שלום!

liv83

New member
שלום!

שלום לכולם! אני על תקן חדשה כאן ויש לי שאלה אליכם: האם ניתן למנוע ממישהו "לקרוא" אותך ובעצם לדעת על עליך דברים אישיים ? תודה

liv83

New member
ממממ..

מצטערת אבל זו ממש לא תשובה. לכולם יש מה להסתיר, אם לאף אחד לא היה מה להסתיר לא היינו מסתובבים עם מסכות והעמדות פנים כלפי החוץ הסובב אותנו. בכל מקרה, יש למישהו תשובה קצת יותר עניינית?

סיריוס1

New member
בדרך כלל מה שקולטים הוא...

...לא מידע מדויק אלה יותר מצב רוח ותכונות כלליות. אם רוצים להסתיר אז אפשר לבקש באופן רוחני לכך,שכן יש המתקשרים מקבלים מידע מישויות במימד גבוה יותר שכן רואות הכל, כך שאם מבקשים רוחנית וקובעים בבירור שמשהו זה סוד או נסתר, אזיי לרוב יש הגנה רוחנית שמונעת לישות כלשהי לראות ולדעת. אולם הכל תלוי עד כמה הפעולה הרוחנית מורכבת לשמירת הסוד לעומת יכולות של ישויות במימדים גבוהים יותר. למשל ניתן לבקש מהתודעה האלוקית של האחדות ( האל ) לשמור בסוד משהו, ואם מישהו כן מצליח לדעת, אז כנראה שכך צריך להיות או שזה רצון האל... יש אנשי רוח שכדי לשמור סוד משתמשים בכל מיני לחשים ופעולות מאגיות. אולם הכל תלוי באיכות ההתניה הרוחנית. בין אם תלויה בתפילות ולחשים ובין אם תלויה בסתם אמונה עצמית שזה מוגן וזהו. כך שכן אפשר לשמור על סוד, אם רוצים, וזה כן אפשרי.

מגי 336

New member
למה? מישהו אמר לך שהוא יכול לקרוא אותך

ולדעת עליך דברים אישיים?

liv83

New member
אני אסביר..

זה לא שאני רוצה או צריכה להסתיר משהו ספציפי- אני מדברת באופן כללי, כלומר כל דבר עליי החל מארועים שעברו עליי, דברים שאני מרגישה וחושבת. מדובר במאסטר הרייקי שלי, מאוד חשוב לי לציין שהוא נטול אגו וזו לא המטרה ולמרות בקשותיי והפצרותיי לדעת שאילו דברים מדובר הוא סירב לומר לי,. זה לא משהו שנעשה בכוונה רעה אבל אותי באופן אישי זה מטריד שיש למישהו, לא משנה מי, אפשרות לדעת עליי דברים מבלי שתהייה לי האופציה לבחור בכלל. ובגלל זה אני שואלת. ביקשתי פעם " לא למסור מידע" :) ממי שהיה צריך לבקש וכנראה שבקשתי לא התקבלה :). איך ניתן ליצור מעין "חסימה" ? תודה

מגי 336

New member
את רוצה לומר

שהמאסטר רייקי שלך אמר לך שהוא יודע עליך דברים אבל לא רצה להגיד מה???

liv83

New member
הוא מייעץ לי

ונותן לי הכוונה על סמך נושאים שאנו מעלים וגם מעבר למה שאני אומרת.. מבינה?

neophile

New member
במלים פשוטות הוא באגוטריפ

וכמו שאמרו לפני , תמצאי לך מורה חדש .

טוב ברצינות

אינני יודע אם יש לו את הכח לכך או לא, ספקנות היא תכונה טובה. אבל אם נניח שיש לו, והוא נתן לך לחוש בכך או אמר לך במפורש, הרי שהוא גם אמור לחוש בהשפעה השלילית שיש לזה עליך. אין הוא חייב להשתמש בכח שבידו. באם הוא משתמש בו ומיידע אותך על כך,כאשר ברור לו כי אין זה לטובתך, אין זאת אלא שהוא כנראה מאוהב בתחושת הכח והעליונות שלו עלייך.. מטפל או מדריך הגורם לך לבקש הגנה ממנו, ראוי להחליפו. יעקב

liv83

New member
תודה על התגובה הרצינית הפעם..:)

זה מאוד קשה להסביר את זה. שוב, זה לא עניין של אגו או כוח וזה לא שפתאום הוא בא ומבשר בפניי על זה אלו דברים שעלו בעקבות שאלות שלי וגם כי אינני היחידה שהוא "קרא" (מילה מצחיקה בעיניי), אין כאן שימוש ב"כוח שלו" על מנת להאדיר את עצמו. הוא יודע שאני לא אוהבת את זה ולכן לא משתף איתי פעולה. אני לא זקוקה להגנה ממנו. פשוט רציתי לדעת האם באמת ניתן לחסום את זה (מכל אחד). איך אפשר לבקש "רוחנית"?

