אל תדאגי בקשר להליכה הם יסתדרו! בקשר לוויטרנר אני בספק אם ימליץ לעשות ניתוח או כול דבר אחר! כי אלה אפרוחים אחרי הכול נכים ויש כמוהם עוד 10000! ולכן הוא יעדיף להמית! זה נשמע קצת גס מה שאמרתי אבל ככה זה...... אגב כמו שאמרתי שבבקיסטאן יש תרנגולת אחת עם 4 רגליים! והיא חיה מצוין! - וראיתי שאנימל פלאניט גם תרנגולת עם 4 רגליים וחיה מצוין!! זה נגרם מעיווטים וכו..... ולפעמים זה נגרם מקרבת דם של ההורים!! מקווה שתצליחי לגדל אותם! ובהצלחה!! עדכני אותנו
כמו שכתבתי לך פעם הפורום 626, וטרינר פרטי לא ממליץ בחיים על הרדמות, רק וטרינר עירוני או משהו, כמו כן הוטרינר לא מעדיף כלום, הוא יכול לתת המלצה, לא חייבים לממש אותה. וטרינר פרטי שמטפל בחיות אקזוטיות ובעופות לא ימליץ להמית סתם אלא אם זה הדבר ההומני ביותר לעשות.
אם זה אפרוח שלא שווה בכלל כסף למה ללכת ולשלם לוויטרנר שיבדוק לי אותו? רק אם זה אפרוח בעל ערך מאוד גדול כמו לסוגים שהצגתי את תמונתיהם באתר שווה ללכת ולשלם עליהם וכמו שאת רואה האפרוח מת! כי כולם יודעים שהם לא חיים הרבה זמן! כי לפעמים מזריקים להם חומרים כדי שיראו טוב לכמה ימים
אז מה אם האפרוח מת, זה לא צריך להיות גורלו של כל אפרוח, זה שהוא זול לא אומר שהחיים שלו זולים, ובגלל מחשבות כאלו אנשים מזנחים ולא לוקחים את החיה שלהם לוטרינר, בדיוק בגלל זה החיות גוססות לאיטן, כי השקיעו עליהן 30 שקל ווטרינר עולה פי 3 ,אז למה להשקיע? "נלך לקנות חדש" מחשבה מגעילה ואגואיסטית.
האפרוח הזה היה מעווט גינטית לצערי!! את יודעת מה זה -האפרוחים האלה "בנויים" למות בגיל צעיר! ההתעללות שהם עוברים פשוט מגעילה וגורמת לבכי! -דבר מאוד מגעיל!!!!! הלוואי שיכולתי להציל את כול האפרוחים שבמצוקה!!! הלוואי!! בקשר לוויטרנר -הידע שלי מאוד קטן בזה! כשאני רוצה לחסן או שאני מחסן או שאני קורא למגדל יונים-כי הם מומחים בעניין! (בקשר לחיסוני עופות!!) -יש בחור שמגדל תרנגולות כבר 20 שנה אצלנו בכפר! ואני הייתי אצלו כמה פעמים והוא נותן לי הצעות ותרפות לפעמים למחלות -למרות שהתרנגולות אצלי מאוד בריאות!! כך שאני לא מכיר איך זה הולך עם וויטרנר פרטי-אישי! כשאני רוצה לחסן את הכלב אני קורא לוויטרנר העירוני שהוא בא ומחסן ובודק והולך! -בודק כול כמה חודשים מה המצב אבל לא יותר וגם כן - יש לי תרופות משלי בקשר למחלות בעופות ובמצב של אפרוח זה זה היה גנטית ולא מחלה או משהו כזה! מאוד קיוותי שהוא ישרוד אבל מה לעשות......גורלו כגורל ה10000 אפרוחים שמתים כול יום אצלנו בארץ ! באמת חבל אני מקווה שיעשה משהו בעניין ובקרוב! בעזרת השם!! אני עדיין זוכר שקניתי 10 אפרוחים בני יום מהשוק אצלנו בדליה והם מתו לי אחרי כמה ימים! למרות הטיפול הטוב! -אבל רואים עליהם שהם יותר גדולים ומנופחים!
שהוא צריך למות לפני, אי אפשר לדעת את זה, לא בלי בדיקה מקיפה. אנשים חושבים שחיה מעוותת מיועדת למות מהר, לא פעם הוכיחו כבר אחרת, יש בעולם מוטציות שעד היום חייות כאלו עם 2 ראשים, 6 גפיים ועוד ועוד.. אף אחד לא בנוי למות בגיל צעיר, אבל בגלל התעשייה הזולה הזאת של העופות, גורלם של אפרוחים אומללים נחרץ, ואין הרבה כמו הבחורה הנחמדה פה בשירשור שמוכנים להשקיע ביצור קטן ו"זול".
זה עם ה4 רגליים מת היום...כמה שעות אחרי שאמרתי שהם בראים לחלוטין עשיתי מזל רע.... אני אפילו לא יודעת למה.... הם אכלו ושתו מצויין והיה להם חימום והההכל.....והיה נקי נקי כל פעם שהם עשו קקי ניקיתי.... תודה בכל זאת על העתעניינות...נשאר אחד
זאת לא אשמתך, תתנחמי בזה שננת לו את המירב, אני בטוחה ב100% (ואת יכולה לראות את זה גם לפי השרשור) שבמקום אחר הוא לא היה מקבל חצי, הוא זכה לסוף טוב, הכי טוב שיכל לקבל, במקום אחר הוא היה מת הרבה לפני.