שלום

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך
תרגום: שכנים ורעש לידה

מתוך מאות לידות בית, אני יכולה לזכור רק שני מקרים בהם שכנים התערבו עקב רעש. במקרה אחד, הם דאגו והזמינו אמבולנס והתאגדה קבוצה קטנה של אנשים מחוץ לגדר הגינה הקטנה של הבית (בתים צמודים) ומישהו היה צריך לגשת להסביר להם שמדובר בלידת בית וביטל את האמבולנס. בפעם אחרת, מישהו התקשר לעיריה וטען שהוא שומע רעשים של חיה מוזרה בחוץ באמצע הלילה. העיריה שלחה מישהו מהוטרינריה לבדוק את האזור והם לא מצאו שום חיה והלכו הביתה. בכל הפעמים האחרות, ותאמינו לי לידה יכולה להיות מאוד רועשת, אף אחד לא אמר כלום ואפילו לא דפק בדלת. זה הפתיע אותי כי לפעמים אלו צעקות חזקות באמצע הלילה, ונראה הגיוני שמישהו ידאג שהשכנים נמצא בצרה. בד"כ היולדת הרבה יותר מודאגת מהרעש מאשר השכנים! אבל אם את חוששת שזה יגרום לך לחוסר חופשיות זה לא טוב. תנסי למצוא מקום אחר בו את חופשיה, כמו בית של חברה שנמצא בפרטיות, הצימרים שלי או שתשכרי צימר במקום אחר. יש לי יולדת שמתעקשת ללדת בירושלים עקב סיבות דתיות, אז כל לידה היא שוכרת צימר בעין כרם. אני תמיד שמחה להציע את הצימרים שלי לאנשים שזקוקים למקום ללידה מאיזושהי סיבה, ואני לא גובה יותר תשלום על השימוש בצימר.

למעלה