שלום

kittycatbone

New member
שלום../images/Emo9.gif

התלבטתי קשות אם לנצל"ש את זה לאיזה הודעה של תפוז או לפתוח הודעה חדשה.. אבל כל פעם שאני מנצל"שת המנהל אומר לי שדווקא היה טוב אם הייתי פותחת הודעה חדשה
אז.. הממ סליחה אם זה לא היה ראוי, המנהל מוזמן לשרשר לי את ההודעה לאיזה משו אחר
ובזה נגיע למה שבכלל רציתי להגיד
שחזרתייייייייי
הייתי עכשיו שבוע שלם (מיום שני שעבר עד היום) בגרמניה עם התזמורת בתור משלחת... והיה פשוט כיף של ממש
מאוד נהניתי! מבחינת מוזיקלית, ובמיוחד מבחינת זה שהכרתי חברים וחברות חדשות מגרמניה והם פשוט חמודים כל כך!
חח והממ, זהו..
מקווה שלא פיספסתי יותר מדי בפורום

vegetable man

New member
קיטי, קיטי, קיטי...../images/Emo24.gif

מה קורה איתך??? אני שמח שהפסקת להיות נצל"שנית שוא
אפילו קצת התגעגעתי!!!
ברוכה השבה

kittycatbone

New member
חחח יאיי^^

אז זה היה פסדר שלא ניצל"שתי
כל מקרה, תודה!
ומקווה שאני אחזור לכתוב בפורום.. פשוט פתאום יש לי מליון מבחנים ובחנים יום אחרי יום, וכאלה ובצפר להשלים
ושבוע הבא טיול שנתי
כל מקרה, אני אנסה להיות אבל בפורום עדיין
לא רוצה להפסיד עוד דיונים על שירים

kittycatbone

New member
הו ושכחתי!!!../images/Emo2.gif

קניתי בדיוטי פרי בהלוך את KID A!!^^ וגיליתי שיש את morning bell גם בקיד א וגם באמניזיאק
חח וגם כשקניתי את קיד א, ראיתי בתו השמיני שם שיש את הסינגל של i might be wrong, למרות שזה לא בטוח זה כי אני סנילית וכבר שכחתי..
אבל בכל מקרה, לא יכולתי לקנות אותו כי לא היה לי מספיק כסף
הממ וזהו לדברים שקשורים לרדיוהד
(אהה גם ניגנו באוטובוס את Creep פעם אחת
)

vegetable man

New member
נחמד מאוד

תתחדשי :) אני ממליץ לך, ולכל אחד, אם הוא בחו"ל, לקנות את ה-EP המצוין שיצא אחרי Kid A, ושמו Airbag/How am I driving אשר להבנתי,בלתי אפשרי להשגה הארץ. את I might be wrong אני ממליץ לך לקנות רק אם יש לך את כל אלבומי הלהקה, זוהי הופעה חיה אם שיר או שניים שלא היו באלבומי האולפן, וכולל ביצוע פסנתר מהמם ל- Like spinning plates.

Her Circulation

New member
ה- EP המדובר יצא הרבה הרבה הרבה

לפני KID A הוא מתקופת OK COMPUTER ואני מסכים לגבי האיכות- יש שם את כמה משירי רדיוהד האהובים עלי.

vegetable man

New member
נכון, התבלבלתי

התכוונתי שהוא יצא לפני KID A (בשנת 98' ליתר דיוק, ואחרי OK COMPUTER), מה שגורם לי לחשוב, האם יש פה מספיק אנשים שמעוניינים שנדון גם בשירים אלה? מי שבעניין (ואני מתכוון לא רק קורא, אלא רוצה להשתתף) בניתוח השירים מתוך ה-EP הזה, AIRBAG / HOW AM I DRIVING שיעשה סימן

vegetable man

New member
כשאתה אומר

"מכיר אותך" ו-"מי אתה" לאיזה תשובה בדיוק אתה מצפה? ומי אתה, למשל? לא ראיתי אותך בחודש האחרון, אז אולי אני זה שצריך לשאול את השאלות, רק שאצלי זה בד"כ "ברוך הבא" ולא "מי אתה". האם אני מריח סוג של התנשאות באוויר, כמו שמדי פעם קורה פה? לא חושב שבחרת דרך טובה לומר שלום, אבל לא ממש מפריע לי מאידך.

Her Circulation

New member
איני יודע מה אתה מריח

בייחוד כשקשה להריח כשלא שומעים את טון הדברים. אני מצפה לדעת, פשוטו כמשמעו, מי אתה. מדוע? מכיוון שאף פעם לא ראיתי אותך פה. זה כל כך מוזר? אני למשל, תומי. בן 25 מתעב מתנשאים (במובן הראשוני של המילה כמובן)

vegetable man

New member
לא מסכים

יש דברים שאינם קשורים לטון דיבור. יש מינימום של בחירת התנסחות, ש"מי אתה" ו"לא מכיר אותך" לא כלולים בה, ולא מחליפים את "שלום" או "ברוך הבא". נראה לי גם שאם היית גולש בפורום בחודש וחצי האחרונים, היית ודאי שם לב שאני מופיע קצת יותר מפה ושם. ולשאלתך, אני vegetable man. ואגב, שמת את מילים של פיליפ לארקין, אבל מה זה תורם בדיוק? למה שלא תספר קצת עליו, מי הוא, מה הוא, מה הוא עושה, כדי שזה אכן ייצור עניין אצל הגולשים, ולא יהיה סתם כמה פיסקאות של מילים?

Her Circulation

New member
טוב

מילים שבעל פה היו נשמעות רע לא בהכרח רעות כשהן כתובות. אני לחלוטין לא מסכים עם הגישה הזאת, אבל לא אכנס לזה. בכל מקרה, לא התכוונתי להתנשא. אם היית קורא את השיר היית רואה שיש קשר לרדיוהד. LOZENGE OF LOVE לקוח מכאן. אם אני לא טועה זה שיר שתום וג'וני אוהבים (או לפחות אהבו בזמנו). אני מניח שתום נתקל בשיר כאשר למד ספרות אנגלית, אבל בזאת איני יכול להיות בטוח כמובן.

vegetable man

New member
אני דווקא כן ראיתי

את השורה הזאת ותהיתי אם יש קשר ל- Lozenge Of Love - שהוא אגב לטובת אלה שלא מכירים, שיר צנוע ועדין בפריטת גיטרה שהופיע ב-MY IRON LUNG EP.

kittycatbone

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דווקא אני מצליחה להגיד את זה
אבל זה יוצא מצחיק... XD

kittycatbone

New member
באמת היה ממש מגניב../images/Emo9.gif

אבל מה שהכי היה כיף בשבילי לפחות היה האנשים שפגשתי
(וגם גיליתי שכיף לי לנגן בקונצרטים
-אבל רק עם תזמורת.. בסולו עדיין יש לי פחד במה חריף
)