עדיין בתולה.) פתאום הבנתי איך דברים עשויים להתגלגל באופן טבעי, זה לא משהו שאפשר לתכנן.
הבחור היה עדין, רגיש ומתחשב.
הקשר לא נמשך הרבה זמן (חודשיים), אבל מאז אני הרבה יותר נינוחה עם עצמי, ובכלל עושה עבודה בהקשר לחיזוק הדימוי העצמי, ואהבה עצמית.
לא מזמן הייתי בקשר עם בחור (קשר קצר), זה היה נראה אחרת מבחינה מינית, כבר הייתי עם פחות חששות וגם הוא נתן לי להרגיש לגמרי בסדר עם החוסר ניסיון שלי.
בעניין תחומי עניין-
טבע ואומנות זה תחומי עניין! תחומי העניין שלי שונים מאוד מה"קו הרגיל", אבל אילו תחומי העניין שלי, זה מה שהופך אותי למי שאני, וקרוב לוודאי שאמצא מישהו שמתעניין באותם התחומים. או לפחות מגלה עניין במשהו חדש.
אני טבעונית.
חשבתי כמוך, שלא אהיה מסוגלת להתנשק עם מי שלא טבעוני. הבחור הראשון טבעוני, ואחריו התחזקה התחושה שלי שאהיה בזוגיות עם מישהו טבעוני בלבד.
אבל אני מנסה לשחרר את המקום הזה, והקשר הקצר האחרון היה עם בחור לא טבעוני. וכן.. התנשקתי עם מישהו לא טבעוני.
אני לחלוטין מבינה את המקום שלך, רוצה להזמין אותך לנסות בכל זאת לפתוח אפשרויות עם כל הקושי. אני עדיין עושה עבודה מחשבתית בעניין, זה לא פשוט. ואנשים לא מצליחים להבין את זה.
בעניין המראה,
אם את מרזה, את עושה את זה עבורך, קודם כל. אז אם עדיין גברים לא יסתכלו עלייך. זה לא משנה. זה בשבילך. אם גברים יסתכלו עלייך יותר כשתרזי, זה בונוס.