שלום

מצטער, אני עסוק בנושאים אחרים השבוע

לא תמיד אני פנוי וזה ממש לא אישי, אבל אני נהנה לקרוא את השרשור הנפלא ביניכם ללא התערבותי. האינטרטנט שה כמו קבוצת תמיכה. המנחה לא חייב להיות פעיל אלא יותר "נוכח" וקיים, מאזין, מקשיב ומדי פעם מתערב, לא כן?

גלgal

New member
כן אבל../images/Emo13.gif

זה גם נחמד כשאתה משתתף ומביע את דעתך

qt1

New member
אני חוזרת מאוחר יותר

חייבת לדבר עם הבת שלי היא יוצאת למצעד החיים באפריל ורוצה לשתף אותי במה שקורה ונמרוד אמור להגיע , הבית מחכה לשלו ואני לא עומדת בלו"ז
ואני כאן איתכם ויום שישי.............ברחתי לי
להתראות בינתיים שבת שלום לכם

גלgal

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

נשמע שה
מתפרק
לפחות מחר שבת ולא צריך ללכת לעבודה

qt1

New member
מנצלת כמה דקות של שקט../images/Emo96.gif

כמה דיבורים... איזה תיק/כמה תיקים... ואם כדאי פלאפון וכמה זה עולה ,להתקשר לחברה לברר ולשמוע אחרי שעתיים שאף אחד לא לוקח פלאפון בגלל שגם כך העסק יקר ולהורים קשה... נו , לפחות כולם מודים שקשה להם , סוף סוף אני מרגישה חלק מקבוצה
לנקות את הבית , חלוקת עבודה , את עושה את זה , אני את זה , אתה את זה רק בואו נספיק כדי שבערב נוכל לשבת לנו בשקט מול הטלוויזיה ואולי אפילו נפסיק לקרוא עיתון בין לבין ........ לחץ!!! ונגמר ומתחילים לחשוב על מחר ,אני לומדת השנה ויש לי קלסר שלם למלא , אני לא אעבור את המבחנים אם אני לא אלמד והפיתוי להכנס לכאן ולכתוב מאוד גבוה... אבל אני מודה שכשהמחשב כבוי אני בעולם אחר, צופה בסרט או קוראת /מטיילת , מה שזה לא יהיה , למדתי להנות מכל רגע. ומה איתך גל? מה קורה עם המעבר ועם העמותה? אם את רוצה עזרה לגבי העמותה כתבי לי , אני אנסה ליצור איתם קשר מכאן , יש לי מייל בכרטיס האישי שלי , להתראות חמודה ושבת שלום גם לך ,

qt1

New member
היי גל ../images/Emo24.gif וחג שמח../images/Emo155.gif

אצלי עבר בשלום ערב החג, אשמח אם תכתבי מה קורה אצלך... הייתי כל הזמן עם היד על הדופק וטוב שכך
להתראות

גלgal

New member
הי QT ../images/Emo24.gifחג שמח גם לך!!../images/Emo157.gif

אצלי הכל בסדר, והחג הראשון עבר בשלום... עכשיו נשאר לקוות שהחג השני יהיה גם בסדר .. אני ממש שמחה שהחג עבר בסדר גם אצלך!!!! קיבלתי את התוצאות של הבדיקות שלי ה -B12 עדיין מתחת למינימום וה-theroid gland שלי יותר מדיי גדולה, אבל הבדיקת דם הראתה שהכל בסדר... והחלק הכי מעצבן, הרופא בחופש ויש לי כל כך הרבה שאלות!!

qt1

New member
היי גל , התגעגעתי ../images/Emo23.gif

אם יש לך בעיות עם בלוטת התריס זה משפיע על המשקל? מתי הרופא אמור לחזור? אני בטוחה שגם החג השני יעבור בשלום , אחותי רצתה לבוא אבל ביקשתי שתחסוך לי... היא התחשבה לשם שינוי והניחה לי לנפשי למרות שבטלפון לא היססה ואמרה בדיוק מה היא חושבת.. תשמרי על עצמך נשיקות ליל מנוחה

גלgal

New member
../images/Emo15.gifגם אני התגעגעתי אלייך../images/Emo23.gif

אז ככה קוראים לזה בעברית!!!
לא נראה לי שזה משפיע על משקל, מצד שני אני עושה המון פעילות גופנית ומקפידים אצלנו בבית על אוכל בריא ,אז קשה לדעת.יש חשד שהבלוטה והאנמיה הם תוצאה של צ'רנוביל, ואני צריכה לעבור עוד מליון בדיקות... כל האחיות והמזכירות כבר מכירות אותי והתגובה של הרופא שלי כל פעם שאני באה -"עוד פעם את פה?!" הרופא בחופש עוד שבועיים... בחג השני אנחנו אמורים לכת לאמא של בעלה של אמא
אבל אמא שלי נוסעת לארה"ב וסבתא שלי לא רוצה לכלכת ויוצא שאני אהיה לבד עם כל המשפחה של בעלה של אמא. החלק הנחמד בכל זה,זה שהבן אדם היחיד שאני לא מסתדרת איתו,זה בעלה של אמא. כל עוד אצ לא צריכה לשמוע בדיוק מה אחותך חושבת במשך כל החג, לשמוע את זבה בטלפון נשמע תחליף טוב,לא ?

