כן?? יאאא אני אוהבתותו!
D danielwhatu New member 10/3/05 #22 ../images/Emo6.gif לא התכוונתי שאני ילד קיטטנה בגלל שאני רואה את התוכנית - אחלה תוכנית!! אמרתי בגלל הצורה שבא הצגתי את עצמי
../images/Emo6.gif לא התכוונתי שאני ילד קיטטנה בגלל שאני רואה את התוכנית - אחלה תוכנית!! אמרתי בגלל הצורה שבא הצגתי את עצמי
J Jinx007 New member 10/3/05 #8 היי...אני אנה..../images/Emo13.gif בת 16 חולה על התוכנית...חבל שלא ראיתי את העונות הקודמות...
M MiZeGoogle New member 10/3/05 #20 אההה באמת?! לא ידעתי כי הייתי בחו"ל... אז איך זה שלא פתחו איזה פורום כבר בשנה שעברה?!
J Jinx007 New member 10/3/05 #24 העונה הקודמת עם פנטייז'ה? דווקא ראיתי מאמצע התוכנית.... ואני מזה לא מסכימה עם זה שהיא זכתה...לא מבינה מה כולם מוצאים בה..
העונה הקודמת עם פנטייז'ה? דווקא ראיתי מאמצע התוכנית.... ואני מזה לא מסכימה עם זה שהיא זכתה...לא מבינה מה כולם מוצאים בה..
C constantine girl New member 11/3/05 #28 לגבי פנטייז'ה ../images/Emo5.gif אני חייבת לציין שממש לא אהבתי אותה, היא אולי יודעת לשיר אבל היא בקושי מצליחה להרכיב משפט שלם באנגלית, המבטא הדרומי שלה מזעזע, היא כמו white trash אבל שחורה נקווה שהשנה תהיה בחירה מוצלחת יותר...
לגבי פנטייז'ה ../images/Emo5.gif אני חייבת לציין שממש לא אהבתי אותה, היא אולי יודעת לשיר אבל היא בקושי מצליחה להרכיב משפט שלם באנגלית, המבטא הדרומי שלה מזעזע, היא כמו white trash אבל שחורה נקווה שהשנה תהיה בחירה מוצלחת יותר...
S shiri_b New member 10/3/05 #18 אני שירי בת 18 וחצי התחלתי לראות מהעונה שעברה, אני רואה רק בסטאר לא יוצא לי בכלל לראות בערוצים שלנו
M MiZeGoogle New member 10/3/05 #21 בערוצים שלנו, ממילא זה מגיע באיחור של איזה שבוע, ולמי יש חשק לחכות?!