שלום

קרנוש20

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני מאוד מפחדת מתקשור אפילו התחלתי לקרוא ספר ואני מפחדת להמשיך לקרוא אותו. מה אני יכולה לעשות בנידון? ועוד שאלונת, אם חזיתי משהו זה אומר שאני מתקשרת?

yb10

New member
שלום ../images/Emo42.gif

היי קרנוש, אין לך ממה לפחד, תקשור זה דבר שבא ממך ואת יכולה להפסיק אותו מתי שתרצי. תקשור עם מדריכים או תקשור ה"אני הגבוה" שלך יכול לעזור רבות. את צריכה להבין שנשמתנו היא אנרגיה וככזו היא אינסופית, בת אלמוות. תקשור יעזור לך להבין את זה יותר ולתקשר עם אנרגיות אחרות במישורים אחרים וללמוד יותר על עצמך ועל החיים שבהם את נמצאת. דעי לך שכדי לתקשר טוב ולהתחבר צריך קודם כל להתנתק מהאגו ולחשוב בצורה רגועה ומלאת אהבה, כאשר רטט האנרגיה שלך נמצא ברטט של אור ואהבה תתחילי לתקשר ותביני במה מדובר. תקשור אינו בא להביא לך ממון ועושר אלא שלווה נפשית והתחברות עם עצמך. שיהיה לך בהצלחה.

אתה נפלא yb10../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

איש יקרות אני מרימה כוסות וישועות לנפלאות שלך כל מילה מהממת-כמה נכונה- כמה מדוייקת - כמה מוארת- הרבה ידע יש לך איש יקר- ותודה שאתה אח מואר יקר במשפחתינו כאן מי יתן ורבים כמוך יהללוך המלאכים-(את המשפט קניתי כאן במשפחה מאח מואר אחר) תודה- על עצם היותך- ותודה על ההארה שאתה משפיע על כולנו בכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד---רבבבבבבבבבבבבבבבבבב אביגיל

קרנוש20

New member
שלום../images/Emo42.gif

אני לא יודעת מה איתך אני השתחררתי לא מזמן ובצבא היו לי המון "חזיונות" שכלו הייתי מין " אנטנה" מהלכת וזה סוג מסויים של תקשור אבל זה לא נחמד לדעת על אסונות לפני שהם קורים כמובן שאני יודעת גם על דברים טובים אבל הנושא עדיין מפחד בכל אופן אני אנסה ואשתמש בעצתך....

yb10

New member
היי

אני לא יודע בדיוק מה את "רואה" שמפחיד אותך. עצתי לך, אל תתרגשי משום דבר, תקבלי הכל ברכות ואז החזיונות יהיו יותר מובנים לך. בקשר אלי, מאז שהשתחררתי מהצבא עברו כבר 10 שנים, אצלי החזיונות התחילו בערך קצת לפני הצבא והתעצמו תוך כדי השירות. בהתחלה נלחצתי ואחרי זה התחלתי להבין שיש בזה מעבר ל"סרט" כמו שהוא. אל תפחדי ואם זה לא נוח לך פשוט תני לזה לחלוף ממך, זה לא יכול "לגעת" בך, המסר אולי לא תמיד נעים אבל יש לי הרגשה שהשליחות שלך היא לרפא אחרים. עם הזמן את תמצאי את האנרגיות היותר מאוזנות ואני משוכנע שיהיה לך טוב. שלך.

קרנוש20

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo51.gif

טוב אתה גורם לזה להישמע ממש סבבה ומה אם אני יגיד לך שאני מפחדת מזה גם כי אני מפחדת לפגוע בעצמי או באחרים ללא כוונה תחילה.... לדוגמא בערך שנה וחצי לפני הצבא רבתי עם אימא שלי ובסוף אמרתי הלוואי שכל החלב שקניתי יתפוצץ, הלכנו לישון שנת צהריים של יום שישי וכשקמנו כל המקרר נטף חלב 2 השקיות התפוצצו כשאני כועסת או עצבנית אני לא יודת לשלוט על האנרגיות שלי וכל מה שאני אומרת קורה טוב כמעט הכל.. חוץ מזה זה בסדר לספר את זה באינטרנט אני לא צריכה לשמור זאת לעצמי? ותודה רבה לך על ההקשבה

קרנוש 20 יקרה צעירה בוקר טוב

הביני יקירתי שלכל מילה ולכל מחשבה יש כח ובימים האלה של שינוי המימד- ואיתו התדרים והוויברציות- יש להם כח רב מבעבר כל מילה וכל מחשבה יוצרת מציאות- ולך כנראה יש עוצמה מרובה יותר- שימי לב שבעיקר הדברים קורים כשאת מעוצבנת ומוציאה אנרגיה הרסנית החוצה- זיכרי- מילה בונה ומילה הורסת החיים והמווות ביד הלשון צריך היום בזמן האנרגיות החדשות- לשמור טוב טוב על מה שאומרים- על מה שמזמינים- על מה שחושבים- לפחד לא צריך כלל רק צריך לשנות את דרך התנהלותך מבעבר הזכירי לעצמך שלא להתרגז ובאותו הזמן גם לאחל לדבר מה זה מסוכן-אז הכל תלוי בך האנרגיה שיוצאת היא ממך- והיא היא שיוצרת את המציאות שני את עצמך- הכניסי רוך- עדנה- וחשיבה חיובית את תוך חייך- ואז תראי איך שהדברים שקורים הם טובים ומיטיבים מאחלת לך בהצלחה שטבולה בימים נפלאים מוארים ומאושרים אביגיל

