שלום

cial 1

New member
רותי410 החומד של הפורום ../images/Emo68.gif../images/Emo199.gif

אני בלונדה ואני ישנונית כי בלילה ערה מזה שבוע וחצי יבור בעז"ה א מודה לך על העידוד ראית היה לי מאוד חשוב להבין שאני כן בסדר וגם מועילה ואני אותך תמיד הראשנה כאן מזכירה כי את תמיד מגיבה לי מיד בחום באהבה ואני לך רותי ראי יש לי דברים שהכנתי שהוספי וגם כול דבר אני אותך שואלת נכון יש לנו ימים של עצלות וזה בסדר והכול מתקדם טוב וגם שחסר לנו את הענקיות שהל ישלח להם את הטוב ביותר יוכי ומאיוש וגפ PRIGE חסרה היום ועוד טוב הבנת אני ביחד אתכן באותה הסירה בחום באהבה חני רותי נכון לפעמים צריך חחשוב שאם את או אני או כול אחת נכנס לרגע גם זה יש מאחלת לך ערב הכי חמים וגם טעים חני פה
 

cial 1

New member
יפית מן אהבתי כול מילה והיא../images/Emo24.gif

ונתת לי עוד אהבה למקום ונחיה אותו בגדול גם אם המנהלת עסוקה זה היופי של לנו אתר והוא מתנהל טוב זה החשוב מודה לך על ההתענינות אתן לך עוד הרבה דברים טובים אכן ך אני הולכת רחוק מאוד עם ענף המטבח כי אני אוהבהת את זה אגב יש לי כמה מתכונים של האמריקאים ששומרים על כול הכשרות וזה היופי גם עשית אותי גדולה" ואני לא אני רק כומו כול -אחת כאן ויש עוד יותר גדולות אבל גם איתם אני מתמודדת והכול באהבה והבנה אחרת לא אגיע לדבר וגם לך אתן דוגמה גם היא עם הומור כך שתצחקי קצת . זה על העולם בענף המטבח גם הכי מועשר ב--ע מה הם עושים באתר -אמריקאי הם נותנים הרוב את התמונה והיא הכוטת עכשיו תצחקי את התמונה הכי מעפנה דהיינו הכי לא מוצלחת וזה היופי שלהם וזה חלק שהוא שיגעון והם נותנים הכול בטיפים ובטיפטופים ואת כאן מתעבנת אבל יש לנו דימיון . לדוגמה אקבל מתכון לא מושלם ואני אתקן אותו איך הוא מאמירקה ואם חסר אז הראש עובד מה רע בזה שאמי אלך לאתר אחר לא אכין את העוגה שהיא שם אלה חלק מהמרכיב והופ יש לי עוגה גם משלי וגם מוצלחת זה הגדול בדברים שלי ושל מי שאוהבה את המטבח. אני נפצעתי מזה כמה שנים המדובר ברגל קרסול כמעט התרסק אבל מודה לאל שהכול חזר למקום אבל נזק יש. יהה טוב חיים עם זה. לו נפצעתי היום הייתי מככבת במקום הכי מתאים לי אבל מקבלת את הכול מלמעלה. וגם כך אני בסדר זו חני ולגי זה שאת אומרת.. אני לא הגבתי לך לא יכול להיות ואני לא ראיתי אותך
הרבה פה וביחד סילחה אם כך היה ואני יודעת שלא. ויחד אמשיך ונמשיך שוב תודה על העידוד המחם אני פה ערב טוב לך והקסמת אותי ביותר
 

APRSMON

New member
היי חמודה, אני לא כל כך כותבת הרבה בפורום,

הצילומים שלך נראים נהדר, בטוחה שכך גם הטעמים של התבשילים. חבל שאת פורשת רק בגלל שלא מוחאים לך כפיים. את צריכה להיות מרוצה שאת יודעת גם לבשל וגם להעביר תמונות בפורום. יש אנשים שיודעים הכל ויש אנשים שיודעים אך לא משתמשים במידע , כלומר יודעים שצריך להגיד מילה טובה אך לא עושים זאת, את צריכה לצאת מתוך הנחה שמי שנותן גם מקבל, כמו למשל המשפט "שלח לחמך על פני המים". את תעשי את שלך, תבשלי ותמשיכי לשלוח תמונות ומי שירצה יגיב ומי שלא לא יגיב, בהרבה פורמים לא מגיבים ואנשים ממשיכים לכתוב, וכאילו מתכתבים עם עצמם. הנה לך מחיאות כפיים ממני.
 

