שלום

שלום

אני מחפש את השיר פתיחה של העונה הראשונה, מצאתי אותו בנאגלית: http://www.thedigi-zone.com/Multimedia.php אני צריך בעברית

star_female

New member
ל-3 העונות הראשונות היה אותו שיר פתיחה

ואני לא מסוגלת לתאר לעצמי למה מישהו ירצה לשמוע אותו שוב. ם.ם; אבל אולי פשוט התמכרתי יותר מדי לשירים היפניים (מהפעם הראשונה ששמעתי אותם לפני שנים רבות)? בכל מקרה אסור לתת לינקים להורדות ישירות בפורום. :X

remundo

New member
ציפית שהם לא יצנזרו?

כששיר הנושא של קן הוא "הו דאיסקה תעשה לי ילד"?! סתם סתם, זה לא בגלל זה, זה כי וואדא קוג'י הומו.

star_female

New member
XD

זה לא השיר נושא של קן, זה ה-christmas (shopping) carol שלהם
אבל זה באמת מאוד חבל, היו יכולים להשקיע קצת יותר בשיר פתיחה שרץ במשך כל כך הרבה פרקים... בעונה הרביעית הוא היה קצת יותר סביר אבל גם לא כזה טוב. (על שיר סיום אני בכלל לא מדברת, האמריקאים לא מודעים לזה שיש דבר כזה וגם בארץ בד"כ אין באנימות...) בסרט, לעומת זאת, היו כמה שירים נחמדים (אמנם לא ממש באותו סגנון כמו השירים המקוריים).

StellarWind

New member
באופן רשמי...

שיר הפתיחה האנגלי של העונה הרביעית נשמע לי כמו משהו מפוקימון. << אגב, שמעתם איך הם רצחו את סייברס? X_X

remundo

New member
לא

דווקא ממש הסתקרנתי לדעת מה הם יעשו לסייברס והסתובבתי ימים שלמים ביוטיוב בתקווה שמישהו יעלה את הפתיח של זה באנגלית סופסוף, אבל המקסימום שמצאתי היה אנשים שתירגמו את הפתיחים לאגלית ושרו אותם בעצמם. (היה מישהו שעשה את זה לכל הפתיחים של כל העונות, באמת הקול שלו קצת מזכיר את של וואדא קוג'י.) שיר הפתיחה של פרונטייר באנגלית בהחלט היה לא משהו, אבל יחסית לפתיח של שלושת העונות הקודמות זה היה שיפור ניכר ונהדר כך שאני לא אתפלא אם אגלה שבפעם הראשונה שפרונטייר שודר באמריקה הצופים התמימים חשבו: "וואו איזה שיר יפה!" שיר הפתיחה של פרונטייר באנגלית, אגב, עומד בניגוד כמעט מוחלט לבית השני של FIRE (הפתיח היפני לפרונטייר): Housoku nante hatsumei surya ii ndaro? Jibun katte mo tama ni hitsuyou sa Iu koto kike!! Nige dashita kunaru my heart!! Hitori datte yara nakyanannai ze ובתרגום שנלקח מ אנימהליריקס : rules can just be invented, right? selfishness is needed sometimes listen to me!! my heart that wants to run away!! there are things that must be done alone למרות שכמובן אי אפשר להגיד על סדרה שמספרת על ילדים שמנסים להציל את העולם הדיגיטלי (ובסוף גם האמיתי) שהיא סדרה על ילדים אגואיסטים.

Snake Bandage

New member
שיר הפתיחה של Data Squad מחורבן, כן.

אבל בסופו של יום, הוא יותר טוב משני שירי הפתיחה האחרונים של פוקימון. הבנתי שזה מעין טרנד חדש: לתת לאנימות קודומו שירי פתיחה שנשלפו משנות ה-90 ונקטעו באמצע בשביל אדג'יות מדומה, כי למה להשקיע יותר בפרחחים זבי חוטם וביפנים האלה. הדבר העצוב הוא ששיר הפתיחה של Data Squad הוא שיר הפתיחה הכי טוב מסוג זה העונה. ;-_- בכל אופן, Data Squad דווקא מפתיעה לטובה. חוץ מהשמות הדפוקים, התסריט מאוד נאמן למקור. לא שזה עוזר כי המקור דפוק בעצמו. בכל אופן, אני חושבת שכדאי לשלוח לנ.ל.ס., שהיו אחראים על הדיבוב של העונות הקודמות של דיג'ימון, מכתבים נואשים הקוראים להחזרת השמות לשמות היפניים כי מארקוס זה שם מפגר לילד כמו מאסארו, וקינאן קראייר זה בכלל שם דפוק (איקוטו לנצח!!!).

StellarWind

New member
כן, מה לעזאזל עבר להם בראש?!

... אני אישית אהבתי את סייברס, אז לדאבוני אני לא יכול לחלוק את האנטי שלך לגבי הסדרה. אבל אני אישית מת לראות מה לעזאזל הם יעשו ברגע שהסדרה תיכנס ליותר פרטים על ה Digisoul. נראה איך הם ירדו מהעץ שהם טיפסו עליו. DNA Charge. באמת. מישהו צריך לדרוס את המפגרים שאחראיים על הדיבוב עם איזה קאנונדראמון. ובאמת, קינאן?! והכי הורג אותי איך שהם הפכו את יושינו ליושי. קיבנימאט, יושי מתחבר לי עם הדינוזאור הזה ממריו... או עם ספלינטר. >> This is the worst. >>

Snake Bandage

New member
אה, ל-DNA Charge יש הסבר כלשהו...

