שלום,

שלום,

אחותי חלתה בסרטן ואני מאמינה שחוץ מהטיפול הרפואי , ניתן לרפא אותה באמצעות התת מודע. אני פונה אליכם כדי שתוכלו לכוון/לייעץ לי כיצד אני יכולה לעזור לה? אשמח לתגובה, זאני

אגב,

אני נוטה ללכת לכיוון של פסיכומאגיה , לא מבינה בזה כ"כ אבל קראתי מאמרים בנושא וזה מרתק מאוד. כמו כן , כיצד אני יכולה לעשות זאת מבלי לסתור/לנגוד את הדת ? סאני

goldy

New member
ש*פשוט* תחלום שהיא מנצחת אותו

תנאים הכרחיים: 1) עליה להאמין בזה. 2) אים צצים בראשה רעיונות נוספים כלשהם (קטנים ככל שיהיו) שהיא חושבת שיכולים לעזור לה היא חייבת לבצע אותם. 3) שתיתכונן לאכזבה: אין דבר כזה הצלחה מיידית - תוך לילה. איזה סוג סרטן יש לה? (באיזה אזור בגוף?) האים היא מעשנת? (מה היא מדקלמת לעצמה?) האים היא זקוקה להשתלת איבר?

היא מאוד מאמינה

היא עובדת המון על חשיבה חיובית ועל התת מודע אך גם הפסיכומאגיה יכול לדעתי לעזור. היא אינה מעשנת , יש לה סרטן הנימפומה והיא אינה זקוקה להשתלת איבר.

goldy

New member
לאחר קריאה קצרה גיליתי שצדקתי

מתוך אתר האגודה למלחמה בסרטן: "הגורמים למחלת הודג'קין או ללימפומה שאינה הודג'קין עדיין אינם ידועים, אך מחקרים מראים כי לאנשים שמערכת החיסון שלהם דוכאה או שנטלו תרופות נגד דחיית איברים מושתלים יש סיכוי גבוהה יותר ללקות במחלה." הדבר הריאשון שאני ממליץ הוא להפסיק לקחת כדורים "נגד זה", לרבות אלו שבין השאר מדכאים את המערכת החיסונית. הדבר השני שאני ממליץ עליו הוא להפסיק להיות עצלנים ולהתחיל לעשות, גם אים יותר זול לדבר על לעשות. הדבר השלישי שאני ממליץ עליו הוא לא להיכנס לדיכי - הרופאים אינם אלוהים.

העצה של goldy היא עצת אחיתופל.

בשום פנים ואופן, אלא אם כן מישהו שמבין בתחום (אונקולוג, לדוגמא), אין להפסיק את הטיפול הקונבנציונאלי. בכלל, בעיקר אם מדובר ב- NHL ראשי תיבות של Non Hodgkins Lymphoma), אחוזי ההצלחה של הטיפול הם גבוהים במיוחד. את הטיפול הקונבנציונאלי אפשר לשלב בטיפול לא קונבנציונאלי. כפי שכתבתי לך במסר פרטי, את יכולה לפנות ליואב בן דב לגבי פסיכומאגיה (יש גם קישור לאתר שלו באחד המסרים הפרטיים ששלחתי לך).

לא, וגם אתה לא.

רק אציין שעבדתי לצד רופאים כמה שנים טובות, הן בתור חובש בצבא, אני ביולוג (תואר ראשון, שבמהלכו, תתפלא, לומדים גם על מחלת הסרטן וסוגים שונים שלה) בהכשרתי וגם בעבודה האחרונה שלי עבדתי עם רופאים ועם אנשי ביו-רפואה. במהלך הזמן גם הייתי מתנדב במד"א וכן בחדר מיון. בניגוד מוחלט אליך, לא טענתי להחליף את דיעותיהם של רופאים שמבינים קצת יותר ממני וממך גם יחד. ולגבי עצת אחיתופל, אתה פספסת את הכוונה. העצה הטובה אמנם היתה לאבשלום, אך מבחינה הראיה ההסטורית-דתית של התנ"ך זה היתה עצה גרועה שהיתה מובילה לאוזורפציה של כס המלוכה. עצת אחיתופל, במובן הזה, היא עצה שהנזק שלה גדול יותר מתועלתה ולכן, גם לפי הפסוקים שציטטת, אלוהים מתנגד לה.

MetalSinagouge

New member
כנס לאמזון.

ותראה כמה ביקורות של אנשים ע "כוחו של התת מודע" יש שמספרים על זה שקרובים שלהם מתו בדיוק בגלל הגישה הזו. אם כל הכבוד לתת מודע וחשיבה חיובית (ויש כבוד), הרופאים הם לא שטנים שבאו להרוויח כסף על חשבון מיתות של אנשים.

למעלה