רותי410

New member
שלום אפרסמון, יופי שהצטרפת

אין מנהלים כי פלפל שאטה - שהיה מנהל - פרש. מן הסתם אין לו זמן. ולמון דבש, שעדיין מנהלת, עסוקה ואין לה זמן. ואין מנהלים אחרים במקומם, למרבה הצער. רוצה להתנדב?
 

cial 1

New member
here my thanks APRSMON../images/Emo24.gif

ושוב מודה לך על העידוד ובכל נכון המחמאות הם יפים אבל הם גם חשובים כך בענף זה של המטבח. וגם לך אתן דוגמה נכון שזה משמח לקבל תגובה כן . מה קרה לי אני נתתי את המתכון של החרירה באתר של הצרפתים אמריקאי והיו תגובות חמות ואני קפצתי לי מהכסה למה שזה משמח אותי הרגתי שפית ומה עוד גם אני מגיבה ויש שם דברים שאין פה וחבל מין כוטרת שאומרת לך האם את חושבת שהמתכון הזה? מדובר מה שאת מנונת מגיע לו להיות למעלה את מרוצה והאז כן מקליקה יש תגובות נכון גם שם זה לאט אבל למה לאט כי זה אלפים של מתכונים זה לא פורום זה GROUPS ומלה אין סוף אבל יש חום ואני כותבת IT IS FROM IARELI AT MY PLACE SETAD ISRAEL טוב אני מאחלת לך ערב טוב וגם יחד נמשיך חני ולכול המעודדות שלי אובהת אתכן
 
שלום!!

אני מרשה לעצמי להביע דעה למרות שאני לא כ"כ משתתפת פעילה, כי הייתי אחרי לידה אז לא היה לי כל כך זמן למטבח... אבל עכשיו אני מתחילה לחזור לפעילות... אני נהנית פה מהמקצועיות, הידע הרב והחמימות של באות הפורום. חני, אנחנו לא מוותרות עלייך!! אני עוד התכוונתי לשאול אותך שאלות רבות בנושא אפייה (כי זה ממש לא התחום שלי, והייתי רוצה להתחיל ללמוד...), ונרצה שכולן ימישיכו ללמוד מהדברים המדהימים שאת מכינה..
 

רותי410

New member
שבוע טוב ומבורך, חני../images/Emo20.gif

א. לא צריך להיעלב, כי הרבה פעמים כתבתי דברים ולא הגיבו, וזה בסדר. ב. לא ראיתי את ההודעה שלך - רק עכשיו, כי אתמול נכנסתי לשנייה, ראיתי את ההודעה הראשונה, הגבתי ויצאתי. אני לחוצה מאוד בזמן, וגם עכשיו רק הצצתי, אבל אני חייבת להגיב לדברייך. ג. צריך להיות כיף להיות פה, ולא להרגיש חובה. מי שיכול - נכנס, ומי שלא - לא. זאת לא צריכה להיות חובה מעיקה. ד. גם אני מתגעגעת ליוכי ולמאיוש, ולפני כן לגולדה שנעלמה לכמה זמן, וגם לך, שלא היית כאן בשבוע הבא, אבל צריך להבין שלכולם יש עוד חיים מלבד החיים הווירטואליים. אז נכון שיוכי ומאיוש, שהפיחו הרבה רוח חיים בפורום, נעלמו, אבל אני מקווה שהן יחזרו. בכיף. ויש אחרות שממלאות מקום, יפית חזרה, וחנה וחדשות וחדשים שכולם חמודים. ה. אני ממשיכה לשמור אמונים לפורום הזה. ולא משנה אם עונים לי או מגיבים או לא. ו. התמונות שהעלית מדהימות. כבר אמרתי לך שאת משקיעה ועושה דברים מסוגננים. ובקשר להקטנה, את לא חייבת להקטין כל כך גם 600 פיקסלים עוברים. וזהו, אני צריכה להיפרד, שיהיה טוב לכולם והרבה בריאות, ותודה על כל המתכונים הנפלאים שיש כאן ועוד יהיו, מישהו כבר אמר לי שאני אופה יותר טוב מאמא שלו - שזאת הגזמה אדירה, כי אמא שלו אלופה - אבל באמת השתפרתי בזכות הפורום הזה. אז שוב,
ו
לכולם
 
