שלום

m_katzmann

New member
את היחידה שיודעת את התשובה ה-../images/Emo127.gif

היי קרנוש, אף אחד כאן לא מכיר אותך באמת, לא יודע איזה צבע את אוהבת, איזו עונה את אוהבת, איזה טעם את אוהבת, או איזה טכניקה הכי תדבר אליך. את היחידה שיודעת הטוב ביותר מה טוב לך ביותר. אז שימי את האנטנות על הראש וסמכי על עצמך. כי לאן שאנחנו באמת רוצים להגיע - אנחנו גם נגיע. מאיה

היי קרנוש ../images/Emo13.gif

ממה את מפחדת? אם תבהירי לעצמך (ולי, אם בא לך) קצת יותר, אולי זה יעזור. הפחד ממה שלא מכירים הינו דבר טבעי. כאשר אנחנו מכבים את האור, אנחנו רואים ומרגישים בצורה טובה יותר כל מיני דברים סביבנו ובתוכנו שהדחקנו, אז אנחנו מרגישים פחד, כי זה דברים שמכתחילה הפחידו אותנו - ולכן הדחקנו אותם. זו הסיבה שאנחנו פוחדים (רובנו) בחושך. אותו דבר קורה לך עם קריאת הספר. הוא מפנה את תשומת לבך לדברים מסויימים סביבך ו/או בתוכך שהדחקת, או שמרוצת היומיום סייעה לך להדחיק. ולגבי שאלתך האחרונה, אם חזית משהו שזה אומר שחזית משהו
. לכל אחד הגדרה שונה לגבי "מתקשרת". תגדירי "מתקשרת" לפי המילון שלך...

קרנוש20

New member
כמו כולם

מפחדת מהלא מודע הרי אף אחד לא יודע ממש איך האנטנה בזו שיש לי קיימת יודעים להסביר שעוברים גלים באויר לתאר אבל לא יודעים איך זה קורה כמו שלא יודעים על כוח המשיכה וזהו בערך...... אני רושמת מה בדיוק אני מרגישה או רואה לפעמים זה קשה להגדיר ואחר כך אני בודקת אם זה באמת קרה..... תודה בכל אופן!!!!!!1

גריני

New member
איך יודעים להבדיל?

איך יודעים "להוציא את המוץ מהתבן"?, הלוא לפעמים המשפטים ה"מפחידים", המסרים ה"לא נעימים" ממש משולבים בתוך המסרים הטובים והנכונים. באיזו "טכניקה" אתם משתמשים? מבקשת קצת עצות טובות - עבור חברה שלי שהיא די חדשה בנושא התקשור, ומאוד מאוד מבולבלת. שאלה נוספת באותו הענין: האם ייתכן שחלק מהמסרים ה"לא נעימים" נשתלים במכוון ע"י מדריכי האור, כתרגול או משהו כזה? תודה מראש.

לפני שנים, כשהייתי זקוק לעזרה מהסוג

הזה, אבל לא הייתי עדיין מנוסה בכך, מצאתי לעצמי טכניקה נחמדה מאוד שעזרה לי בצורה טובה במשך שנים: כל ישות המתקשרת איתי במלים, אומרת לי את שמה וכולי, פשוט לא להתייחס, לא להקשיב. הקשבתי והתייחסתי רק למסרים שנבנו בשפה עמוקה יותר, פנימית יותר, שלמה יותר, מאשר מסרים מילוליים. זה עבד עבורי מצויין. ובאותה הזדמנות לימד אותי לחשוב ללא מלים.
מה שהייתי ממליץ לך, למרות שאינני מכיר אותך:
לא להאמין לאף אחד, אפילו לא לעצמך
להמשיך להתפתח
לזכור ש"כל יכול יש רק אחד: את" הבעיה השורשית היא עצם הצורך להסתמך על ישות אחרת - ולא משנה כלל אם זהו אדם בעל גוף פיסי או יצור בעל גוף אנרגטי בלבד. אין ביקום "טובים" ו"רעים". הדרך היחידה שבה תוכלי לקחת אחריות אמיתית על מה שאת שומעת ועושה , היא אם תתבונני לתוך עצמך. ואז תגלי מי את - והשאלה שלך לא תהיה רלוונטית.
כל זמן שאני לא יודע מי אני, כל זמן שאני שופט עצמי ומבקר עצמי, כל זמן שאני יוצר דרמה ומלחמות, כל הטכניקות שבעולם לא יעזרו לי כדי "להתגונן", מפני שלאמיתו של דבר אין ממה להתגונן - אני הוא זה היוצר את הבעיה ואת הפתרון כאחד.

