שלום

מ א ג ר ט

New member
גם אותי ניסתם להבריח...

נטע אמרה (כתבה) לי שאם אני לא אגיב על טקס הקבלה היא תתאבד או משהו, ואני אכנס מזה לדיכאון ולא אשלים בגויות ובסוף אהיה קבצנית. ואני עדיין מחפשת את החיים האמריקאי-בריטי שלי... אני יודעת שאתם יודעים איפה זה ולא רוצים להגיד...

Athaclena

New member
הממ, מזכיר לי ציטוט...

"well, what's a little character assassination among friends?" "better than the real thing." "urgh." לא מפראצ'ט, אבל מצחיק. ומאותה סדרה: "Don't panic!" "I'm not panicking. I'm watching you panic. It's more entertaining."

Nico Tine

New member
אוקיי

אז קראתי כמעט את כל המתורגמים לעברית של טרי, ואני ממשיך לקרוא אותם ("קריאה חוזרת זה חוקי!"). אהבתי את כולם (מאוד מאוד). וסיגריות זה יותר כמו תחביב...נראה לי...
על המפגש אפשר לקבל יותר פרטים??

מ א ג ר ט

New member
המפגש:

יום: שישי ה 27.8.04 שעה: כנראה ש 9:30 מקום: קניון עזריאלי, בנקודה שיוחלט עליה ע"י כוהנת הפורום, המנהלת ועוד אנשים. דרכי הגעה: יש שרשור כזה עוד בדף הזה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=509&msgid=36735403 אלו בעיקרון כל הדברים שאתה צריך לדעת. עכשיו, תענה על השאלות שבשרשור הזה ותהנה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=509&msgid=36664651 ואני, לא כמו נטע הכוהנת הגדולה |מתחנפת?!| לא אכתוב את זה לכל אחד...

Nico Tine

New member
חחח טקס קבלה מורחב

1. מה אתה לובש? בוקסר שמצויירים עליו פילים. 2.אתה אוהב שוקולד מריר? לא !! 3.קראת את מעשי קסמים? כן קראתי אותו 4. יש לך מזגן? כן, אפילו שתיים... 5. איפה אתה גר? בבית. נ.ב מי זה לואיס??

פנחסון

New member
הממ...

מצד אחד הוא אמר לא לשוקולד מריר, מצד שני יש לו 2 מזגנים... מה תהיה תגובתה של קרניאלה? כל זאת ועוד...

Maladict

New member
אין כמו שוקולד מריר

תחת אוירת המזגן ואולי כוס קולה או ליקר שוקולד.

ויימס

New member
שלום שלום...!

לא עשית את הבחנים בטקס קבלה של המי אתה ומה אתה... לואיס הוא 'האחראי על ההסכמים' בהוצאת כנרת. האיש שאמורים לשאול אותו על תירגומים חדשים לעולם הדיסק, ומושא תשוקתה של קרניאלה. קריאות חוזרות זה טוב מאוד! ואם קראתי בלופים את צבע הכשף במשך חצי שנה זה לא אומר שמשהו איתי לא בסדר! יש לנו מפגש בעזריאלי ב-27.8.

smadarbi

New member
לואיס ושאר ירקות

ברוך הבא NICO TINE !! נסביר לך את לואיס בשלבים 1. יש את הוצאת כנרת - ההוצאה בה מתפרסמים ספרי הפראצ'ט בעברית 2. ההוצאה הנ"ל לא טרחה לתרגם או להפיץ ספר כלשהוא בשנים האחרונות כך שמי שמעדיף תרגום עברי נתקע בספר השנים-עשר 3. בצר לנו פנינו מספר פעמים חוזרות ונשנות וללא הרף להוצאת כנרת שם נתבשרנו ש: 4. האדם שאחראי על הספרים של (" מי אמרתם?פרצט מי??") הוא איש מוזר בשם לואיס 5. קרניאלה לקחה יוזמה והתקשרה ללואיס - בשיחה זו התברר ש: 6. לואיס בריטי 7.מתכוונים להוציא ספרים בשנה הקרובה ( עוד 3 ) כתוצאה משני הסעיפים האחרונים קרניאלה פיתחה אובססיה חולנית ללואיס 8. כתוצאה מהסעיף האחרון פיתחנו דמות שלמה סביב הפורום שנקראת "לואיס" בריטי עם שפם. איש קדוש . מובן?

כמה תיקונים...

1. לא פיתחתי אובססיה ללואיס. 2. זאת אומרת - עדיין לא. 3. זאת אומרת, זה לא שכל ההודעות שכתבתי בשנה האחרונה בפורום הזה ובשאר הפורומים בעולם, בעברית או באנגלית, עסקו בלואיס. 4. אממ... טוב נו. כן. 5. וחוצמזה אין לי פוסטר ענק של לואיס בחדר השינה! 6. רק בסלון. אבל מ'כפת לי, יש לי 20 ספרים מתורגמים של פראצ'ט שקיבלתי אישית מלואיס, ולכם אין ולא יהיה!

Nico Tine

New member
20 ספרים ?!

אולי זו היתה דרכו של לואיס להגיד לך: "רק קחי את הספרים ותניחי לי לנפשי..!" ..אולי..

Maladict

New member
קרניאלה יקרה

אנא תוכלי לתת לי את מספר הטלפון של לואיס? הפנטזיה שלי בשנים האחרונות זה לעבוד בתרגום טרי פראצ'ט. אפילו תרגמתי חלק מintresting times להנאתי האישית. אך מעולם לא הצלחתי להשיג דרך לתקשר איתם. אודה לך אם תביאי לי את המספר ואני אפילו מוכן להקריב את בני בכורי לטובת העיניין.

Nico Tine

New member
טוב זה די פשוט

הוא מריר. ומריר זה לא מתוק ברוב המקרים.

למעלה