חני קודם כל הכל נראה מצוין

לענין ההערה שלך עלי שאני לא אוהבת שמעירים לי אז קבלי את תגובתי. אני מקבלת הערות בונות והערות בכלל בשמחה רבה. בשביל זה נועד הפורום על מנת להחכים וללמוד. הערתי לך על הדרך שאת כותבת את הדברים . אם יש לך הערה לגבי מנה שהכנתי או דרך ההכנה תעירי וזה סבבה. כתבתי לך שמיותר ההתנסחות שלך בדוגמת- למה את הורסת את הדג או משהו כזה. גם להעיר יש דרך.וגם אם הערת משהו זכותה של כל אאחת להגיב לכך. אני לא כתבתי לך על עצם ההערה שעליה כתבתי שאני אנסה את השיטה שלך בהזדמנות הקרובה. כתבתי לך על ההתנסחות שלפעמים עלולה להיות דורסנית קצת וזה לגמרי מיותר. ואם את רוצה דוגמא נוספת כתבת פעם על המלצותיו של הרב רונן שלא מצאו חן בעיניך "רונן שמונן" זה לא יפה . את גם לא תאהבי אם מישהו יעיר לך משהו עם פגיעה ברמה האישית. זה מיותר לגמרי. ואם התכוונת בהומור צריך שכולם יבינו שזה בהומור ואם לא הבינו זה בהחלט עלול להיות מיותר. חבל שתעזבי את הפורום כי את מעשירה אותו בהרבה, לא תמיד אנשים נכנסים למספיק זמן בשביל להגיב על הכל ולפעמים אנשים טרודים. גם אני כתבתי משהו במיוחד לרותי ולקח לה כמה ימים להגיב וזה סבבה. אני כתבתי לה והיא תגיב כשתמצא את הזמן. זה הרי הענין בפורום. לא לכולם יש זמן באותו זמן ולא לכולם יש זמן באותה רמה. יש פה הרי מגוון ענק של גילאים החל מגילאי העשרים עד גילאי השישים וזה היופי. מקווה שהבהרתי את עצמי כראוי. אין לי ענין לפגוע בך ואני בטוחה שאין לאפאחת פה ענין לפגוע. זה פורום ככה זה מתנהל וככה זה בכל פורום שאני מכירה. אם נפגעת מההבהרה הישירה אני מתנצלת שוב- כוונתי להבהיר לך בדיוק על מה התכוונתי בשירשור הקודם. ושוב אני כותבת לך שחבל שתעזבי את הפורום, לומדים ממך גם אם לא תמיד מגיבים מייד ולפעמים רק מסתכלים בתמונות המגרות שלך וזה עושה חשק להכנס למטבח גם בשביל להכין משהו אחר. וזה גם נזקף לזכותך.
 

