שלום

לילי123456

New member
שלום../images/Emo13.gif

אולי השאלה שלי לא כ"כ קשורה לאוכל כשר, אבל אני מקווה שזה בסדר. אני עושה סקר בשביל עבודה לבי"ס, ואני אשמח אם תענו לי:) 1. מהי העדה שלך? 2. מה זה בשבילך להיות ישראלי? [בתשובה קצרה] 3. מהו המאכל שהכי מאפיין את העדה שלך בישראל לדעתך? תודה מראש!

תשובות

עדה- אשכנזיה מעורבבת- רוסיה, הונגריה, צכיה ישראלי- עזות מצח והתנשאות מצד אחד וחום ועזרה לשני מצד שני. מאכל מאפין- גפילטע פיש, קרעפלאך. (לרוסים יש גם בורשט) בהצלחה.

תשובות

א. תוניסאית והודית ב. להיות ישראלי זה לעשות קומבינות ולהרויח מכל מצב. ג. קוסקוס

ddh1

New member
בהצלחה לילי

1. אלג'יראית 2. ישראלי- כבר לא יהודי גלותי אלא- ישראלי. להקים משהו חדש יחד, עם הרבה רצון טוב והרבה חבלי לידה-כי כל אחד בא ממקום אחר. תמיד לקוות לטוב ולהיות ביחד כשקשה. עם לב רחב והרבה חום. נכון יש את "עזות המצח" וכל אחד חושב שהכל של "אבאשלו", והוא בטח לא "יצא פראייר...", ותמיד, אבל תמיד יזהו אותו בחו"ל...... ויש לנו עוד הרבה מה ללמוד מכולם- אבל הראש הישראלי- לומד מכולם את הכלים ותמיד מוציא משהו חדש ומשובח עוד יותר- יין, גבינות, טכנולוגיה, חקלאות....אז יש לנו עוד תקווה- והרבה! 3. קוסקוס

רותי410

New member
תשובות

1. עדנית 2. להיות חצוף ולהידחף בתור 3. גחנון בהצלחה

יפית מן

New member
מצא אשכנזי אבא מאוקרינה אמא מגרמניה

אני ילידת הארץ אצלי אין את המושג ישראלי יש אצלי את המוסג יהודי יהודי ישראלי ,שאני מכירה זה נתינה אהבת ישראל ויראת שמים אוכל,קנידעלך,קרעפלעך כבד קצוץ סלט ביצים פעם הכל היה לך היום הכל לי שמות אורלי נטעלי ליהי וכו"

cial 1

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

cial 1

New member
אכנס עם עם טעם של עד.123456 לילי

שבוע טוב הכול טוב ויפה כול אחד צריך לכבד את העדה שלו כי הכול משושרש בגן באהבה בכול המובנים ותמיד יש לשמור על מאל של הבית והמקור כך יודים שאתה גיבור לעד בכול המובנים כי נכון כול דור ודור אבל מסביב לבית האב והמוצא כמובן אבל יש הרבה שינויים עם עכרה לעדה זה עד כאן שבוע טוב לכולם.

cial 1

New member
מנסה לתת משהו כך שהפורם יהיה עם

הרבה טעם ישנתי הרבה צהריים אני ערה ומה התוכנה משוגעת

cial 1

New member
קצת בקלווא עם מי ורדים גם

עבודה כן עדינה שערות של הכדאיף רק 18 שח וכשר באתר Ms, CAKE יש שם הכום ניתן להזמין עד הבית ועם ויזה כמובן גם מי שרוצה אתן לן קישור מה שתבקשו לעוגות גם כלים נלווה וגם מוצרים של שאים בכול מקום. ברצון חני תתן ואם אתם מכירים אז גם טוב.

cial 1

New member
עוד עם אגוזים ופיסטוק הרוב

עלי פילו לכול תפקיד אני אעשה גם פסטייה מרוקאית בעלי הפילו זה עם חתיכות של עוף צימוקים שקדים ואגוזים וצנוברים ואשר כמה כפות אורז לא חייב אבל כך נגרש מעט את המתוק לנבנים את הטעם החזק אחד נגד השני כן ומלה קינמון ומה הסיפור זה בשרי קצת והבקלווה רק להמתיק את החסר ולא חהגזים וכך אנחנו מעורבים במזרח התיכון בהכול ובכלל.

