L LeRanch New member 13/12/07 #21 אני משוטט בהרבה פורומים תוכלי למצוא אותי בעיקר בפורום טלוויזיה-רייטינג, חדשות המדיה, יס סטארס, על טבעי וסמולוויל. אה כן, וגם פה
אני משוטט בהרבה פורומים תוכלי למצוא אותי בעיקר בפורום טלוויזיה-רייטינג, חדשות המדיה, יס סטארס, על טבעי וסמולוויל. אה כן, וגם פה
N N0 far New member 16/12/07 #26 ../images/Emo6.gif על טבעי זה על התוכנית [שיש ביס..] או סתם ככה...? ומממ יש מצב אולי פעם פעם פעם היית ב"השיר שלנו" ?
../images/Emo6.gif על טבעי זה על התוכנית [שיש ביס..] או סתם ככה...? ומממ יש מצב אולי פעם פעם פעם היית ב"השיר שלנו" ?
T The Girl Who Lived New member 14/12/07 #23 ברוכה הבאP: ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif מאי, 15 וחצי, תל מונד. מזל טוב .
T The Girl Who Lived New member 16/12/07 #28 אה, זאת קומונה D: ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif קומונת הסגידה לוולדמורט ולאוכלי המוות .
T The Girl Who Lived New member 16/12/07 #30 הממ...התומכים של וולדמורטP: ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif וולדמורט זה הרשע מהארי פוטר .
N N0 far New member 16/12/07 #31 אההה.................. אז תגידי הארי פוטר נמנמנמנמנמנמנמנמ אפעם לא קראתי/ראיתי/עיינתי בשום דבר שקשור כ"כ לאהרי אז אני לא יודעת... אז בעצם ראיתי את הסרט ה2 עם אני לא טועה...!!
אההה.................. אז תגידי הארי פוטר נמנמנמנמנמנמנמנמ אפעם לא קראתי/ראיתי/עיינתי בשום דבר שקשור כ"כ לאהרי אז אני לא יודעת... אז בעצם ראיתי את הסרט ה2 עם אני לא טועה...!!
4 4hilla4 New member 17/12/07 #32 ראיתי נראה לי רק את הראשון והשני ואני חולה על השני.. הוא כזה מושלםם3>