שלום

Nico Tine

New member
שלום ../images/Emo3.gif

הייי אני רועי ואני חדש פה. נעים להכיר :)

פנחסון

New member
שלום שלום וברוכים הבאים :)

בכתוביות בחלק העליון של הדף יש טקס קבלה, אתה מוזמן לבצע אותו...

Nico Tine

New member
טוב זה קצת צולע אבל...

-טקס הקבלה- 1. מהו הספר האהוב עליכם? איש הקציר !! 2. מהי הדמות האהובה עליכם? הממ...קשה...אבל אני הולך איש הדלי, אלבוהוליסט בחייו ובמותו. 3. כיצד הדמות התפתחה לאורך השנים/ סדרה/ ספר/ חמש שורות שבהן היא מופיעה? טוב איש הדלי הוא רוח אז הוא לא משתנה הרבה נכון? אבל בתוך הפסקאות המעטות שהוא מופיע בהם הוא מפוצץ לכמה רוחות את הצורה וגם מקבל כוס ברנדי. 4. מהו הקטע האהוב עליכם? השיחה בהתחלה של "מכשפות בחוץ לארץ" בין נאני אוג,סבתא רוחשעווה, וסבתא דיסמיס (נראה לי שככה קראו לה). 5. מהו הציטוט האהוב עליכם? "אני זוכר כשאר כל זאת יתרחש שנית" -עזראל- 6.מה המקור לכינוי שלכם? מן משחק מילים משעשע שכזה (או שלא??) וואלה השקעתי בזה... :)

Maladict

New member
ווימס תרשמי דברים להביא למפגש

צריך לשכנע את פינחסון: חבלים. מוט ברזל. מבוט. שוט ופינחסון כגדי שלא יתעוררו אצלך פנטזיות, טנחנו נשכור את שירותיו של הטרול החביב לשכנע אותך לענות על תשובתינו.

מ א ג ר ט

New member
לא לא לא!

אתם צריכים להביא מוט ברזל, חבל, פמוט, מפתח צינורות, אקדח וסכין. ואם יקרה משהו לפנח אז תחביאו אותם בשש חנויות שונות ותחזרו הביתה. כלומר לפורום. דרך אגב, מישהו ראה את הסרט? (הרמז) סרט ממש חמוד וממולץ בחום לכל מי שאוהב את המשחק החביב הזה... קומדיה קורעת מצחוק...

Maladict

New member
באמת...

אין לך מה לפחד מאקדחים..... אקדח זה כל כך מיותר לא סתם יש לי ניבים

ויימס

New member
זה היה מר חרדלי בספרייה עם צינור!!!

איך אהבתי את זה פעם... ואז איבדנו את החלקים והיינו צריכים להשתמש בפתקיות שכתוב עליהן 'סכין' וכאלה במקום...

מ א ג ר ט

New member
אח...

אנשים לא מסודרים. כשלנו נגמרו הפיתקיות של החקירה, הדפסנו חדשות יפות כאלו, על נייר ורוד (טוב, היה רק ורוד). ואם תלכי לחנות של עבודות יד כשאת בתל אביב (נאמר, ב 27) אז תבדקי ויש כל מיני דברים שיהיו מספיק דומים...

ויימס

New member
אח... אנשים משקיעים...

סתם, האמת שאם זה היה רק המשחק שלי ולא של כל המשפחה, הכלים היו מתויקים בשקופיות לפי סדר אלפביתי.

Athaclena

New member
שלום שלום

זה שאתה חדש אני רואה... נו, אז מה קראת? מה אהבת? אתה בא למפגש? אתה מכור לסיגריות?

Maladict

New member
זה לא חלק מהטקס קבלה

פשוט במפגש אנחנו צריכים להקריב מישהו לאלי עולם הדיסק. לא משהו נורא, שריפה על מוקד או אולי פשוט שיסוף גרון. לא משהו שצריך להדאיג אותך. זה לא יכאב. נ.ב שיקרתי זה כן יכאב. נ.ב.ב מישהו חושב שאני מבריח אותו? ויימס תפסי אותו מהר שלא יברח.

למעלה