cial 1

New member
ועוגה הקושית ביותר עם קפה אספרסו

והוא אX פרסו הכי חזק ושוקולד מברוקלין יש לישראל קבלתי הרבה פודינקים גם בטעם מטה וטעם פיסטוק שהוא משחק הרבה היום בעום כן איך שאתם שומעים הפיסטוק במטבח והוא לא יקר הרבה משאר האגטזים..

cial 1

New member
נו טוב גם זה קורא לי העוגה קושית

במקום ללחוץ עך קובץ שלחתי כך?

cial 1

New member
וגם פרובה מפנים הכול עסיסי

וכאן אני נפרדת בשלום לכול מי שהיה לו קשר איתי וגם שלא? אין יותר לי מקום כאן אני מאוד שמחתי להיות עם האמשים פה שהם היו חלק ממני בכול התכום גם בחיבה לכמה חברות היום הם הם עסוקות אני מבינה אותם ויש כלאה שלו אבל חום הם לא נותנים יותר ולי זה חסר להיות כאן סתם בלי תגובה חמה זה דוחה הכול הרי אני כך קיבתי רושפ טוב לא הלך רק חסר לי הידידות של פעם למל גולדה אחת מאלה שלא אוהבת שמאירים לנ ב=ע ואני מאלה שאוהת לתת הומור וגםלתקן למי שזה מתאים ואם לא מתאים אז אני מבקשת סליחה אבל אין ממי לבקש כי לא מגיבים וזה דוחה לו רק היה כמו פעם היה העטם ורותי אני לך שלחתי ברכה ולא הגבת ואת כן ראית כי אחרי את נכנסת נו טוב לא נורא הכול יעבור תמשיכו בנות חברות חברים לת מתכונים וגם קצת אהדה לא תזיק וקצת הומור? ולעושות כאן חייל לי היה קיף להיות פה הרבה ויוכי החומד והיופי של הפורום הזה היא לא כאן הרבה הייתה מאוד חסרה לי במיוחד היה תיקשור חם את חסר היום כאן לצערי ומי שלא חושבת כך גם בסדר אין צורך להגיב לי כולם פה מלאכיות ומתוקות טוב מי שרוצה מתכון יש מסרים אשמחלתת כי אני אוהבת לעשות זאת וגם מי שרוצה להיות בקשר יש מסרים מאחלת שבוע הכי טוב וכמובן מבורך לכול אחת כאם בשמה ושמו בכבוד רב חני

יפית מן

New member
חני יקרה שבוע טוב וחודש טוב../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אף על פי שמעולם לא הגבת על מה שאני כתבתי אני אוהבת אותך מאוד אני נהניתי מכל מה שכתבת ונתת לנו מרשמים שאת הכל רשמתי ושלחתי את הכל בצורת ספר לאה"ב ושם מאוד שמחו ,ואל תעשי דבר כזה אל תעזבי את נתת הרבה דברים יפים לפורם וזה לא אומר כלום אם את חושבת שלא היתה תגובה,מטבע הדברים,שאנשים מתעצלים לכתוב על תקחי את זה אישי תמשיכי להיות כאן המרשמים המצוינים וההומור שלך כבשו אותי גם שאני כותבת לא מגיבים אני לא לוקחת את זה אישי, כך ששובי אלינו בשלום כי צריכים אותך כאן אין לנו לא מנהל ולא מנהלת והנה הפורם רץ ופעיל ..בגללך,ובגלל עוד רבות וטובות כאן בפורם הוא מתקים וכל אלה שעזבו יחזרו בגדול כי כאן זה הבית שלנו..ושוב לסיום אני מעריצה שלך..חזרי בך ושובי אלינו בשלום, חודש וב לכולם חודש אדר א-אני ד-אדושם ר-רופאך לכולם בריאות איתנה,ונכונה בטוב הנראה והנגלה

רותי410

New member
יפית את חמודה. כתבתי לחני תגובה בסגנון דומה

לפני שקראתי את התגובה שלך. מיותר לציין שאני מסכימה לכל מילה שלך. שבוע טוב ומבורך

למעלה