שלום

שלום

מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא, אולי תכוונו אותי. אני גר בירושלים, ליד הבנין שלי (כמו בהרבה בניינים בירושלים) יש מבנה אבן המכיל את פחי הזבל. אדם כלשהו (שאני לא מכיר ולגבי זהותו יש רק השערות) החליט להשתלט על המבנה, הוא ריתך "רתקים" ונעל עם שני מנעולים והחל לאחסן שם פריטים. חייגנו 100, אך המשטרה אומרת שאין לה מה לעשות, רק כאשר האדם המשתלט יגיע רק אז הם יוכלו להגיע - כן כן זו תגובת משטרת ישראל על ביצוע פשע !!! העיריה טוענת שזהו שטח ששיך לדיירים ולא לה ולכן אין לה אמצעים להתערב. המשטרה מוסיפה שאם הדיירים יפרצו והמשתלט יתבע על אובדם הדברים בפנים הדיירים יאולצו לשלם. בקיצור אנחנו במלכוד 22. מה עושים ? האם יש דרך לחייב את המשטרה להגיע ולטפל ? או דרך לחייב את העיריה לפעול ??? תודה רבה.

אם המבנה שייך לבניין שלכם, אתם יכולים לפנות ל

למפקח על המקרקעין בעילה של השגת גבול. לחילופין, תוכלו לפנות לבהמ"ש.

ראשית תודה

אתה יכול לתת מעט פירוט ??? מיהו המפקח על המקרקעין ? מה סמכותו ? האם זה כרוך בעלות ? האם לפנות לבית משפט יצריך עו"ד ??? תן בבקשה מעט הסבר אם תוכל

המפקח על המקרקעין "יושב" בלשכת רישום מקרקעין

יש לו סמכויות כשל שופט שלום (מה שאומר שתוכל לערער על החלטותיו לבהמ"ש מחוזי). הבונוס הגדול בפנייה אליו הוא שהאגרה שמשלמים בבהמ"ש כשפותחים תיק היא גבוהה יחסית בהשוואה לזו של המפקח. בנוסף, תיק אצל המפקח נפתח מהר ומתנהל הרבה יותר מהר מזה בבהמ"ש. בהצלחה!

משהו נוסף

האם רק לי זה נראה חריג שהמשטרה לא מוכנה לפעול ??? אמרו לי במוקד שרק כאשר אני אראה את משיג הגבול אני אקרא להם. אין דרך להפעיל את המשטרה ??? שתבצע את עבודתה ! ?

למעלה