שלום
אני בת 20, חדשה כאן בפורום

ליטל ו

New member
LOL

"מסובכים עד כדי כך" - היי! כמובן, כתבתי את ההודעה שלי לפני שקראתי את שלך :)

ליטל ו

New member
כן, מוכר :)

אני לא יודעת מה זה אומר, אולי הזמן וההיכרות שלך עם הנושא יותר לעומק יגידו. אבל היה לי חשוב להגיב (כמישהי שאמרו לה בעבר להפסיק עם שטויות הג'נדר ולהודות שהיא לסבית). קודם כל, ראוי לציין שנטיה מינית (אל מי את נמשכת) וזהות מינית (מה המגדר שלך עצמך) לא צריכים להיות קשורים - כל אחד הוא גילוי נפרד. מה שכן, אני יכולה להזדהות עם להמשך אל גברים ואל נשים ממקומות שונים. לגמרי. אני נמשכת אל נשים יותר מהמקומות הנקביים בעצמי, ואל גברים - כמעט אך ורק כהומו. אז לא יתאים לי ברוב המקרים, למשל, לשכב עם גבר שרואה אותי כאישה. יכול להתאים לי לשכב עם גבר שרואה אותי כגבר, או עם אישה שמקבלת אותי כאישה, או כטרנסית, למשל (אם כי עם נשים אני לרוב גמישה יותר). זה ממקומות שונים בתוך עצמי... אצלי, זה כי אני קווירג'נדרית (אני לפעמים אישה, לפעמים בן, לפעמים כל מני דברים באמצע, או בכלל לא), וביסקסואלית (או לייתר דיוק - פנסקסואלית) בכל מקרה - זה שמח שאת בודקת דברים בקשר לעצמך, קחי את הזמן, תיהני, ואני מקווה שתמצאי דברים כאוות נפשך :) ברוכה הבאה :)

נגה א

New member
אני מרגישה בדיוק כמוך

בקטע המיני, רק עם כמה שינויים קלים: 1. אני MTF 2. אני נמשכת לגברים בלבד 3. במידה ואני אעבור ת'שינוי אני מאוד לא מעוניינת לחיות כאשה עם פין. מסובך לגמרי...... מה דעתכם?

kiki9

New member
מה זה MTF?

קצת מבלבל פה בפורום... אם אני מבינה נכון נולדת גבר, את מרגישה אישה, וב"שינוי" את מתכוונת לניתוח לשינוי מין? אז לא הבנתי איך את מרגישה כמוני... את מתכוונת בהפוך?

Sonata Of Tears

New member
הסבר:)

MTF קיצור שנשמע כמו להקת אינדסטיראל, למשפט - Male to female אישה בגוף של זכר .

נגה א

New member
לא לא לא

אני מרגישה בדיוק בדיוק כמוך, אחד לאחד. רק שההבדל שאת בגוף נקבה ואני MTF או כמו שטיראל הסבירה אשה בגוף של זכר. ככה שאני בעצם אשה סטרייטית שיש לה כמוך מה שאפשר להגדיר כ"קנאת פין" וזאת למרות שבעצם יש לי...פין. הקטע שאני מצד אחד מרגישה צורך לחיות את חיי החברה שלי כאשה אבל את חיי המין שלי כ"גבר". וזה לא אומר שבמיטה אני רוצה להיות גבר-זכר, זה אומר שהתפיסה שלי בסקס היא יותר "גברית". כאילו הייתי רוצה שבתור אשה הייתי יכולה ממש "לזיין" גברים ולא בקטע של לחדור אליהם עם פין/דילדו אלא בקטע של לתפוס את המקום של הגבר כביכול במיטה. ברור לי שיש המון נשים אקטיביות במיטה שאוהבות להיות למעלה וכל זה, אבל זה עדיין לא מספק את הצורך שלי. הבנת? או שהסתבכת?

ליטל ו

New member
ואולי

את אישה טרנסווסטיטית? אישה שבחיי המין שלה מתאים לה להיות גבר? או שאולי את דומית, "מלכה"?

נגה א

New member
לא הבנתי../images/Emo122.gif

טרנסווסטיטית = זכר שמתלבש וחי כאשה. (לא?...) אז לא ברור לי מה הקשר פה? ודומית או מלכה זה בהקשר לסאדו-מאזו או לסקס עם שליטה שגם זה לא ברור לי איך זה מתקשר אליי.

ליטל ו

New member
טרנסווסטיט,

זה/ו אדם שנהנה להיות שייך למין שונה מהמין שלו/ה ביומיום, בהקשר של יחסי מין. נכון, זה יכול להיות זכר ביולוגי שנהנה להתלבש כאישה. אבל זו גם יכולה להיות, למשל, אישה (שאולי נולדה כזכר), שנהנית להיות גבר בסקס. למשל, אם הייתי בוחר לחיות כגבר (וזה לא משנה אם ביולוגית אני נקבה או לא), הייתי נהנה להתלבש לפעמים בבגדים של נשים בהקשר של סקס. כי ככה. כל אחד ודרכו. אולי את אישה שנהנית להיות גבר/להזדהות או שיכירו בה כגבר/להעמיד פנים שהיא גבר/להתלבש כגבר/משהו כזה - בהקשר של מין?

FreakOnALeash

New member
כן כן כן!

מה לשליטל אמרה עכשיו- זה אני! *קופץ ומצביע כמו ארתור הצעיר בוולווט גולדמיין*

kiki9

New member
תודה לכל מי שענה לי

אני לא יכולה להגיד שזה סידר לי את הראש, אולי אפילו התבלבתי עוד יותר, אבל מה שבטוח יש פה אחלה אנשים...

DarlingAdam

New member
תודה :)

תרגישי חופשי להסתובב פה, ואולי לאט לאט הדברים יתבהרו :)

למעלה