אולי זה לא עיניין של אגו

או כח, אולי זו תכונה הטבועה בו. בכל אופן הוא הוא מביא אותך למצב של עומס ריגשי, והוא לא אמור לעשות את זה. אין ספק כי ההרגשה שאת חשופה מקשה על הטיפול, ומערפלת את כושר השיפוט שלך. את כל הזמן על המשמר. תחשבי לבד אם זה מצב רצוי. לילה טוב וחלומות נעימים.

liv83

New member
הוא לא מטפל שלי

אין ביננו יחסי מטופלת- מטפל. הוא חנך אותי לרייקי. אני בקשר איתו על רקע אחר ואז הגיע הרייקי. אני מדברת איתו כי הוא בגדר של חבר, ידיד נפש אולי. תודה ולילה טוב

מעשה נבון

אני לא בטוח שתהיה זו מן התבונה לבקש חסימה ממלוויך יען כי אלה מבינים קצת אחרת מאיתנו ולך דע מה יחסמו בנוסף ומה שכחת לדייק בבקשתך על כן עצתי נותרה על כנה והיא: עבודה אישית על עצמך תביאך למחוזות בהם לא יפריע ולא ישנה לך כהוא זה אם מישהו מוכן לבזבז את זמנו ולקרוא אותך, ואם זה מה שנותן לו את הקיק שיהנה כאוות נפשו ואת אינך חסרה בכלום

סיריוס1

New member
בני אדם הם בני אדם וגם האדם הקדוש...

...ביותר והטהור ביותר עדיין בן אדם ואינו מושלם או שיהיה מצב של חוסר שלמות מתישהו. אם תעזבי אותו אולי תתקלי באותו מצב ואולי אף יותר גרוע. לכן אני ממליץ לך לא לעזוב אלה להתמודד. דרך אחת להגנה על סודות ומחשבות הוא בעזרת העלאה על הכתב, תכבתי את הדברים שאת רוצה לשמור בסוד ותשימי אותם במקום שמור בבית שלך. כי דברים שהם באויר ולא כתובים או מצולמים קל לקלוט אותם. דרך שניה להגן על סודות הוא בעזרת מחשבות ודמיון מודרך שבהם את מדמיינת את הסודות מכוסים או מוטמנים במקום מוגן כמו למשל בארמון קסום וזוהר שרק את יודעת את מקומו, ובו יש כספת מאבן חן זוהרת ובתוכה את מניחה את סודותיך בצורת סמלים וחפצים שמרמזים על הסודות שלך. דרך שלישית שניתן להגן הוא בעזרת פניה לישות רוחנית שאת הכי בוטחת בה כגון האל או מלאך ולהתפלל או לבקש על ידי שיחה אישית בהתבודדות ביער או על חוף הים ( מקומות עם אנריגה טובה ). יש לבטח עוד הרבה דרכים, כיד הדמיון הטוב.... בהצלחה.

neophile

New member
אבל איך אפשר להתמודד?

עם אדם שמצד אחד הוא מורה ומצד שני משתמש בעמדת הכוח על מנת להשיג תחושת כוח? זאת התנהגות קלאסית של איש דת או של מישהו שהיה איש דת ....אני ממש לא מבין איך בן אדם כזה מלמד על נושאים כמו רייקי .

סיריוס1

New member
אי אפשר לשפוט אותו על סמך המידע שהוצג כאן...

...לכן צריך קודם כל לעזור לה להתמודד איתו ולהגיע למצב של יכולות מולו, לאחר מכן, אם יתברר שהוא אכן בלתי נסבל, אזיי היא ( לאחר פיתוח היכולות מולו ) תרגיש שהיא בשלה להמשיך בדרכה עם מורה יותר מתאים לה, בתקווה שיותר צנוע.

liv83

New member
אני חייבת לחזור על דבריי..

ואני חייבת לסנגר עליו כי באמת מדובר באדם שכ"כ אוהב לעזור לאחרים ומלא הבנה והארה (מלבד היותו ה"מורה" שלי), כנראה איפשהו זה התפספס כי לפי מה שאתם כותבים כאן נראה לכם כי מדובר באדם שכל מטרתו היא לחזק את האגו שלו וזה ממש לא כך. אף לא לרגע חשתי שאני צריכה להתגונן ממנו או לצורך העניין לא חשתי כל הרגשה שלילית בסביבתו, ההיפך הגמור- כשאני מדברת איתו אני רק יוצאת מחוזקת וממוקדת יותר לגבי מטרותיי לגבי עצמי. שוב, באמת קשה לנסח את השאלה ובכלל את מה שאני מנסה להעביר.. נא קבלו התנצלותי :)

למעלה