שלום

שלום ../images/Emo24.gif

מישהו כאן יודע משהו על שחקני הוקי-גלגיליות שעורכים אימונים במשטח ההחלקה בטיילת בנתניה? ~יעלית
~

חחחחחח איל....[../images/Emo104.gif]

איללללללל קיצייייייףףףףףףףףףףף
חחחחחחחח מישו להתחיל איתו? אני נאמנה לרבידו´ש וברוך הנמצא

power play

New member
כן

יש שם קבוצה שמתאמנת ופעם אחרונה שבדקתי המשחקים נערכים ביום שישי אחרי הצהריים..אבל זה מידע לא מעודכן. ועוד פעם ברוכה הבאה

exit_from_here

New member
אכלת אותה אחי

יעל תפוצץ לך את הפרצוף,היא קשוחה...היא תשחק ביד שלה בתור מקל הוקי וביד השנייה תפלס לעצמה דרך תוך כדיי העפת כל השחקנים הצידה.. קשוחה הבחורה...מניסיון

ששששששש.......[../images/Emo104.gif]

תודה איל, עכשיו אפח´ד לא ירצה לשחק איתי!!!!
חחחחחחחחחח....אני מעדיפה להיות שוערת, תודה
ולמנהל הפורום החביב...איפה אתם משחקים ובני כמה אתם? למרות שאין ממש מצב שאני אבוא, אתה יודע...חחחח כאילו רק אני וחברה שלי...

exit_from_here

New member
שוערת?!

על זה נאמר "השער ראה וינוס,החלוץ ייסוג לאחור" וחוץ מזה אנחנו יודעים שאת לא הולכת לשחק עם חצאית...רק מחפשת את ויין גרטצקי הבא כדיי שיהיה לך בעל עשיר ומפורסם...

חחחחחח ../images/Emo6.gif [../images/Emo104.gif]

איש תירגע, מי משחק הוקי עם חצאית פור פאק סייק?
ברור שאני אשחק עם מכנסיים...אני כבר מתה ללכת למגה ספורט לקנות ת´רולרס החדשים שיש שם. חחחחחח מי זה ויין גרטצקי?! תודה, יש לי את פשקו

exit_from_here

New member
יעל-מרטין "המפסק" פשקו של ההוקי

פחחחחחחחח את ממש שמייכל הבא,וויין גרטצקי זה שחקן ההוקי הגדול בכל הזמנים.... אור נראה לי שיעל ראתה אותך איזה פעם והתחרמנה עלייך....

power play

New member
טוב..אנחנו בעיקרון משחקים בעמק

יזרעאל אבל אולי זה ישתנה..בכל מקרה בנות לא יכולות לשחק בליגה של הבנים.. אבל כשאנחנו מתאמנים תמיד נשמור לך מקום בשער . לפרטים פני ללוחות או שלחי לי מסר אור "מגלה כשרונות" power play

למעלה