cial 1

New member
WOW WOW אני מלאה בהתרגשות גולדה ובכלל

אתם יותר ממני התגובות אומרות הכול אני אובהת כול. אחת ואחד . מודה לכול אחת בשמה על העדוד ועל החום זה כן מרגש ומחמם אותי האם ידעתם שהפורום הזה הוא היחידי שיש בוא את האבה והדברים של כול אחד הוא אמיתי ןלא וירטואלי כן רק פורום זה אין עוד אחר בכול תפוז .אני מבקשת סליחה אם לא הבנתם אותי נכון וגם על חוסר האותיות שם גם חשובות וזה כך אני מתקנת מה שאני יכולה . טוב אני כאן יחד על המפה וראו מה אני עושה והכול בא מלמעלה רק מתחת ההודעה שלך גולגה אני כותבת כך צריך הכול בסדר כאב לי קצת לא שלא מגיבים הסיפור כך לפני כמה ימים ננתי שרור כמעט שלי לבד ואף אחד לא הגיב רק אלת שאלה על מתכון עוגה וזה . לא בסדר כי אני כן מתאמצת לתת ולהיות פעילה ואין תגובה -לא להגיד לי יופי או תני מתכון -צריך גם לתת צוגבה של אני פה ות שם וכך יש תוצאה של הלתת ולקבל" אם יש טוב יש הרבה דברים שהם לא כמו קודם? אבל גם זה בסדר. ושוב לך גולדה יקירתי ומתוקתי את היחדה שריגשת אותי ודגש אחריך יוכילה למה יוכי קיבלה אותי ואת ריגשת אותי בחום ליבך ונזאת אני לא אשכח אז מה השוני היום לא יודעת .ולגבי ההערה הקטנה שלא הבנת אותי לא הייתה בי שום כוונה לא טובה כי זה מילה של הומור הרסת כביסה או בכלל . וביקשתי סילחה לא הגבת לי כי התפקת באחת לא היה מגיע לי עוד חא נורא הבנתי שלא היה צריך לעיר או מילה של הומור שלי כי זה הומור לכתוב בכוטרת של ההודעה" תגובה? טוב גם לי יש חלק לתקן וחשוב כך עוזרים וזה היה נראה לי בסדר כי כך צריך ואם אני היחידה שעושה זאת אז זה לא בסדר אבל על כולם להיות שותפים בדעה של תשובה זו או אחרת כמובן כול אחד על פי דעתו . ואז יש חומר להבין כמה טוב -להביא את הדברים כמו שהם. .... אתן דוגמה אחת עלי אני נתתי מתכון באתר אנריקאי צרפתי כך הבנתי כי הם מברכים בצרפתית ואחד הגיב לי לא הבנתי דבר מהעוגה שלך. לי יש בעיה רק האנגלית כותבת וכותסת והכול בסדר אבל אולי לא ברור דגש קצת כי אותו אדם צריך גם להפיל את הראש או הדימניון ולתת רק נקודה מה לא הבין? טוב עכשיו הומור שלי אני מגיבה לו וכותבת וכותבת יותר הסבר נכון מהמתכון וזה שעה של זמן כי כך אני באנגלית ומה התוצאה התגובה לא נקלטה מה עושים אנסה שוב לתת רק פרוסה מהעוגה ועוד טיפ מה מיכילה העוגה בתנות של החומרים עדיף לי כך. וכך הם החיים של המטבח שזה החלק הכי חשוב לנו בחיים הכוונה גם על הבטן וגם העין רואה ועוד משפט קטן על רונן אני לא יודעת מי הוא ונכון רק את השם כתבתי בהומור וגם הודתי לו אישית על כול המתכונים באותה התגובה ואני רק חדשה ההיתי פה ואמת מי שכן נפגע ממני זו הייתה יוכי שלי כי אני אוהבת אותה אחרת לא כך אני אגיב. לי יש מגרעה? אחת והיא אני לפעמים לא קורא את כול התגובה ועונה רק על התמונה או הכוטרת ואת זה תיקנתי כאן כן היה פעם על הפריקסה ואני מגיבה לא כך עושים וזה חבל שיש לך טעות יוכי למה נתת למצכון כך מי נתן לך. ומה היה היא והבת המממתק שלה הכינו זאת כמו תלמידים לשבח לאל ואני רק רציתי לתקן את השם שהוא לא מתאים וגם היו תגובות עוקצניות בכוונה גם ממך שזה מעולה אני לא כתבתי שזה לא מעולה אלה צריך שינוי שם וגם שיפור בהגשתו ושם טעיתי כי יוכי כתבה לי ואני עם הסליחות הם התקבלו בברכה ובאהבה ועל כך המשכתי. מה הבנת גולה אני לא נותנת יחס וירטואלי אלה אנושי .נו את הבנת אותי . טוב סליחה על המגילה הזו אוהבת אותך ונשארת ויחד ערב טוב לך לכולם. וכול יבוא על מקומו אמן
 

cial 1

New member
גולדה מאיר1 חחיב הומור סלרי זב כרפס המרור?