גריני

New member
לבן

ראשית, תודה על תגובתך המושקעת! נדמה לי שמסקנותיך הן קצת מוקדמות מידי עבורי (ועבור חברתי, שבשמה שאלתי). ייתכן שבשלב התפתחות מתקדם יותר - אכן יש מקום להסתמכות מוחלטת על עצמך, לאחר שאתה כבר יודע שיצרת את הקשר עם העצמי הגבוה שלך, ודרכו אתה יכול להגיע לכל הידע, לכל התשובות. אבל, בשלבים מוקדמים יותר - אני חושבת שיש תועלת רבה מתקשור עם מדריכי אור, עם ישויות חיצוניות לנו, בתנאי, כמובן שהן חיוביות! אני לא מסכימה לדעתך שאין ממה להתגונן. אני כן חושבת שקיימות ישויות שאינן חיוביות, הלוא אנו חיים בעולם דואלי ולכל תופעה, לכל אנרגיה, יש את הביטוי המשלים שלה, כלומר הניגוד. אני כן מסכימה לכך שתכונות אישיות מסויימות יכולות "למשוך" התנסויות בהתאם, ולכן מי שנמצא בתוך פחד מן הסתם ימשוך לעצמו התנסויות, או "מפגשים" ש"יאשרו" עבורו את הפחד. אשמח להמשיך דיון זה איתך. גריני

להערכתי אנחנו לא חיים בעולם דואלי

אלא תופסים את העולם כאילו הוא דואלי. זה תלוי בנו, באופן בו אנחנו בוראים את המציאות שלנו. נברא מציאות דואלית - נהיה במציאות דואלית. המציאות היא אחת, להערכתי - והיא בלתי-משתנית. היא כוללת בתוכה ריבוא מציאויות ואפשרויות, לבחירתנו, לחדוותנו, ליצירתנו. הסבל איננו דבר קל, אני מסכים. לעיתים הוא אפילו נורא.
אבל כאשר אנחנו רוצים להתמודד עם יצורים שחלק מהתפתחותם הוא "לפגוע" "בנו" (דוגמאות: טגריס שרוצה לטרוף אותנו, ישות שרוצה לשאוב מאיתנו את האנרגיה, טפיל אנרגטי שרוצה שנישאר "בחושך" כדי שהוא יוכל להיזון מפחדנו... וכולי), אזי במצבים כאלה, עבורי, אין טעם לנסות לברור ולהסתמך על מי כדי לסמוך ועל מי לא כדאי לסמוך, כי ישות אשר רוצה לגזול את האנרגיה שלנו והיא ישות מתקדמת יחסית, תתעתע בנו בקלי-קלות ופשוט תגזול את האנרגיה שלנו. אם כבר, אז מה שחשוב הוא עצם נסיוני "למיין" את הישויות שבאות איתי במגע. נסיון כזה, כשיש מאחורי התכוונות אמיתית, יעזור לי בהדרגה לנקות את דרכי ועבודתי, גם אם בהתחלה הוא לא יאפשר לי לחמוק באמת מאותן ישויות הרוצות את האנרגיה שלי. כאשר ההתכוונות שלי טהורה ואמיתית, התוצאות שלה טהורות ואמיתיות, נכון? את מסכימה עם זה?
אני מצרף בתחתית ההודעה קישור למאמר שכתבתי בפורום "דרך הלוחמים", העוסק בטורף האנרגטי ששולט כיום באנושות, דרך זווית ראיה מיוחדת (
) ואף משעשעת קמעא...
לפיכך, עבורי מה שעובד, הוא לסמוך על עצמי; לא על האגו שלי, אלא על עצמי. האגו שלי חסר תועלת ב"מאבק" זה.
שלך באהבה בן

קרנוש20

New member
האם מישהו מכם .....

חווה מה שאני חוויתי? ניסה תקשור? או לתקשר? מכיר אנשים כאלה? ואלו מין חויות? בכל אופן תודה על עזרתכם המדהימה !!!!!! הייתי מספרת לכם עוד דברים אבל אני מאמינה שמשהו ששומרים אותו בסוד שרוייה בברכה .... עד כמה שאני רוצה לשתף אתכם לפי דעתי זה סיכון כי אנחנו באינטרנט........ ממש ממש תודה ........ המון המון אהבה אל כולם והלוואי ומחר יהיה לכם היום הכי נפלא ומאושר !!! אוהבת המון קרנוHS!

yb10

New member
ודאי ובודאי ...

כבר 10 שנים בצורה מודעת, באור בהיר ובכל צורה אפשרית... הברכה עליך, שיהיה לך יום נפלא ומואר. ב.י.ל.א.ו.א.

קרנוש20

New member
גם לך .... ב.ה.ל.א.א

אני מקווה שכתבתי נכון מישהו יודע מתי יש ירח מלא כדרך אגב?

yb10

New member
תמיד באמצע חודש עברי

תבדקי בלוח שנה עברי אם יש לך. כשהירח בצורת ז´ בכתב יד הוא זורח, כלומר גודל כשהוא בצורת ג ´ בכתב יד הוא גורע, כלומר קטן כשהירח מלא זה בדיוק אמצע חודש עברי ט"ו, ט"ז שבוע טוב

למעלה