שלום
אני בת 20, חדשה כאן בפורום

kiki9

New member
שלום ../images/Emo13.gif אני בת 20, חדשה כאן בפורום

מגיל צעיר הייתי טום-בוי, התחברתי יותר עם בנים, אהבתי משחקים "של בנים" וכו', אני טובה במתמטיקה וספורט יותר מספרות ושאר מקצועות שנחשבים נשיים. תמיד ידעתי שיש בי צדדים גבריים, אפילו בפן הגופני (רמות קצת גבוהות של הורמונים גבריים, למרות שאני נראית טוב בתור אישה). לאחרונה התחלתי להיות מודעת לזה שלפעמים כשאני מאוננת אני מדמיינת שיש לי פין, ז"א אני לא בדיוק חושבת על נשים, ולא מדמיינת את עצמי כגבר, אלא עצם הפעולה המינית מהזוית הגברית כאילו מתאימה לי יותר. זה מתסכל אותי, אני מרגישה שאם היה לי פין הייתי נהנת הרבה יותר ממין, הייתי מגשימה את עצמי באמת מבחינה מינית. ההרגשה הזאת מוכרת כאן למישהי? מה זה אומר? זה פעם ראשונה שאני מדברת על זה...

Sonata Of Tears

New member
ברוכה הבאה.

אני טיראל, מלודי,גאיה,סתיו - עדיין לא החלתתי (תעזרו לי לבחור!) ,בכל מקרה ,לשאלתך. מזה אומר? זה אומר שאת נהנת לדמיין את עצמך כגבר במין - אין בזה יותר מזה ,אבל כמה שאלות יש לי אליך את מדימיינת את עצמך כגבר גם בלי קשר ישיר למין? כלומר, לא כשאת מאוננת או ממעלה פנטזיות מיניות? היית רוצה פין?

kiki9

New member
../images/Emo94.gif

אפילו בלי קשר לגבר/אישה פין נראה לי איבר יותר כייפי מוגינה, ויותר פשוט לתפעול :) ויש גם עניין יותר מופשט, של אנרגיה "גברית", אקטיבית, חודרת במקום נחדרת. אני מאוד אוהבת להיות "נחדרת", אבל הייתי רוצה להיות מסוגלת להיות גם בצד השני. לפעמים אני מרגישה גם קצת גבר באופן כללי, אבל לפעמים אני ממש נהנת להיות אישה. נ.ב. - יש פירוש ל"טיראל"?

barak001

New member
היי קיקי

החברה מאלצת אותנו לבחור בצורה דיכוטומית גם בזהות מגדר וגם בנטיה מינית. כיצורים מורכבים יש בנו משתי הזהויות ושתי האוריינטציות, ההבדלים הם רק במינון. רק מעטים עונים באמת להגדרה הסטריאוטיפית של "גבר"\"אישה"\"הומו"\"סטרייט". בסופו של דבר, הדבר המבחין בין טרנסג'נדרים לרוב האוכלוסיה, זה עד כמה חזקה תחושת חוסר ההתאמה בין הטבע המולד לבין הסטריאוטיפים. אצלך בהחלט קיימת חוסר התאמה למגדר "אישה" הנוכחי (שהוא סך הכל אוסף מעורפל של סטיגמות, שציינת כמה מהן), כמו גם אצל פמיניסטיות רבות. כנראה שעם הזמן תביני טוב יותר כמה "גבר" וכמה "אישה" יש בך, וע"פ זה תחליטי מה דרך החיים הכי מתאימה לך. אני בכל אופן מרגיש "גבר" בגוף נ', או יותר מדוייק, מאד "לא אישה".

DarlingAdam

New member
ברוכה הבאה :)

ההרגשה מוכרת, כן. יצא לי להכיר בחורים בגוף נקבי שהרגישו ככה. אבל האמת, יצא לי לערוך שיחה רצינית ונהדרת עם שתי נשים - נשים מוחלטות, ללא צורך להפוך לגברים - שגם הן הרגישו כך לפעמים. טוב שאת מדברת על זה, כי לפעמים רק הצורך לפרט את הרגשות והרצונות מועיל. :) שאלה קצת אישית - אני יודע שזה לא אותו הדבר, אבל ניסית פעם דילדו? כלומר, לא על עצמך, אלא על מישהו/מישהי אחר/ת?

kiki9

New member
אז יש "נשים מוחלטות"

שגם מרגישות ככה? זה לא בהכרך אומר שיש לי עניין לא פתור בנושא הזה? זה מה שנקרא קנאת פין? לא ניסיתי דילדו, האמת שהמחשבה על זה גורמת לי הרגשה קצת לא טובה, מוזרה, לא יודעת למה. אבל זה באמת מרגיש ממש טוב לדבר על זה... תודה רבה, אתם ממש נחמדים פה. :) הבחור שאני נמצאת איתו עכשיו (נמצאת=מזדיינת, לא הרבה יותר מזה) אומר שלדעתו אני לסבית, הוא לא יודע להסביר למה, "יש לו תחושה כזאת". הוא גרם לי להתחיל לחשוב על זה ברצינות, ולפעמים אני באמת נמשכת גם לנשים, אבל זה כאילו בא ממקום שונה מהמקום שממנו אני נמשכת לגברים. אף פעם לא הייתי עם אישה, אולי כן הייתי רוצה לנסות.