DNA זה קיצור ל-Digimon Natural Ability במקרה הזה. לא שזה נראה לי שזה קשור למשהו. קינאן זה פחות נורא. Crier זה יותר גרוע. קוראים לו "בכייני". זה לא פייר! הייתי כבר מסתדרת יותר טוב עם אייק או איקי. יושינו לא הפכה ליושי לגמרי. היא עדיין יושינו פוג'יאדה ורוב הדמויות גם קוראות לה ככה. אבל להלהמון קוראת לה "יושי" ככינוי. לא שזה פחות גרוע, אבל... X=

StellarWind

New member
אלוהים, לאלאמון אפילו יותר מעצבנת מבדרך כלל?!

אויש, שיקחו אלוהי הפלסטיק את ג'טיקס. X_X בינינו לבין עצמנו, זה די מטריד שהרגע היחידי של Bad-ass שיש ללאלאמון זה איזה שתי שניות, בסרט שבכלל לא קשור לשום דבר בקאנון ונראה\נשמע כמו הצרות שלי (מישהו מוכן להסביר לי למה הדיג'ימון המרושע בסרט הזה נראה כמו Night Elf טרנסווסטיט שנראה כאילו הוא לקח טיפים בנושאי אופנה מדנה אינטרנשיונל ומאג'ורה מ The Legend of Zelda, באמת?). האמת היא, מאוד מדכא אותי שכל דיג'ימוני הצמחים הם חסרי שימוש לחלוטין, אלא בתור שקי אגרוף סדרתיים. >>

Snake Bandage

New member
אבל מה עם טוגמון? טוגמון מגניבה. =D

להלהמון מיותרת בדיוק כמו הטיימרית שלה. D=

StellarWind

New member
יש רק דבר אחד טוב בקשר לטוגמון

וזה ה VA שלה. מארי דבון\ג'יין אלאן FTW. ... קיבינימאט, קקטוס עם ככפות אגרוף?! XD

Snake Bandage

New member
אויש, מארי דבון. ../images/Emo23.gif

אם יש משהו בדיבוב האמריקאי שאני אוהבת, זה אותה. היא מצויינת, אני מעריצה את הקול שלה.

StellarWind

New member
Hear hear!

אני מסכים איתך במאה אחוז לגבי מארי דבון. משהו בקול שלה נותן עומק מדהים לדמויות שהיא משחקת (אני -עדיין- חושב שהיא פשוט עשתה את רנאמון בטיימרס. זו לא הייתה אותה דמות בלי הקול הזה...) ^^ היא וסטיבן ג'יי בלום הם ה VA שאני הכי מעריך (צריך חתיכת כישרון כדי לשחק שני תפקידים שדורשים קולות שונים לחלוטין כמו גילמון וימאקי באותה הסדרה). משום מה אני מוצא אותם יחסית הרבה בגרסאות מדובבות של סדרות שיש לי חיבה אליהם. ^^;

Snake Bandage

New member
סטיב בלום בסדר כזה.

כלומר, יש קולות שהוא עושה שהם מעצבנים או אנמיים נורא, אבל יש לו קולות מיוחדים יותר שהם ממש טובים כמו הקול של גילמון, אז זה די מתאזן. בכל אופן, הוא עובד יותר מדי. XD עוד שני מדבבים אמריקאיים שאני אוהבת הם קירק ת'ורנטון וג'יימיסון פרייס, הם מצויינים (קירק בעיקר כשנותנים לו לדבב דמויות לא שגרתיות).

StellarWind

New member
את שניהם אני פחות מכיר.

.... למרות שבירור מקיף בויקיפדיה אומר ששמעתי את שניהם בעבר. ועוד יותר מפתיע אותי שכל הארבעה (מארי דבון, סטיב בלום, קירק ת'ורנטון וג'יימיסון פרייס) הופיעו בדיבוב של אחת מהסדרות החביבות עלי (למרות שאני עדיין מעדיף את הגרסה היפנית שלה קצת יותר) O_O

Snake Bandage

New member
זה לא אמור להיות מפתיע בכלל!

מדבבים בארה"ב נוטים לבוא בקבוצות. תמיד יהיה סטודיו או שניים שהם עובדים איתם כל הזמן, ולכן כל הזמן יוצא שהם עובדים על אותן סדרות ביחד. ארבעת אלה נוטים לעבוד הרבה עם Studiopolis, שמדבבים עכשיו את דיג'ימון, ועבדו בעבר עם סבן.

StellarWind

New member
הם עדיין יצטרכו לרדת מהעץ איכשהו.

ביחוד בגלל העובדה שה Ability היא של -האנשים- ולא בהכרח של הדיג'ימונים. וחוץ מזה, איך הם יסבירו את הDigisoul המלאכותי של קוראטה (או איך שהם לא יקראו לו) שמפתח את גיזמון לגיזמון AT, את גיזמון AT לגיזמון XT, או יסבירו את עניין ההשפעה הרגשית ההדדית של בני אדם ודיג'ימונים? או את ה Burst Mode... נו, מה לעשות. אפשר לחשוב שציפינו לגדולות ונצורות מהחמארים האלה בארה"ב...

למעלה