הרי את רואה אותו בתמונה מתוקה מהעלים הם לקצוץ לא חייב אבל פעם כך ופעם שונה והגבעולים גם היה ניתן לנצל וללמלות ערב טוב מתוקה אני נשארת איתך עם כולם חני
 

יפית מן

New member
חני המתוקה ערב טוב וברוכה השבה אלינו זקוקות

כולנו צריכות אותך וברוך שובך אלינו בשלום אני רוצה להסביר לך אני אישית לא עושה הרבה עוגות אני שמינה-לה ואין לי צורך בגילי להשמין יותר לכן אני לא עושה עוגות רק לנכדים שלי שהם אוהבים עוגות אבל אני לא משקיעה בזה וכן אני מבשלת רק לילדים שאצלי בגן ,בעלי משגיח כשרות וכל השבוע הוא אוכל בעבודה, רק ארוחת ערב אנחנו מכינים סלט,ביצים רק 3-2 בשבוע בגילינו צריך מאוד להזהר מה שמכניסים לפה כך שאני רושמת כל דבר שכותבים ומכינה לי קלסר ויש לי את זה מתועד כך שלכן יכול להיות יש יותר צורך כי לכולכם יש ילדים קטנים חודש טוב וערב טוב לכולכם אני הולכת היום לבר-מצוה וממהרת להתקלח ולצאת לדרכי שמחה חני לשובך
 

עטרהלה

New member
חני היקרה,בהמשך לשרשור התגובות.שאלה לי אלייך.

בתור אחת שאוהבת את הפורומים בתפוז ומכינה המון מכל מתכוני הבשלניות כאן, רציתי (וגם כתבתי לך במסר) שיש לך תוצרים מעולים! רוב הפעמים, חוץ מהמתכונים מאד קשה להבין מה את כותבת. המון שגיאות כתיב וסימני כתיבה במקום אותיות (כאילו שנלחצו בטעות). תעשי את מה שאת אוהבת לעשות כי את רוצה ואת אוהבת! לא רק כדי לקבל כל הזמן חיזוקים. לא תמיד יש זמן לכתוב. לפעמים אני כותבת תודה וכשאני שולחת מופיעה לי המילה "שגיאה"! ואז אני מוותרת על הכתיבה. עזבי, תמשיכי להפרות אותנו הסמויים והדומיננטיות כאן וכולנו שנהנה אחד מהשני! מחכים למתכונייך!!!!!!!!
 

cial 1

New member
עטרהלה הגדולה גם |../images/Emo24.gif

מעודד מה שאת כותבת לי ונכון מספיק תודה אבל גם זה חסר? ואני לא מאלה שכותבת כך באביר כי הכול כאן הולך לרכיון ואז אני רק צוחקת לי? לי כתבתי ומי היה בקשר אז יוצא לי נדה? טוב מתוקה יש לי שגיאה"! כתיב נכון אבל אני מתקנת מתחת כול תגובה ואני ממשיכה ואם לגבי האותיות שהם גם בעיה חסר אז יש לי בעיה אני כותבת בחושך למה כי אני לא רוצה הפרעות מהכלביה שלי יש לי שני כלבים קטנים ועוד אחד של הבן אצלי אז אם האור דלוק הם ערניים ואם פחות אור אז הם במנוחה? ואני חופשית כך זה בכלל ועוד בחורף והמקלדת היא בצורה של חצי בפנים והחצי השני נשלף אז גם כאן יש לנו בעיה ועוד אני צריחה משקפיים רק לאותיות קטנות אני אקנה לי בעז"ה והכול היה ויבוא על המקום. ואני מבקשת תמיד סליחה על כול שיגאה זאת רואים באכיון? עכשין כמו כולם יש לפעמים בעיה בגלישה אז אני לא חוזרת לתת את המתכון עד כאן בנושא הכיתב כתב? שלי הערב גם אתן דברים שהכנתי וגם מתכון לעוגת קושית עם האספרסו ומעט קרם וגם לגןלדה המתוקה ואת הדובשנית בכלל כולם פה עם הרבה רגש נותנים לך להבין שיש על מה להיות פה וזה מה שאני כאן כותבת כך הרגש חזק מאוד. אני את זה כומו כתבה היא יכולה להיות מרגשת או לא ואם גם מצערת אז גם אני בוכיה.... וכן אנו בני אנוש ולא רק ורטואלים חני מאחלת ללך ולכולם המשך עשייה טובה כאן ואחלה ערב טוב וחמים יש על מה
 
