שלום

roneln1

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמי הוא רונאל גולן ואני מאשדוד. היום הייתי בירושלים ובחזרה שלי לאשדוד נסענו בכביש של בית שמש איזה נוף מדהים
טבע מיוחד, הרבה עצי מחט נחמדים...

חחחחחחח תודה רבה בן אדם !

גם אני הגעתי למסקנה הזאת אומנם קצת באיחור של 16 שנה אבל חפיף ...

אני תמיד אמרתי את זה....

ותראו באיזה פורום אני נמצאת תמיד.....אפילו את האנשים אני אוהבת בבית שמש........ מיכל-תגידי להם עד כמה אני מתתהההההההה על העיר שלכם...

שעומז

New member
עינתי אכן מתה על עירנו אבל...

לא רק היא מתה על העיר שלנו, גם אני מתה עליה!!! בית שמש נהייתה עיר מקסימה ופורחת ומגניבה ביותר ולמרות שדני וקנין הוא לא הפייבוריט שלי לבחירות לראשות העירייה אני בכנות יכולה להגיד שהוא אחד מראשי העיר הכי טובים שהיו לבית שמש מאז שהוא הגיע לבית שמש ולראשות העירייה בית שמש רק פורחת ונהיית יפה יותר ויותר אז מגיע לו את כל המחמאות הנ"ל...עלה והצלח....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום נעים ומקסים ואחלה של פסח! מיכל

שעומז

New member
אם באמת כל כך מעניין אותך...

אין לי פייבוריט לראשות העיריה, התכוונתי לעובדה שדני וקנין הוא אחלה ראש עיר וכשיהיו בחירות לראשות העיריה אני אכן אבחר בו אבל הוא לא בדיוק המועמד שאני רוצה לראשות העירייה כי לפעמים הוא משקיע במקומות שהוא לא צריך להשקיע והוא מחסיר במקומות שבהם הוא כן צריך להשקיע... אבל למרות הכל דני וקנין הוא אחלה ראש עיר כי יהודה בכל הכנות מאז שהוא נבחר, בית שמש רק נראית יותר ויותר יפה וכל המטרה של בחירת ראש עיר היא לבחור ראש עיר שטובת בית שמש תהיה מול עיניו ובינתיים דני ועקנין הוא המועמד היחיד שמשתלב בקטגוריה הזאת ובגלל זה הוא יקבל את הקול שלי ואת הקולות של רובנו... ודרך אגב, סתם שאלה, כששאלת אותי מי הפייבוריט שלי חשבת שאני הולכת להגיד דודי גוזלן? אני אשמח לתשובה... יוד'לה שיהיה לך אחלה של פסח ויום מקסים ונעים!! מיכל

General Zod

New member
כמה את כותבת?!

נראה לך שיש לי כוח לקרוא את מה שכתבת. וזאת לא הפעם הראשונה, את כל הזמן כותבת סיכומים. אני שאלתי אותך שאלה פשוטה, עכשיו תעני עליה במשפט אחד (אם את יכולה).

שעומז

New member
עניתי לך כבר! תקרא טוב זה שאתה לא..

יכול להבין זה כבר משהו אחר לגמרי... ושוב אשאל, איך אתה בכלל מצליח ללמוד יהודה?! שיהיה לך יום מקסים ונעים ואחלה פסח!! ואם כבר מדברים על שאלות, אתה מתכוון לענות לי על השאלה ששאלתי אותך?! מיכל

General Zod

New member
איך אני יענה עם השאלה שלך

כשכבר אמרתי לך שלא קראתי את מה שכתבת!! ושוב אשאל, איך מגייסים אותך?!

שעומז

New member
אז תקרא יא עצלן, מה יש תסבול קצת...

ויהודה אם מגייסים אותך, בטוח גם מגייסים אותי... מתה עליך!!! מיכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

General Zod

New member
מיכל חחחחחחחחחחחחחחחח

לא נמאס לך לכתוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. את לא מבינה שזה מראה עד כמה המוח שלך מוגבל באוצר מילים קטן חחחחחחחחחחחחח. ואל תשני את הנושא! חחחחחחחחחחחחחחחחחח שונא אותך!!! יהודה חחחחחחחחחחחחחחחח

שעומז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ויהודה דרך אגב יא דביל איך האוצר מילים שלי מוגבל אם אני כותבת כל כך הרבה?! ואם לא הבנת יהודה ה"חולה עליך" היה בציניות בגלל זה גם רשמתי אחרי זה חחח יענו צחקתי, זה היה בצחוק, מה אתה דיסלקט?!

שעומז

New member
עינתי יחסית לבחורה עם הרבה שכל..

שאלת שאלה מטומטמת למדי...ברור שאנחנו לא רבים זה כי אחד מאיתנו לא ילדה בגנון (יהודה ואם לא הבנת התכוונתי אליך...חחחחחח) אנחנו סתם מקניטים אחד את השני וברור שאני לוקחת!!! אז מה איתך אהובתי?! היה סבבי יום שישי רק חבל שלא נשארת יותר ולא נתת יותר תשומת לב לאנשים החשובים... אבלל לא נורא אם התפתח שם משהו אני מרוצה!!! אז דברי איתי באיציק ודווחי במיידית כי הסקרנות שלי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (יהודה זה בשבילך!!!) יום נעים ומקסים ואחלה של פסח!! (ויהודה זה בשביל עינת!!!) מיכל

AvocadoWoman

New member
עינת יא זבל!!!!

היית בבית שמש ולא באת לבקר?!?! אני מתכחשת אלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

מה אני יעשה....

כן הייתי, אבל לא הייתי הרבה זמן..וכל הזמן הייתי אצל גל בת דודה שלי...אפילו איתה ועם מיכל לא יכלתי להיות הרבה זמן..בגלל מישהו................. לא משנה.. פעם הבאה אהובתי!!!!!! מיכל- כן התפתח משהו....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח(זה בישביל יהודה...)
ואני מצטערת שלא הייתי כלכך איתך.....מקווה לפצות אותך!!!!! ואני לא מטומטמת!!!!! מאיפה אני יודעת שאתם צוחקים...! אוהבת....

שעומז

New member
רגע ....רגע...

אתן רבות פה?! אני יודעת שזאת שאלה של
אבל אני חייבת לדעת... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלומיתוש באמת לא היה זמן הם גמרו ביום שישי לאכול מאוחר גם אני ראיתי אותה איזה 20 דקות כמעט בכלל לא אל תדאגי גם אותי זה מעצבן!!! ועינתי - חולה עליך וכנסי כבר לאיציק אני רוצה פרטים!!! חג שמח ויום מקסים ונעים!! מיכל

למעלה