אני לא מצאתי.. יש לי אולי שלוש תמונות שלו :(
מ מתה על פייסי New member 25/8/03 #42 אחותי........./images/Emo41.gif האבודה..... חחחחח סתתתתתתםםםםםם אל תדאגי רוצה שאני יעשה שרשור מיוחד של מעין?
אחותי........./images/Emo41.gif האבודה..... חחחחח סתתתתתתםםםםםם אל תדאגי רוצה שאני יעשה שרשור מיוחד של מעין?
ס ספירוש16 New member 25/8/03 #47 את פה??? כי אם כן אז אני רוצה שרשור על מעיין!!!!! אלוהים היום ב"משאית" אני כמעט התעלפתי.. לא יכולתי לנשום.. אלוהים איזה מדהים...! ובת כמההה את?
את פה??? כי אם כן אז אני רוצה שרשור על מעיין!!!!! אלוהים היום ב"משאית" אני כמעט התעלפתי.. לא יכולתי לנשום.. אלוהים איזה מדהים...! ובת כמההה את?
מ מתה על פייסי New member 25/8/03 #49 אני פה!!!../images/Emo41.gif חחחחחח היייייי לך אחותי!!!!!!!!! חחחחחחחחח את תיכף תקבלי שרשור על מעין אל תדאגי ובאמת הוא היה מתוק ב"משאית"!!!! חחחחחחח ואני בת 16 בינתיים חחחחח ואת.?
אני פה!!!../images/Emo41.gif חחחחחח היייייי לך אחותי!!!!!!!!! חחחחחחחחח את תיכף תקבלי שרשור על מעין אל תדאגי ובאמת הוא היה מתוק ב"משאית"!!!! חחחחחחח ואני בת 16 בינתיים חחחחח ואת.?
ס ספירוש16 New member 25/8/03 #50 אני 16 וחצי כאילו, עוד שלושה חודשים 17.. את לא מתארת לעצמך מה עבר עליי כש"המשאית" היתה בטלויזיה... חשבתי שאני מתה.. נראה לי שהתאהבתי בו.. חחח זה לא קורה לי עם כל אחד
אני 16 וחצי כאילו, עוד שלושה חודשים 17.. את לא מתארת לעצמך מה עבר עליי כש"המשאית" היתה בטלויזיה... חשבתי שאני מתה.. נראה לי שהתאהבתי בו.. חחח זה לא קורה לי עם כל אחד
מ מתה על פייסי New member 25/8/03 #41 אם את מדברת אליי......./images/Emo41.gif שוקר... אז כן אני מאוהבת ב-2!!!!!!! במעין הרוש החמוד שדרך אגב ראיתי אותו היום במשאית וגם ברודריגו!!!! מכירה את רודריגו? איך אי אפשר?... "קח אותי רודריגו" חחחחח
אם את מדברת אליי......./images/Emo41.gif שוקר... אז כן אני מאוהבת ב-2!!!!!!! במעין הרוש החמוד שדרך אגב ראיתי אותו היום במשאית וגם ברודריגו!!!! מכירה את רודריגו? איך אי אפשר?... "קח אותי רודריגו" חחחחח
D dht160 New member 22/8/03 #5 הרוכנה הבאה. חייכי ../images/Emo151.gif אני גיא בן 18. נעים מאוד - ברוכה הבאה לפורום גיא
S sHLoMpiT New member 25/8/03 #40 הוא ממש חמוד אני כמעט בטוחה ב100 אחוז שהוא היה התסריטאי של המסיבת סיום שלנו השנה. הוא סטייליסט כזה