שלום

סינגלה

New member
../images/Emo99.gif

כולן ממש יפות ואני מאוד אוהבת שחור לבן. הכי אהובות עלי ממה שהצגת הן התמונה הראשונה <פראג> והתמונה בבית אבות. התמונה בבית אבות בכלל מעולה לדעתי.

סלסרו

New member
עיצה לכל הסינגליות שנכנסות לכאן

עם הודעות מסוג כזה.. אם(*) אתן for real - שימו תמונה שלכן בכרטיס האישי, מלאו כמה פרטים מזהים, ואז, אם תמצאו חן בעיני מישהו כאן, הוא ידאג ליצור איתכן קשר. -- (*) בנדו"ד - מילת מפתח.

סינגלה

New member
../images/Emo108.gifMERCI

"הודעות מהסוג הזה"...אני לא מבינה
אני FOR REAL...ונמצאת בתפוז כבר המון זמן <יותר מדי....> רק היום פתחתי את הניק הזה <מתחדשת> וטרם הספקתי לעדכן פרטים... מה שכן...אני אשמח לעיין בכרטיסים של אנשים אחרים ואם הם ימצאו חן בעיני אזי אני אפנה אליהם
בינתיים רציתי הכרות עם יושבי הפורום...אז

סלסרו

New member
למה לא בניק הישן?

עצתי בעינה עומדת. רוב הגברים ה"שאווים" לא יפנו לבחורה שלא מפרסמת את תמונתה - כי לרוב היא לא תפרסם כי אין לה במה להשוויץ במראיה..

סינגלה

New member
איזה מהם...../images/Emo6.gif

יש יותר מדי... עניין התמונה מזכיר לי אתרי הכרויות למינהם... לפני כמה שנים כתבתי בפורום סינגלס קלאב ולא דרשו ממני תמונה....או כל דבר אחר.... ואל לנו לעשות הכללות כן...אני קודם רוצה להשוויץ באופי המעולה שלי

galgal0ne

New member
אחחח.... יא סלסרו

ראית יותר מתמונה אחת או שתיים שלי (ואם לא אתה אז חברי פורום אחרים ראו) ובכל זאת, בכרטיס אישי יש לי קופיפון שעונה לשם טימי... וכי למה
כי ככה, לא בא לי שכל סוטי (וסוטות- פה לא תמצא אפליה
) יראו מי אני ומה שמי. חוץ מזה, אם אתה רוצה תמונה- תבקש.

Mירב

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

סלסרו, לא כל אחד/ת רוצה להיחשף כך בפורומים. אולי היא סתם מעוניינת לכתוב בפורום כמו כולנו? ובכלל, למה אתה מייעץ את עצתך רק למין הנשי?? ולגבי תמונות באופן כללי, אני מקווה שאתה כבר עברת את השלב של להאמין לתמונות.... נו, באמת.... כמה צריך להיכוות כדי להאמין סופסוף שבין התמונה למציאות הפער מאוד גדול (בד"כ לרעה, למרות שלא תמיד
....) וחוצמזה, מה זה בנדו"ד??? ***את ההודעה הזו כתבתי אתמול, אבל לא הצלחתי לשלוח בינתיים אני רואה שהתפתח השרשור, אז נוספו לי הערות: 1) מה זה "שאווים"??? 2) זה לא נכון מה שאתה אומר לגבי תמונה. אני לדוגמא, לא מתביישת בתמונתי ובכ"ז אני לא אשים אותה בכרטיס האישי בפורום. (אגב, תמיד אומרים לי שאני נראית פי אלף יותר טוב במציאות מאשר בתמונות...) בכל מקרה, שוב: כאן פורום ולא אתר JDATE, אז אל תתבלבל ואל תבלבל.

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם את רוצה להכיר קצת יותר (בן זוג?)- אז כמו שסלסרו אמר תמונה אחת שווה אלף מילים.. בלי שום קשר את מוזמנת להצטרף אלינו כחברה מן המניין- אין שום צורך בתמונה ובשום פרט מלבד מה שתהיי מוכנה לשתף אותנו. אז אם מתחשק לך לספר לנו קצת על עצמך כדי שנוכל להכיר אותך- אנו נשמח לשמוע. בינתיים אני מרתיח מים ל
. כמה סוכר?

סינגלה

New member
../images/Emo51.gif

אתה נחמד אתה
ולגבי הסוכר...אני מהמטורפים שמכינים לעצמם קפה כי אף אחד לא יכול להכין להם כמו שהם אוהבים...אז אם כבר תגיד לי כמה סוכר אתה שותה ועל הדרך אכין גם לך...
<חחחחחחחח אני מצחיקה את עצמי...מקשיבה לחדשות ברשת ב' ומקשיבה טוב טוב למזג האוויר...ממש רלוונטי
>

אהמ אהמ...

אז מה דעתך,שננסה להעיר אותו? אחרי הכל יש פה מכנה משותף לכל מי שנכנס לפורום זה (קצת יותר ממכנה משותף כוללני בפורומים אחרים), ואני מאד מאמין בפוטנציאל שגלום בפורום זה ובצורך בו. אחרי הכל, זה בידיים שלנו. (ומי יודע, אולי בפורום הזה תתגלה לעינינו גב' סלסרה הבאה?)

Chinita

New member
אפשר באמת איזה קפה???../images/Emo108.gif

I'm dead!!!! still in scholl (been here for 6 hours 4.5 togo) ohhh and I lost one more pound! (ani neelemt
Alufiiii 2 capiot of shugar

Chinita

New member
אבל לך יש חברה...

ואתה מזמין לעוגה, אז מה אני אעשה עם שאר רווקי הפורום???סנובים???האומנם???

למעלה