שלום
- אני קצת בהריון

אני במקומך

הייתי הופכת עולמות למצוא מילדת בית שתסכים (כולל לא אמה"י לא מוסמכת בארץ וכיו"ב), או בודקת אם יש אפשרות לא להגיד בבי"ח שיש לך המום שלך. אבל זה מצריך ממך המון אחריות - לדעת מתי כן צריך להגיד להם, ולדעת מה אסור לך בלידה. (אילו הייתי אשת מקצוע בחיים לא הייתי מעיזה לכתוב דבר כזה
) מתי לאחרונה עשית הערכה מחדש של מצב הלב שלך?

כרמית מ.

New member
כנ"ל

ובהחלט בודקת מחדש מה המגבלות לגבי הלב. לבתי יש מום קטן בלב, שאני לא זוכרת את שמו - וגם הוא דורש מתן אנטיביוטיקה בעת טיפול שיניים - אבל אין לה שום הגבלות על התפקוד היומיומי, ורק בדיקת מעקב אחת לשנה. לא יודעת אם זה אותו דבר, אבל אולי - הידע כיום שונה מהידע שהיה בילדותך.

היי כרמית

נכון. אבל ממשיכים לומר לי אותו דבר מהילדות, ולא בהכרח שזה נכון ומחייב את מצבי שלי.

כן, גם בכיוון הזה חשבתי

ולשאלתך: אני במעקב פעם בשנה מגיל 3.5. כך שמצבי אינו מעודכן נכון לעבר אלא נכון להיום. הוא טוב מאד והשתפר עם הגדילה שלי. מאז ילדותי אמר לי הרופא שאצטרך מעקב הדוק יותר בהריון ואולי גם ליווי של קרדיולוג בלידה, אבל אני מתארת לעצמי שאלה נוהלים, כלליים, לקבוצה גדולה של נשים עם מום דומה לשלי, ולא בהכרח מחייב אותי. שוב, אחלליט לפי מה שארגיש קרוב למועד המיוחל, אבל לא רוצה להשאיר הכל לרגע האחרון.

בעלי מציע

שתלדי איפה שנמצא הקרדיולוג שלך (אולי תשכרי אותו באופן פרטי), ככה שלא יהיה מפל התערבויות בגלל הלב, רק בגלל שהם מנסים לכסת"ח.

למעלה