שלום
אפשר דעה על התוכנית שלי

pertal

New member
נו ומה אמרתי?? 7:15 נחשבת תוצאה

נהדרת לבנים של כיתה י"ב, אז לבת בכיתה י או ט בכלל,....

קטריס

New member
בכיתה יב' לא החזקתי 5 דקות ריצה

מבלי לעצור ולהשתעל החוצה את כל הסיגריות שעישנתי באותו היום.

konda

New member
מועדונים.

ישנם מועדוני ספורט, הפועל מכבי וכו'.. המועדונים האלו תומכים בספורטאים שלהם, ממנים אותם ונותנים להם מסגרת אימונים מסוימת. יש לי כמה חברים בעמק יזרעאל שמתאמנים במסגרת מועדון שכזה, והם משתתפים בתחרויות השונות בארץ.

talikhila

New member
אני לא ממש בגילך... אבל...

היי אני טלי ואני בת 23 ואני ממשששש מפרגנת לך על זה שאת עוה מה שאת עושה בשביל הכיף בעיניי זה ממש מעורר השראה סחאתייין גדול עלייך אחותי!

talikhila

New member
תגובה

קודם כל סליחה על הדליי שנית, אני מתאמנת בממוצע ארבע פעמים בשבוע לפעמים יותר לפעמים פחות אני לא סופרת כי זו האהבה שלי! לגבי הרצינות זה משתנה לפעמים אני יותר רצינית לפעמים אני פחות רצינית אבל אני תאאאאמיד נהנת אני אוהבת בעיקר שיעורים פלאטיס ספניניג קיקבוקסינג (יש לנו מורה תותח לקיקבוקסינג , האמת שגם לספניניג ופלאטיס אני מניחה שגם את חזק בעניני חדרי הכושר איפה את מתאמנת? מה את עושה יותר שיעורים או מכשירים? אני ממש רוצה להתחיל לעשות יותר מכשירים אשמח אם תמשיכי להגיב

hot chilly

New member
גם אני בת 23, וכאבוד בייב!

נחמד לראות שיש עוד חיות רעות בפורום! ועוד מגיל כזה... פששש! המשיכי כך!

ross

New member
אני אוסיף את דעתי...

בגדול נראה לא רע, אני הייתי משנה טיפה. אני הייתי מפצל את הגב והחזה לשני ימים נפרדים או מוסיף את העבודה על היד האחורית ביחד עם אימון A. בעבודה על הגב אני הייתי נשאר עם שני תרגילים (למשל פואוור ומשיכה בפולי עליון) ומעלה את מספר הסטים ל-5. לגבי חזה בסופרסט לא מובן לי. לחיצה בדמבלים היא יותר קשה מלחיצה במוט ולכן הייתי הופך את הסדר, או שהייתי מבצע פלייס שטוח ולחיצה בסופר סט (אבל זה כבר תלוי בהעדפה אישית). לגבי יד אחורית,אני הייתי מתחיל עם לחיצת חזה בידיים צמודות במקום לחיצה צרפתית ועובר לפשיטה כנגד פולי או משהו אחר. מה גם שאם את מבצעת את הפשיטה בדרופסט תורידי את כמות הסטים כי זה המון 8 סטים ליד אחורית שמתוכם 4 בדרופסט. לגבי כתפיים, מטעמי "בריאות" הייתי מחליף את החתירה בהרחקה, אבל אם אין לך בעיות מיוחדות בכתפיים אז תשאירי. אה, וגם הייתי עובר לעבוד בטווח של 6-8 חזרות (אמרת שאת רוצה דגש על כוח). אם תהיה לי עוד "תובנה" אני אעדכן...

DaRזה אני

New member
באמת תוכנית מגוונת...

עוד לא ראיתי בנות במכון שלי עושות חצי מהתרגילים פה... שלא לדבר בנות נוער(שאין אצלנו) טוב אולי יש אבל הם מקפצות להן בחדר הסמוך באירובי או מדוושות בספינינג

גם זה טוב!

גם אני עושה את זה... יותר נכון מקפצת משיעור ספנינג לעוד שיעור ספינינג! מכורה!!!! (קשה להסביר למה!)

DaRזה אני

New member
אירובי זה אחלה...

ומכורה לאירובי זה יותר דוגמא לידידה שלי שנכנסת למינימום 4 שיעורים ביום לא כולם אירובי חלק גם עיצוב... אבל בעיקר אירובי וקיקבוקסינג דאם, אני היחידי שחושב שבנות שמרימות משקולות זה טורן-און?

../images/Emo2.gifאההה... חחחח...

אז אני אמורה לקחת את זה בתור מחמאה? אוקייי.. חחח.. תודה...

arbel2

New member
קחי את זה כמחמאה ענקית

דר ואני מסכימים על הקטע הזה אני עוד אתחתן עם ספורטאית

למעלה