אתה מתכוון לגי'ליאן.
A Amir Noy New member 1/7/07 #80 ../images/Emo206.gif למחוק את השרשור הזה ו ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כל מה שנאמר פה...אולי גורם לגחגח....או במקרה שלי לפול על הרצפה... אבל כל מה שכתוב פה זה ז*וני שכל....למחוק.
../images/Emo206.gif למחוק את השרשור הזה ו ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כל מה שנאמר פה...אולי גורם לגחגח....או במקרה שלי לפול על הרצפה... אבל כל מה שכתוב פה זה ז*וני שכל....למחוק.
T TheImpactBoy New member 1/7/07 #82 זה ממש על הגבול... עם "לחייך תמיד" וחבריו ימשיכו עם הדביליות שלהם, זה ימחק.
P PerfectSP New member 1/7/07 #87 XDDDDDD זה הפורום הכי מצחיק שנכנסתי אליו בחיים!!!!!XDDDDDDDDDDDDD יורדות לי דמעות כברXP מרוב לצחוק!! אני כבר אוהבת את הפורום הזה
XDDDDDD זה הפורום הכי מצחיק שנכנסתי אליו בחיים!!!!!XDDDDDDDDDDDDD יורדות לי דמעות כברXP מרוב לצחוק!! אני כבר אוהבת את הפורום הזה