רק צנועה! רק צנועה! ופסדר. הבה נחלוק! (ואז לא תצטרכי להשאיל לי את מייקל... הוא כבר יהיה שם, לא?! )
R RenanaD New member 9/4/04 #34 רק צנועה! רק צנועה! ופסדר. הבה נחלוק! (ואז לא תצטרכי להשאיל לי את מייקל... הוא כבר יהיה שם, לא?! )
M Moreiro New member 8/4/04 #14 איתי ../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif ברוך הבא ותודה ע-נ-ק-י-ת על זה שהבאת היום את המס' טלפון של יוגב לחברה שלי כי אני כבר הסתובבתי בפארק הירקון שעה וחצי ולא מצאתי אותם
איתי ../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif ברוך הבא ותודה ע-נ-ק-י-ת על זה שהבאת היום את המס' טלפון של יוגב לחברה שלי כי אני כבר הסתובבתי בפארק הירקון שעה וחצי ולא מצאתי אותם
ז זוארץ שולט New member 8/4/04 #15 ברוכבא../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif מממ....תשתלב יפה ו.... תהנה ושיהיה לך כיף כיף כיףףףףף אצלנו בפורום (אצלנו... כאילו שזה הפורום שלי..... ) ו...זהו אה, שכחתי - אני זהר.
ברוכבא../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif מממ....תשתלב יפה ו.... תהנה ושיהיה לך כיף כיף כיףףףףף אצלנו בפורום (אצלנו... כאילו שזה הפורום שלי..... ) ו...זהו אה, שכחתי - אני זהר.
I inbal145 New member 9/4/04 #21 אנחנו לא../images/Emo122.gif אנחנו נותנים הרגשה טובה לחדשים בהתחלה בשביל שלא יפחדו ויברחו לנו ואחר כך אנחנו אוכלים אותם. אתה קורבן נוסף אני לא מוותרת על זה
אנחנו לא../images/Emo122.gif אנחנו נותנים הרגשה טובה לחדשים בהתחלה בשביל שלא יפחדו ויברחו לנו ואחר כך אנחנו אוכלים אותם. אתה קורבן נוסף אני לא מוותרת על זה
I inbal145 New member 9/4/04 #22 *שיעול* *שיעול* אנשים לא להתייחס אליי... אני במצברוח חנפני היום עובר עליי משו
ק קרלוצה New member 9/4/04 #23 ../images/Emo141.gifברוך הבא איתי../images/Emo24.gif מה שבטוח שבפורום ת-ה-נ-ה!!!
V varty New member 9/4/04 #32 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ו....מייקל הוא שלי ורק שלי,זה כתוב בשם שלי. אין מה לעשות
V varty New member 9/4/04 #37 אפשר להצטרף אליך ואל ענבל רננה? נראה לי שמייקל יהיה מבסוט, זה סידור די טוב