שלום,

goldy

New member
מה תעשה אים הרופאים חסרי אונים?

נאמר והרופאים יגידו, לדוגמא בילבד: "אין לנו מה לעשות", "שום כדור נגד זה ו\או ניתוח לא יכולים לעזור", האים גם אז תידחה את העזרה? אני לא אומר בימקום, אני לא טוען שאני יודע יותר טוב, אני כן אומר: אים אין יותר מה לעשות, אים הרופאים היתייאשו, אים הברירה היחידה היא למות, נסו את השיטות המוצעות, שהרי אין לכם מה להפסיד.

MetalSinagouge

New member
האם הרופאים אמרו את זה לה?

כנראה שלא אם האחות מבקשת משהו -בנוסף- לטיפול הרפואי. יש סופר אחד שהצליח ללכת כמעט נורמלי אחרי תסמונת פוסט פוליו בגלל כל מיני שיטות ואימונים, אבל לא נראה לי שהידע הרפואי שלי או שלך מספיקים כאן אם אנחנו מחלקים תרופות לקבוצות שנקראות "תרופות נגד זה". איך אתה יודע שהתרופה מעכבת את המערכת החיסונית (מה שלא ממה נשמע הגיוני בהתחשב שזה סרטן ודווקא הדבר ההפוך נדרש)?

RainBird

New member
אם הרופאים חסרי אונים לרפא זה לא אומר שהם חסרי אונים להקל, או לעזור ברמות בסיסיות יותר. אי אפשר להשליך הצידה אלפי שנים של רפואה רק בגלל פילוסופיה ניו אייג'ית מוטלת בספק. הרפואה עוזרת חשיבה חיובית עוזרת... שוקולד טעים, חמאת בוטנים טעימה... בואו נערבב.

מסכימה

החשיבה החיובית וכוחו של התת מודע תורמים להצלחת הטיפול הרפואי הקונבנציונלי אך ממש לא באים על חשבונו

אני מצטערת,אין לי כוונה לפגוע,אבל

להתכונן לאכזבה זה פשוט העצה הכי גרועה שאפשר לתת במצב הזה. לא משנים הפרטים הטכניים של איזה סוג וממה זה נובע. המטרה היחידה שצריך להתרכז בה זה בריאות וזה כל מה שצריך לראות לנגד העיניים. המצב הרצוי שזה בריאות.

goldy

New member
הכוונה היא שאנשים חושבים שמאגיה זה

פיתרון מיידי, כשלמעשה זה לוקח זמן. יתכן שהיא תיראה תוצאות אחרי שבוע ויתכן שתיראה תוצאות אחרי חודש. כשאני כותב "תיתכונני לאכזבה" אני מיתכוון לכך שהסיכוי שהיא תיראה תוצאות אחרי לילה אחד הוא קטן מאוד.

אנשים!

אני לא מצפה לפתרון קסמים..ממש לא...אני מודעת לתהליך האחרון שאנחנו הולכים לעבור , אני פשוט מאוד התחברתי לנושא המאגיה ולדעתי זה יכול לתרום. זה הכל... איני מחפשת קסמים או פתרונות מהירים. "ותתכונני לאכזבה" זו לא עצה שהייתי נותנת לאף אחד בכל מקרה בשום מצב. צריך להיות אופטימיים ולקוות רק לטוב ובשום פנים לא להכין את התת מודע למצב של אכזבה , דווקא בתחום הזה הייתי מצפה ליותר חשיבה חיובית

neophile

New member
לא בהכרח

מאגיה לא לוקחת זמן , היא מיידית . אבל לא כמובן מאליו . קריפטי בהחלט...אך טומן חכמה רבה .

בינתיים

לא קיבלתי שום מידע/עצה בנושא... מישהו מוכן לנדב קצת?... (רק אם בא לכם לעזור כמובן)

אני חושבת שקמע שאיתו אחותך תוכל להסתובב לכל

מקום,לטיפולים וכ"ו הוא רעיון טוב. משהו שיחזק את סיכויי ההבראה שלה לצד העשייה המעשית,הקונבנציונלית. אם לא נתנו לך רעיונות עדיין,אני באמת אשתדל לכתוב לך מסר אישי יותר מאוחר,אני באמת מתנצלת אבל כרגע אני ממש עסוקה כי זה קצת הרבה פרטים. חשיבה חיובית ואמונה

מובן לגמרי

אשמח לשמוע ממך מאוחר יותר. לגבי הקמע , זה יכול להיות כל קמע שאבחר? הרעיון הוא שזה יהיה חפץ מוחשי?

הרעיון שאני חושבת עליו הוא מוחשי.משהו פיסי

שאפשר לשאת אותו ללא בעיה. וזה יהיה כזה שתכיני ותטעני אותו אנרגטית.

neophile

New member
באיזה שיטות מטעינים משהו מוחשי משהו פיסי?

ואיזה מטען אני כבר יכול להטעין את מה שהוא מוחשי ופיסי ? מלבד אותם מטענים שהם פיסיים? האם קרני השמש הם משהו מוחשי פיסי? קרניים אינפרא אדומות ואולטא סגולות הם פיסים ?

אם לא הטענת אף פעם חפץ אנרגטית,יש לך הרבה

פערים מאגים להשלים. חוץ מזה,אין לי כוונה להפוך את השרשור הזה לפילוסופי או התנגחותי. אני לא כותבת פה בדיוק בגלל השטויות האלו,ועד שאני כותבת בניסיון לעזור למישהי,אני לא מתכוונת לקלקל ולהעכיר את הכוונות הטובות שלי לוויכוח מטופש. תודה ויום טוב.

neophile

New member
למה העוינות?

מעניין אם זה בגלל שיש אווירה של עוינות בפורום עצמו...יש לטהר כאן . ממש לא התכוונתי להתנגח אני לא יודע למה קיבלת את הרושם הזה שאלתי שאלות רלוונטיות מה גם שהשתמשת בהגדרות ספציפיות "קמע פיזי מוחשי" אני פשוט לא מבין איך אפשר להטעין חפץ מוחשי באנרגיה מלבד אותן אנרגיות שנחשבות מוחשיות ופיזיות? האם כוח הכבידה הוא פיזי ? אלקטרו מגנטיות היא פיזית? קרניים אולטרא-סגוליות הן פיזיות?

למעלה