שלום
שמעתי שווית'ין טמפטשיין

שלום ../images/Emo9.gif שמעתי שווית'ין טמפטשיין

מגיעה לישראל![האם זה נכון? יש מצב שהיא מתגיירת? כי אני יודע שהיא אוהבת את היהדות ובמיוחד מעריצה של הרב אלונסו לוי..

הא?

ווית'ין טמפטיישן זו להקה, איך היא יכולה להתגייר?O_O חוץ מזה, לי אישית לא ידוע שהם מגיעים לישראל..

taroboy

New member
אהמ

היי, נוצרו מגעים על מנת להביא את הלהקה לארץ,שום דבר עדין לא סגור פרטים תוכל לקבל בהמשך. להתגייר?,לא נראה לי XP יום טוב!

Paranoid Eyes

New member
אני גם שמעתי את זה!

אני חייבת לברר אם היא תתן שיעורי קבלה , ידוע שהיא מומחית בזה!

אתה רואה.. אז אני לא מדבר סתם..

צילמו אותה בחברת יהודה סעדו, אומרים שהיא הולכת לשיר את "אתה תותח" בחתונה שלו שעתידה לבוא..

לא רק זה שהיא זמרת

היא גם זמרת טובה מאוד, והמנעד שלה ממש מזכיר את זה של זהבה בן.. טוב נו קצת הגזמתי האמת.. לא מזכיר, יש לה עוד מה לעבוד.. אבל היא עוד תגיע אליו, אני משוכנע בזאת.. בכל אופן יהיה כיף בחתונה של סעדו :)

מאיפה את מכירה אותו?

אישית יעני? אני חושב שמאז "ליל ציד הדולפינים" שהיה בכינרת לא הייתה שמש בגלבוע בכלל.. וזה עוד כלום יעני.. חכי שתשמעי מה קרה לשרית חדד כשהיא התעוררה חח

Paranoid Eyes

New member
שרית לא מעניינת אותי

אבל סעדו עשה את הליכת הירח האגדית בהופעה במתנ"ס אצקלונה! משם אני מכירה אותו!

הא?! מה?! זהבה בן? דולפינים?! ../images/Emo60.gif../images/Emo59.gif

שרית חדד הלכה לישון? ויהודה סעדו? מתי היא בכלל הכירה אותו?! מי צד דולפינים?! דיייי! יוצא לי עשן מהמוח!

Paranoid Eyes

New member
אני אסביר לך

זהבה בן ושרית חדד אחיות בסתר. סעדו ושרית מנהלים קומן חשאי , בגלל זה חושבים שהיא לסבית. כי הוא כזה מכוער ומעוך והיא לא נראית בחברת בנים. שלושתם חברו יחדיו לשלישיה מטורפת של ציד דולפינים אחרי ההופעה באצ'קלונה!!!! אתם לא מבינים, מה הולך להיות בארץ!!!

Amir Noy

New member
XDDDDDDDDDD

מאז האגירה של היהודים חזרה לתימן...הוא לא חזר XDDDDDD (סליחה אם פגעתי במישהו,לא היתה כוונה לכך,עמכם הסליחה) XDD

Amir Noy

New member
XDDDDDDDDD

XDDDDD טוב...אחרי כמה שניות זה ניהיה מטריד XD אבל הגיטריסט של מטאליקה הרג אותי XDDD LOLLLLLL

למעלה