ברוך הבא! אם אני לא טועה את הישי השני שלנו פה=) סםר קצת על עצמך:)
S sappy song New member 30/11/05 #21 תודה ../images/Emo13.gif למרות שסיפרתי כבר על עצמי קצת: שי,בן 16,אשדוד בונוסים: מנגן בגיטרה,מנגן גם בגיטרת בס, ולא יודע מה עוד... תשאלו מה שאתם רוצים(חוץ מכמה זה 1+1,שאלה מכשילה)
תודה ../images/Emo13.gif למרות שסיפרתי כבר על עצמי קצת: שי,בן 16,אשדוד בונוסים: מנגן בגיטרה,מנגן גם בגיטרת בס, ולא יודע מה עוד... תשאלו מה שאתם רוצים(חוץ מכמה זה 1+1,שאלה מכשילה)
L Love Bem New member 30/11/05 #24 1X1? חחח... גם אני מנגנת אל גיטרה בס/חשמלית/אקוסטית/קלאסית ואני עכשיו לומדת אל תופים שלא הולך לי.. ואל ססנתר שזה יותר קל!
1X1? חחח... גם אני מנגנת אל גיטרה בס/חשמלית/אקוסטית/קלאסית ואני עכשיו לומדת אל תופים שלא הולך לי.. ואל ססנתר שזה יותר קל!
S sappy song New member 1/12/05 #26 תודה לכולם ../images/Emo3.gif ואיימי במקום 7 שקל אני אקנה לך איזה חצי מנה פלאפל
H Hadar Depp New member 2/12/05 #28 נכוןןן!!!!! פלאפל זה אחד הדברים הכי מגעילים בעולם... אחרי חצילים וקישואים וכבד קצוץ בעעע אני אישית הייתי מעדיפה ת7 שקל...
נכוןןן!!!!! פלאפל זה אחד הדברים הכי מגעילים בעולם... אחרי חצילים וקישואים וכבד קצוץ בעעע אני אישית הייתי מעדיפה ת7 שקל...