yb10

New member
אל פחד

הפחד משתק אותנו, הפחד מעוור, מוכר לנו אשליות שקל לנו "לקנות" האהבה מחזקת, להבחין בה קשה אבל כשהיא נמצאת נמצא גם האור אל תפחדי, תחשבי מה התפקיד שלך מה השיעור שעליך ללמוד תתרכזי במטרה חיובית ואל תפחדי תתמידי בזה ותתמלאי באור טוב שיהיה לך בהצלחה

קרנוש20

New member
צודק

אכן הפחד מעוור אותי אשתדל לדחוק את העיורון........ תודה אל הדאגה!!!!!!!!!!1

smile2life

New member
הוספה משלי

קרנוש, תקשור, כמו חלום, הוא חלק מהמציאות - ואם את מפחדת המתקשור כנראה שיש סיבה טובה לזה. עשית טוב שפנית לפורום בנושא הזה להתייעצות. אחותי היקרה, ראי עצמך מבורכת במתת אל, לעולם יהא מסר טוב ולעולם יהא מסר רע. חכמת מתקשר היא לפענח מסרים ולסנן את שליחי הרוע שמנסים להתגנב לנשמתנו כאוייבי מלאכי שרת. אל פחד אחות יקרה. בתרגול מודרך תדעי גם את לשלוט בכניסת מלאכים לחייך. יהללוך מלאכים וברוכה הבאה למשפחה, מני

amichai58

New member
יש משהו בפחדים...

שלום לך הפחדים במידה מסויית מוצדקים. העולם שמעבר הוא רחב, עם כוחות שונים, שלא כולם טובים בהם. גם בין מה שמצוי בשוק לא הכל טוב. לא כתבת מה מפחיד אותך. יכול להיות שזה פחד טבעי ממשהו לא מוכר, ויכול להיות שבא מאמנטואיציה טובה ובריאה שמה שאת קוראת לא טוב לך. קשה לדעת רק לפי מה שכתבת. כך גם לגבי החזיון - שלא תארת אותו, ולהיכנס להגדרות מה זה מתקשרת - זה ענין של מי מגדיר מה. הייתי רק נותן רמז - שתקשור טוב צריך להיות במצב מאוזן. כלומר, קודם יש שאיפה לאיזון נפשי, גופני אנרגטי ובמסגרתו יוצרים קשר עם דברים מאוזנים. ואם את מעוניינת להיכנס לתחום יותר לעומק- אז כל שאני יכול להציע לך, זה לחפש טכניקה בסגנון הזה, שבו תראי שמי שלומד אותה הוא מאוזן, משתלב במערכות נורמליות שונות, כמו מעגל העבודה והמשפחה, יש לו שמחה בלב וכו´, ושהטכניקה שלו מדברת על איזון. בהצלחה במסע

smile2life

New member
לא יכולתי לנסח יותר טוב בעצמי

לפי פרשנותי, מלך מלכי האהבה אוהב כאלו שאוהבים ולא מפחדים לפחד. אין אדם מחוסן מפני הפחד ובריא לפחד מדברים שאנו לא מבינים אבל יותר בריא ללמוד את שאנו פוחדים ממנו. בהחלט נכון שישנם כוחות רשע שמנסים לדחוף החוצה את האהבה ולהכניס שנאה ומדון במקום בו אהבה צומחת. הנסיון (לפחות שלי) מראה שתקשור ברמות נכונות יכול לעזור בפתרון ולכך צריך הדרכה והנחיה. התחברי למדריך שלך (באמצעות מדיטציה או שאלה או כל שיטה אחרת) במשך הזמן תדעי איך לסנן את המסרים הנדחפים במטרה להרוס אותך לבין המסרים שאת לא מוכנה (נפשית) לקבל ממלך מלכי האהבה. הרי אין רק מסרים שתפורים לפי בקשותינו. יהללוך מלאכים, מני

wewe

New member
תקשור../images/Emo24.gif

שלום לך יקירה הפחד הוא טבע האדם. זהו אחד האתגרים הגדולים ביותר שכל אחד מאיתנו חווה ורצוי מאוד שיתגבר עליו. התקשור הוא חלק בלתי נפרד מהאדם, מפני שכל אחד מסוגל לתקשר. הבעיה נוצרת כאשר האדם "שוכח" איך. אחת התופעות של הפחד היא "הבריחה" מהתקשור. אנשים רבים מייחסים זאת למאגיה, תופעות על אנושיות וכד´. שטויות. מי שמפחד ממציא סיבות ותרוצים לפחדים. כדי לחזור לזה, תני לעצמך את הסיכוי, ללא פחד, להבין שתקשור טוב לך. קיימות טכניקות של לדעת מתי, אבל הכי טוב תני לאיטואיציה שלך לעבוד. אור ואהבה עליך. פאול נ.ב. אם בכל זאת את זקוקה לעצה נוספת צרי קשר לד"א: [email protected]

למעלה