qt1

New member
עברית קשה שפה ../images/Emo13.gif../images/Emo104.gif

בת כמה היית כשהיה האסון בצ'רנוביל? יש לי שכן שהיה שם הוא מבוגר ובריא אבל מאוד אוהב להגיד "אני אינווליד" , אני מאוד אוהבת את האיש הזה, יש לו כלב שהוא אוהב כמו את הילדים שלו, הוא גם מאוד אוהב את הבן שלי אז נו מה...
איש כזה עם נשמה , אני אוהבת לדבר עם אנשים כאלה נחמדים. אתם אמורים ללכת לאמא של הבעל של אמא שלך, איך מקצרים כזה משפט ארוך? את חייבת ללכת? אין לך אפשרות להשאר עם סבתא שלך? אני מבינה שאת והבעל של אמא לא ביחסים מי יודע? וגם לא עם הבן שלו? לגבי אחותי אני ממש עייפה , כל-כך הרבה שנים של נסיון לגרום לה להבין , התייאשתי כבר, שיחשבו מה שהם רוצים ויגידו גם מה שהם רוצים , אני יודעת מה אני רוצה ומה אני לא רוצה , לא יכולה לעזור להם באף דרך וגם רוצה את השלווה שלי מהם , משפחה את יודעת , לא בוחרים ודם סמיך ממים ויש עוד המון אמירות ששוות ל... ליל מנוחה
שמחה שכתבת!!!

גלgal

New member
במיוחד כשצריך להשתמש במקלדת

וירטואלית
... הייתי בת ארבע. אנשים נחמדים זה הכי כיף! ואנשים נחמדים עם כלבים, שאוהבים ילדים, עוד יותר
האמא של הבעל של אמא- סבתא חורגת? נשמע יותר קצר ?
אין לו ילדים... אני אנסה להסביר את המבוך המשפחתי (בתקווה שאני לא אסתבך באמצע
) אז ככה- בעלה מס'-1 של אמא, זה אבא שלי ויש לו עוד ילד מאישה אחרת. בעלה מס'-2 של אמא ,זה האבא החורג, שגר איתנו מאז שהייתי בת שנתיים עד גיל 16. בעלה מס'-3 של אמא, זה הבעל הנוכחי שאין לו ילדים. איתו אני מסתדרת רק כשהוא מתנהג כמו בן אדם (מה שלא קורה לעתים קרובות). אני לא חייבת ללכת אבל אני מאוד אוהבת את אחותו של בעלה של אמא (דודה חורגת?
) אז אני רוצה לראות אותה. למרות שדם סמיך ממים גם במשפחה צריכים להיות גבולות ועד שלא אומרים -עד כאן! אנשים לא מבינים... הזכרת לי, היתה לי מורה פרטית שהיתה אומרת:"הילד הזה חכם ,הוא ידע להגיד לחסידה איפה להוריד אותו."
לילה טוב QT!

qt1

New member
אמא שלך כמו ג'קלין אונאסיס...../images/Emo13.gif

את מפורסמת גל
סתם צוחקת... הבנתי פחות אויותר את הקשר המשפחתי , יש כזה שיר -"חופשי חופשי אך בנפשי עודי כבול רוצה אישור" משהו כזה... אני יכולה לחפש את המילים אם בא לך , זה היה פתיח של איזו תוכנית יעוץ בישראל , את אולי זוכרת , סביר להניח שלא. מה למדת באופן פרטי? פסנתר?
האביב כאן משו... מתי את חוזרת כבר???

גלgal

New member
לא רק מפורסמת, גם עשירה../images/Emo8.gif

לא זוכרת את התוכנית, אבל השיר נשמע מאוד מוכר. גם פסנתר למדתי, אבל לבד מספר, למרות שהסבתא החורגת מורה לפסנתר...
המורה הפרטית שדיברתי עליה היתה מורה לאנגלית. אני מגיעה לארץ כנראה ביוני בתור
ליום הולדת

תודה

כדי לפתוח עתותה של חולים, יש לפנות למרכז לעזרה עצמית בבית לנ"י ברח' קינג ג'ורג' בת"א, שינחו לגבי הפרוצדורה הנכונה.

גלgal

New member
תודה רבה ד"ר נבון! ../images/Emo13.gif

ועוד שאלה הם כדאי לי להתחיל לברר פרטים כבר מפה או לחכות עד שאני אגיע לארץ?

גלgal

New member
../images/Emo56.gifבעיות קליטה../images/Emo13.gif

על איזה כלבים מדובר?

גלgal

New member
אהההה!!!../images/Emo62.gif

הבנתי!! אמרתי לך שיש לי בעיות קליטה
זה בגלל שהאויר פה מאוד יבש ויש חשמל סטטי

למעלה