שלום

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

מסכימה עם תומר
הממ ושוב, לנגן לבד זה מפחיד...
ועוד יש לי רסיטל שנה הבאה אז אני איכשהו צריכה ללמוד להתגבר על זה:| ובהצלחה מיכאל!!

kittycatbone

New member
בדיוק..../images/Emo3.gif

ח
כן אני עושה בגרות במוזיקה... כאילו גם תיאוריה וגם רסיטל אז זה 10 יח"ל.. והבחלט רסיטל זה אחד המפחידים

vegetable man

New member
אני דווקא אוהב לנגן רק לבד

משום שאנשים אף פעם לא מנגנים כמו שאני רוצה שהם ינגנו. אולי לא יצא לי לנגן עם האנשים הנכונים...לא יודע. בכל מקרה תמיד העדפתי את הביצוע ה"סולו"...למרות שנחמד לשתף כמה אנשים מדי פעם

המממ במקרים מסויימים אתה צודק...

גמלי זה קורה.. לא כיף לי לנגן עם כל אחד. למשל יש כמה אנשים שהמורה שלי "מכריח" אותי לנגן איתם סתם דברים, וממש לא כיף לי אבל סבבה בקטנה. ולעומת זאת יש לי חבר (בן 25 עכשיו) שהוא היה האקורדיוניסט המצטיין הראשון בארץ, הוא פשוט תותח על. באמת בנאדם רציני, הכי מוזיקלי שיש. זאת ממש חוויה לנגן איתו. אני לומד ממנו הרבה (ככה אני מקווה לפחות) יש לנו דואט ולס, הכי כיף בעולם זה לנגן איתו ביחד! באמת זה תלוי באנשים שאתה מנגן איתם!

מכיר את ההרגשה...

אבל כשיש קליק עם מישהו זה הרבה יותר כיף מלנגן לבד.....בעצם זה כל הרעיון בלהקה..אני בטוח שכשרדיוהד התחילו בתור יום שישי, הם לא ניגנו יחד הכי מושלם בעולם. לומדים את האנשים וצורת הנגינה ואז יוצאים דברים מדהימים... וכן...אני אוהב לנגן לבד, פשוט כי עוד לא מצאתי את הקליק:)

למעלה