שלום אני סינגלה ובודד בחו"ללללללללללללללללל בואו נעשה הכרה?
ס סינגלה New member 12/6/06 #1 שלום../images/Emo140.gif אני סינגלה ובודד בחו"ללללללללללללללללל בואו נעשה הכרה?
V Vdrums New member 12/6/06 #6 ../images/Emo6.gif חו"ל זה מקום די גדול אם את רוצה להכיר את יושבי הפורום מן הראוי שתציגי את עצמך. בכל מקרה, אני תומר, בן 26 גר במיני ישראל במחוז LA. מתופף בשעות הפנאי מאוהב ברכב שלי ולא ממש סינגל...
../images/Emo6.gif חו"ל זה מקום די גדול אם את רוצה להכיר את יושבי הפורום מן הראוי שתציגי את עצמך. בכל מקרה, אני תומר, בן 26 גר במיני ישראל במחוז LA. מתופף בשעות הפנאי מאוהב ברכב שלי ולא ממש סינגל...
ס סינגלה New member 12/6/06 #10 בוקר אור../images/Emo42.gif תופים זה טוב אני סינגלה בת עשרים ושתיים ממונריאל בזמני הפנוי <ובזמן האחרון יש יותר מדי ממנו> אני עוסקת בכתיבה וצילום, מטפלת בחתחתול <לא רק בזמני הפנוי > וכמובן שאני עובדת <הכמובן כבר לא כל כך מובן...>.
בוקר אור../images/Emo42.gif תופים זה טוב אני סינגלה בת עשרים ושתיים ממונריאל בזמני הפנוי <ובזמן האחרון יש יותר מדי ממנו> אני עוסקת בכתיבה וצילום, מטפלת בחתחתול <לא רק בזמני הפנוי > וכמובן שאני עובדת <הכמובן כבר לא כל כך מובן...>.
ס סינגלה New member 13/6/06 #17 אני חובבנית אבל אשמח לחפור בתמונות שצילמתי ולהציגן...תן לי קצת זמן....
M Mירב New member 14/6/06 #49 ../images/Emo99.gif מקווה שלא אכפת לך שמתי על הDESKTOP! אגב, איזה חוף זה? (ברור ש , אבל לא מזהה איפה בדיוק)
../images/Emo99.gif מקווה שלא אכפת לך שמתי על הDESKTOP! אגב, איזה חוף זה? (ברור ש , אבל לא מזהה איפה בדיוק)
ס סינגלה New member 15/6/06 #51 ../images/Emo13.gif מה פתאום אכפת...מעולה... והחוף הוא...אמממ...ליד בית האופרה...לא זוכרת איך רואים לחוף...מישהו זוכר?
../images/Emo13.gif מה פתאום אכפת...מעולה... והחוף הוא...אמממ...ליד בית האופרה...לא זוכרת איך רואים לחוף...מישהו זוכר?