חני אני שמחה שאת שמחה.

לא הבנתי איך את ממלאה את הסלרי. אני יודעת מה זה סלרי אבל לא מבינה איך את ממלאה אותו. אני מאד אוהבת סלרי ואני אשמח לדעת איך בדיוק. מהתמונה לא הבנתי את מה את ממלאה. את הגזע עם הגבעולים? קיצור אם תוכלי לכתוב אני אודה לך.
 

cial 1

New member
המתכון הוא הכי חשוב ויש כאן שני אופציות

אני עם הקרם שוקולד הלכתי ויש המקור עם ריבת חלב רק בפנים גם אפשרות עוגה קושית ואספרסו ו. למרכיבים. יש אפשרות במקום להכין את העוגה בכול המרכיב שלה עוד אופציה שאני ממליצה תמיד וזה עסיסי גם ורתוב וזה לקנות את העוגות המוכנות רק להוסיף את שאר המרכיב למתכון לעוגה- 200 גרם חמאה 200 גרם שוקולד מריר 6 ביצים מופרדות 80 גרם קמח כוס וחצי סוכר קורט מלח 4 כפות של ליקר קלואה או של אגוז 1 כף קפה גדוש של האספרסו לקרם מילוי 1 שמנת מתוקה 5 כפות פודינג שוקולד 1 כף ליקר של שוקולד 20 גרם חמאה 1 כף של אספרסו מוכן פשוט במים להכין זאת גם קר או חם לציפוי 150 גרם שוקולד מריר 1כף של סירופ תירס יש בחניות של טבע או עוגות 1 כפית נס קפה טוב אופן ההכנה ממיסים את השוקולד ב-ביין מרי" או במיקרוגל בזמן זה להקציף הסוכר וחלמומונים והליקר עד לקבלת קציפה חלקה בקרערה לערבב את הקמח והקפה התחון אספרסו ולהקציף את החלמונים ממש כמו למרנג מאחדים את השלוש המרכיבים ורק בקיפול וגם את השוקולד בעדינות ובזהירות הקיפול כאן יוצקים לתבנית בקוטר של 28 אם יש וגם 26 זה טוב אופים בצנור שחומם קצת מראש על חום גבוה 180 ל-40 דקות מכינים קרם ראשון בסיר חלבי את השמנת לחמם להוסיף את השוקולד והמיס ביחד להוסיל את היקר הקפה החמאה ולוציא לקרר ולהקציף ואז במן ההקצפה להוסיףאת הפודינג למלות את העוגה אחרי שחתחנו לאמצע ןלהכין את הציפוי לא קשה שוב את השוקולד ב-ביין מרי" או מייקרו? להמיס עם הסירופ תירס ולהוסיף את כפית הנס ביחד עם השוקלד המומס אני תמיד מדגישה אם רוצים עוגה פחות מתוקה להפחית בסוכר ולא חייב מילוי קרם בתוך העוגה נכון לא אותו הדבר אבל כך מקבלים יתרון על השומניםאבל אם רק זו העוגה שהכנו אז שיהיה הכי מתוק והגיש אותה רק קרה עם נס או קפה עם חלב חם בקיף רוצים הסבר אתן עוד ובערב אני אצלם את הקופה של עוגות הפלה שלי"
 
למעלה