Sonata Of Tears

New member
כמה דברים

יש לי חברה טובה שהיא לא מגדירה את עצמה כדו מינית ,אלה כסטרייטית מוחלתת ,אבל היא נהנהת לשכב עם בנות ,ועכשיו יש לה בן זוג שגם איתו היא נהנת לשכב,היא משתגעת כשהיא רואה בחורה "כוסית". שאלתי אותה הרבה על האם היא נראה לה להיות בקשר אם בחורה, אז היא שללה את זה על הסף ,ולא רק זה, היא אמרה שהיא לא רואה את עצמה גם מצאת יזיזה , אלה רק יזיז ,אז לא חיבים להיות לסבית ,או אפילו דו מינית כדי לנסות אם נשים , או לפחות להרגיש משיכה לנשים - את בסדר את :) בכל מקרה אני ממש מבינה את החלק של אקט החדירה אצלך ,שזה באמת הרגשת כיבוש והרגשה ממש ממש שונה, לכן אני פאסיבית(לאומתך ,אני נרתעת מההרגשה הזאת). דילדו? תנסי, מקסימום לא תהני ,אפשר לא להשתמש בו לעוד דברים:)

kiki9

New member
../images/Emo12.gif

אם להינות לשכב גם עם נשים זה לא דו - אז מה כן דו? חוצמיזה להיות דו זה סבבה, התחושה המתסכלת זה להיות גבר שכלוא בגוף אשה (אני לא אומרת שזה בפרוש מה שאני, אבל לפעמים יש לי תסכול כזה).

אורי 0

New member
הלאה הכיבוש!

חדירה? כיבוש? מה לא בסדר איתי שמעולם לא הרגשתי דבר מכל אלה? וטיראל זה שם יפהפה!

אורי 0

New member
אני לא לבד

עשיתי ספירת מלאי וראיתי שהפורום הזה מלא שמאלנים, ובכלל הקהילה הטרנסית אכולה בנגע הזה. אני חושב שלפחות 10% מהטרנסג'נדרים הם משמאל ליח"ד, שזה מעיד כנראה שבמוח הטרנסי טבועה גם שנאה עצמית חולנית למדינה, לעם ולציונות. או שהבלבול בזהות המגדר משתקף בבלבול בזהות לאומית. בקיצור, ואני מצטט (בשינויים קלים המתחייבים וכו'): ?Are there any transgenders in the audiance tonight !Put them up against the wall ?That one in the back, is he a girl or a boy !Put him up against the wall !And that girl wears binding! and this boy wears a dress !Who's let all these reef-raf in, such a mess Someone peaking like a boy, although he's not- !If I had my way I'd have all of you shot ועתה לעצם הענין (אולי אחרים שנולדו עם ציוד גברי ונהגו להשתמש בו יגיבו): נדמה לי שלרוב הגברים הגנטיים החדירה היא לא איזה אגו טריפ תוקפני, אלא פשוט הנאה (ולא אפרט, בכ"ז יש כאן קטינים).

transman

New member
ושאלה דומה אבל הפוכה

מה לגבי להיות נחדר/ת? הנאה צרופה או כרסום באגו?

FreakOnALeash

New member
השניים לדעתי לא סותרים

ושחרור מאגו יכולה להיות הרבה פעמים חוויה אוחנית- גם עפ"י אנשים שעוסקים בדת.

ליטל ו

New member
יש לנו כאן

כבר (לפחות) ארבע אופציות, ואישית אני נהנית מכל אחת מהן, לפעמים :)

DarlingAdam

New member
כשאמרת "בא ממקום שונה",

זה הזכיר לי את האנשים שאומרים, "זה שאני בי, זה לא שאני סטרייטית עם בנים ולסבית עם נשים. זה שאני לסבית עם נשים - והומו עם גברים." כן, יש אנשים מסובכים עד כדי כך :) אל "תנסי להיות עם נשים" רק בגלל שאיזה בחור לא בטוח בעצמו אמר לך שנראה לו שכדאי לך. לא שאני אומר לך מה לעשות, חסה וחליל, אבל בעיקרון, אני לא אוהב שדוחפים אנשים "לנסות" דברים. אנשים צריכים להגיע לזה לבד :)

למעלה