שלום

שלום../images/Emo9.gif

יש לי כמה שאלות...אודה מאוד אם תעזרו לי:) מה אוכלים אפרוחים? האם הם אוכלים לבד או שהתרנגולת מאכילה אותם? האם הציוצים זה סימן למצוקה או בחוסר במשהו? תודה מראש

שלום לך

את האפרוחים מאכילים בתערובת אפרוחים-סטרטר כדי שיתפתחו טוב אני אישית השנה לא מצאתי תערובת אפרוחים והאכלתי בשילשולים ובחרקים אחרים ובתערובת זרעים והם התפתחו מצוין אבל היהאחוזר תמותה קטן אפרוחים שבקעו במדגרה לא ממש אוכלים לבד אבל לומדים לאכול! אם בוא נגיד תשימי את היד על האוכל ותתני דפיקות קטנות -זה מוציא קול כמו של דוגרת - דומה והם מתחילים לאכול לאט לאט! עם דוגרת היא מלמדת אותם הכול! וזו היא דרך הרבה יותר טובה ציוצים יכולים לנבוע מכמה דברים: 1. חוסר חום -טמפרטורה נמוכה האפרוח מתחיל לציץ כדי לקבל עוד חום 2. אוכל 3. או שפשוט הם נהנים! בדרך כלל עושים זאת כשהם אוכלים בקבוצה את 3 הדברים שציינתי הם באפרוחים קטנים לא פרגיות! כי אז יש כמה קולות אחרים שמצביעים על דברים אחרים (מצוקה- אם יש משהו באוויר - הצבעה על אוכל וכו) אגב בדרך כלל אפרוחים מאוד שקטים אם מספקים להם את כול הדברים שציינתי

ואם...

זה אפרוחים שזרקו... ואני מצאתי אין להם אמא ויקח לי זמן למצוא את התערובת...אם אני אתן להם לחם יזיק?

לא יזיק

פשוט מומלץ לתת תערובת אפרוחים או תערובת בשר-לתרנגולות של בשר! (אבל בכמות נמוכה לתת!! ) לחם תני דק דק ועדיפות לרטוב ! לתת אורז אחרי ששמים אותו במים חמים -כאילו מבשלים אותו ואז נותנים להם! ביצה מגורדת! - מאוד טוב!!!! צמחיה כגון חסה! -מאוד חשוב לתת! חתוך דק דק מלפפונים מגורדים אם האפרוחים בצבע צהוב והם היו בפח או דבר אחר סימן שהם זכרים! אני גידלתי כמה לפני שנה והם שרדו אבל יצאו זכרים! אם את צריכה עוד עזרה מוזמנת לשאול

תודה רבה!:)

ובאמת כשכיסיתי אותם הם הפסיקו לצייץ...נתתי להם כבר את החלבון של הביצה ולחם רטוב ומים... (הם גם זכרים וגם מעוותים לאחד 4 רגליים ולשני 10 אצבעות בכל רגל)

נכון

זה חלבון - וגם צריכים לתת את החלק הצהוב החלמון כי זה משמין אותם וטוב להם! אגב את רצינית שהם מעווטים? יש סיכוי שאת מעלה תמונה.? שמת להם מנורה? כמקור לחום? - צריכים לשים מנורה של 40 W מספיקה כדי לחמם אותם

...

כן... זה עם ה4 רגליים יצא קצת לא ברור מקווה שתבין... ואם אני אשים סתם מנורה?

אוו

מסכן האפרוח הזה! אני בספק אם ישרוד למרות שראיתי שבבקיסטאן תרנגולת שרדה ככה אפשר כול מנורה! כדאי לחמם לא יותר

לא מצליחה:(

הם לא מצייצים חמים ונעים להם...הכנתי להם ביצה מגורדת לחם רטוב וגם מלפפון מגורד יש להם מים.... אבל חוץ מלאכול קצת בבוקר הם מסרבים לאכול לקחתי אותם על היידים עשיתי את הקולות הכי מעוררי תאבון שיש והם לא מוכנים לאכול!!! מה עושים? סליחה שאני כבר משגעת אותך עם השאלות אבל אמרת את מוזמנת לשאול אז אני מנצלת אותך עד תום:p

אין בעיה מוזמנת לשאול!

אם הם אכלו -למרות שכמות קטנה אבל זה סימן טוב! אני הייתי מנסה להשיג אפרוחים מדוגרת או ממישהו אחר כדי שילמד אותם לאכול! תנסי לתת דפיקות קטנות על האוכל -כאילו שאת מצביעה להם איפו יש אוכל ואז הם יאכלו! אגב אפרוחים בדרך כלל - הבישנים או פחדנים אוהבים לאכול לבד ולא מול אנשים! הדבר שאפרוחים הכי אוהבים לאכול זה תולעים -כגון תולעי קמח ושילשולים! הם שפוט מתים על זה!

אה...יש לי שאלה:

הם פותחים את הפה? כאילו נושמים בפה פתוח? אם עושים זאת סימן שהם צמאים!

הם התחילו לאכול!!!

הללויה....ולבד...לא הם לא עשו ככה אבל הם שתו די הרבה! ועכשיו הם גם אכלו די הרבה... והתולעים זה מחנות כן? ועוד שאלה...לאחד הפרוחים יש כנף קצת עקומה חשבתי שהיא נשברה אבל אמרו לי שיש להם עצמות מאד רכות והיא תחזור למקום נכון? ועכשיו כשחמים להם אז הם מאושרים ושבעים:) תודה תודה רבה לך!!!!! אתה ממש מומחה! חייבים להאדים אותך!:p

אני שמח לשמוע!

לגבי הכנף אף פעם לא ניתקלתי בדבר כזה! אבל תני להם זמן ואם את אומרת שהם מעווטים אז סביר להניח שגם האפרוח הזה ככה אבל בדרך כלל העצמות בגיל צעיר נשברות מהר וצריכים להיזהר! תראי מה יתפתח אם תישאר ככה סימן לא טוב! אם היא שבורה האפרוח יניח אותה- כאילו שהיא נופלת לו שיהיה בהצלחה!! אשמח לענות לכול שאלה ...

antreprize

New member
מה קרה לאפרוח הזה?

הוא עדיין חי? איך הוא מסתדר עם 4 רגליים?

הן דווקא אחלה כולם אמרו שהם ימותו

תוך שלושה ימים ....הם חיים והכל...קצת מתקשים ללכת וזה טיפה מדאיג אותי.... אוכלים מצויין...:):)אני מרגישה כמו אמא גאה

Sweet Fantasy

New member
לא רואה סיבה שהם ימותו

זה רק מום ברגליים, ראית וטרינר? יודעים ממה זה נגרם? אולי אפשר לנתח ולהוריד את הרגליים המתות

למעלה