שלום
אני דניאל ואני רואה

danielwhatu

New member
שלום ../images/Emo13.gif אני דניאל ואני רואה

אמריקן איידול בערוצים 33 וstarworld אני מרגיש ילד קייטנה.
אה ואני בן 18.

hodayoyo

New member
שלום! אני הודיה ../images/Emo13.gif

אני בת 17 ואני רואה בעיקר בערוץ1... לפעמים בסטארוורלד כשאני תופסת ת'תוכנית

purple rain2

New member
למה ילד קייטנה?! אחלה תוכנית!

וזה בא מפי בת 18, תרגיש בנוח
אני רואה בערוץ 33, ואולי מישהו יוכל להסביר לי משהו?!?! נכון ביום שלישי מופיעים הבנים וביום שבת הבנות... אבל מתי עושים את המשדר שבו חושפים את התוצאות?!?!

אכן...

גמני תהיתי בעניין.. הכי טוב זה לצפות בסטאר, למרות שהם בכלל לא מעבירים את זה בשידור חי כמו שהם טוענים בפרומואים שלהם! אתמול למשל היו תוצאות באתר של idolonfox בפורום שיש שם כבר בחמש או שש בבוקר ובסטאר זה שודר רק ב-10.. האמת שזה עזר לי לעבור את התכנית בלי לקבל התקף לב כי כבר ידעתי שקונסטנטין עלה לשלב הסופי

MoGanC

New member
הם לא אומרים שזה חי

הם אומרים direct off satellite,לא ממש אותו דבר.חוץ מזה,בארה"ב זה משודר 3 פעמים,כל פעם לחלק אחר של המדינה,אז כשאצלנו 10,אז באיזור המערבי של ארה"ב עדיין צופים בזה פעם ראשונה אז בכל זאת אנחנו יכולים לראות לפני כמה אמריקאים.כבוד.

הם אומרים:

the same time america watches it לגבי האזורי זמן, אוקיי לא ידעתי אני מרגישה קצת יותר טוב שאנחנו בעניינים אבל מה הרעיון, ברגע שיש כבר תוצאות בפורום של האתר כל המתח הולך

MiZeGoogle

New member
זה משודר באותו יום בהפרש

של כמה שעות, כדי להתאים את לוח המשדרים. אגב, תוצאות יש באתר כבר בחמישי בבוקר - לידע כללי

purple rain2

New member
ותודה שהרסת לי!!../images/Emo46.gif

ואני שונאת את סטאר וורלד, כל דקה יש שם פרסומות. חוץ מזה לא יכול להיות שבערוץ 33 לא מראים את התוצאות!! אוף יש איזה דרך לפנות אליהם? אי מייל?!

../images/Emo4.gif סליחה????

אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לאתר של פוקס, אבל את לא יכולה לצפות מאנשים שצופים בסטאר לא לדון בתוצאות רק בגללך

purple rain2

New member
אני באמת לא נכנסת לאתר של פוקס

ובאשר לפורום, אומנם הוא עדיין בחיתוליו אבל בתקווה שהוא יתרחב במהרה, גם צופי סטאר וורלד צריכים לקחת בחשבון שיש כאלה שרואים בערוץ 33! כ"כ קשה לך לשים
??

Fairywitch

New member
יש עם זה בעיה-

אין טעם להתייחס לשידורים בערוצים הישראלים- הם בפיגור מטורף. בכל אופן- זה יופיע בתקנון בהמשך, אבל שרשורים על פרקים יתייחסו לסטאר ויכילו ספוילרים. בשרשורים אחרים צריך לסמן. ובכל מקרה אסור לתת שום מידע בכותרת
חבל לקלקל לאחרים, בעיקר שזה רק יילך ויהיה יותר מותח מעכשיו.

purple rain2

New member
למה פיגור מטורף?! רק של שני פרקים

ומה הכוונה "בשרשורים אחרים צריך לסמן"?! אני באמת לא מבינה מה הבעיה שהשרשורים של סטאר וורלד יסומנו ב

Fairywitch

New member
השרשור יסומן- אבל לא כל הודעה בתוכו

זה די מיותר. ואם אני לא טועה ערוץ 33 מפגר באיזה שישה פרקים לפחות (אני אבדוק). והפער רק יילך ויגדל בקצב הזה, כי בסטאר ישודרו 2 פרקים בשבוע, וערוץ 33 ימשיך עם פרק אחד (כמה דבילי). שרשור של סטאר יכיל מן הסתם ספוילרים- אז אין טעם לסמן כל הודעה בתוכו. אבל אם מישהו רוצה לכתוב משהו שמכיל ספוילר בשרשור שלא מצויין מראש שהוא מתייחס לסטאר ומכיל ספוילרים- אז צריך לסמן כל הודעה שיש בה ספוילר. נראה לי הכי הגיוני, לא

purple rain2

New member
טעות בידייך חביבתי

ערוץ 33 משדר שני פרקים בשבוע! שלישי ושבת... (רק לא ברור לי מתי הוא משדר את התוצאות
) בכל אופן, בקשר לספויילרים- מקובל, זה מה שהתכוונתי. רק שאנשים לא יהרסו בכותרת, זה הכי מעצבן.

למעלה