שלום

Gracia Plena

New member
שלום

אני מקוה שתוכלו לעזור לי... אני סוגשל נואשת כבר, אני לא יודעת מה לעשות. בזמן האחרון התחלתי לחשוב על הנצרות די הרבה, כתוצאה מסרטים, תכניות טלויזיה וספרים שקראתי, לא דברים מעודדי נצרות אבל על נוצרים. ופתאום התחלתי לחשוב על זה כאופציה לחיים. אני קטינה, ההורים שלי יהודים דתיים.. זה ממש מוזר, אף פעם לא האמנתי באלוהים יותר מדי, ופתאום יש פה איזה משהו שמסתדר לי... אבל אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות עם זה. אני אשמח שתסבירו לי גם... אומרים שישו לא היה משיח בן דוד כי הוא היה הבן של אלוהים, לא הבן של יוסף... אז מה הוא היה? מצטערת שאני מבלבלת לכם את השכל לא ידעתי מה לעשות עם כל הדבר הזה שנחת עלי פתאום חח הייתי חייבת לפנות לאיפושהו...

1ysrat

New member
זה לינק לסרט ישוע

זה באורך מלא בעברית יוחן ג 13 וְאִישׁ לֹא־עָלָה הַשָּׁמַיְמָה בִּלְתִּי אִם־אֲשֶׁר יָרַד מִן־הַשָּׁמָיִם בֶּן־הָאָדָם אֲשֶׁר הוּא בַּשָּׁמָיִם׃ 14 וְכַאֲשֶׁר הִגְבִּיהַּ משֶׁה אֶת־הַנָּחָשׁ בַּמִּדְבָּר כֵּן צָרִיךְ בֶּן־הָאָדָם לְהִנָּשֵׂא׃ 15 לְמַעַן אֲשֶׁר לֹא יֹאבַד כָּל־הַמַּאֲמִין בּוֹ כִּי אִם־יִחְיֶה חַיֵּי עוֹלָם׃ 16 כִּי־אַהֲבָה רַבָּה אָהַב הָאֱלֹהִים אֶת־הָעוֹלָם עַד־אֲשֶׁר נָתַן אֶת־בְּנוֹ אֶת־יְחִידוֹ לְמַעַן אֲשֶׁר לֹא־יֹאבַד כָּל־הַמַּאֲמִין בּוֹ כִּי אִם־יִחְיֶה חַיֵּי עוֹלָם׃ 17 כִּי הָאֱלֹהִים לֹא־שָׁלַח אֶת־בְּנוֹ בָּעוֹלָם לָדִין אֶת־הָעוֹלָם כִּי אִם־לְמַעַן יִוָּשַׁע בּוֹ הָעוֹלָם׃ 18 הַמַּאֲמִין בּוֹ לֹא יִדּוֹן וַאֲשֶׁר לֹא־יַאֲמִין בּוֹ כְּבָר נָדוֹן כִּי לֹא־הֶאֱמִין בְּשֵׁם בֶּן־הָאֱלֹהִים הַיָּחִיד׃ 19 וְזֶה הוּא הַדִּין כִּי הָאוֹר בָּא אֶל־הָעוֹלָם וּבְנֵי הָאָדָם אָהֲבוּ הַחשֶׁךְ יוֹתֵר מִן־הָאוֹר כִּי רָעִים מַעֲשֵׁיהֶם׃ 20 כִּי כָל־פֹּעֵל עַוְלָה שֹׂנֵא אֶת־הָאוֹר וְלֹא יָבֹא לָאוֹר פֶּן־יִוָּכַח עַל־מַעֲשָׂיו׃) 21 אֲבָל עֹשֵׂה הָאֱמֶת יָבֹא לָאוֹר לְמַעַן יִגָּלוּ מַעֲשָׂיו כִּי נַעֲשׂוֹּ בֵּאלֹהִים׃) 22 וַיְהִי אַחֲרֵי הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה וַיָּבֹא יֵשׁוּעַ וְתַלְמִידָיו אֶל־אֶרֶץ יְהוּדָה וַיֵּשֶׁב־שָׁם עִמָּהֶם וַיִּטְבֹּל׃ 23 וְגַם יוֹחָנָן הָיָה טֹבֵל בְּעֵינוֹן קָרוֹב לְשָׁלֵם כִּי־שָׁם הָיוּ מַיִם לָרֹב וַיָּבֹאוּ וַיִּטָּבֵלוּ׃ 24 כִּי עוֹד לֹא־נִתַּן יוֹחָנָן אֶל־בֵּית הַסֹּהַר׃ 25 וַתְּהִי מַחֲלֹקֶת בֵּין תַּלְמִידֵי יוֹחָנָן וּבֵין יְהוּדִי עַל־דְּבַר הַטָּהֳרָה׃

ישוע הוא המשיח של כל בני האדם

של העם היהודי בראשונה וגם של הלא יהודי. ישוע הוא המשיח, משיח בן-דוד, הוא נולד למשפחה מבית-דוד, הן מרים אימו והן יוסף אביו הארצי(מהבחינה שהוא תיפקד כאביו לכל דבר ואימץ אותו), הוא בן-דוד. ישוע נולד לבתולה ושמה מרים כפי שהובטח בישעייה הנביא בפרק ז': 14 - לָכֵן יִתֵּן אֲדֹנָי הוּא לָכֶם אוֹת (כגובה השמים וכעומק השאול מפסוקים קודמים בפרק) הִנֵּה הָעַלְמָה הָרָה וְיֹלֶדֶת בֵּן וְקָרָאת שְׁמוֹ עִמָּנוּ אֵל׃ בבית לחם כפי שעל המשיח להיוולד " וְאַתָּה בֵּית-לֶחֶם אֶפְרָתָה צָעִיר לִהְיוֹת בְּאַלְפֵי יְהוּדָה מִמְּךָ לִי יֵצֵא לִהְיוֹת מוֹשֵׁל בְּיִשְׂרָאֵל וּמוֹצָאֹתָיו מִקֶּדֶם מִימֵי עוֹלָם׃"(מיכה ה':1) מרוח הקודש, רוח אלהים כלומר הוא המשיח הוא אלהים שירד מהשמים להזדהות עמנו בני האדם לרפא ולשחרר למות ככפרה בעד חטאינו ולקום לתחייה. "הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם-יְהוָה וַהֲקִמֹתִי לְדָוִד צֶמַח צַדִּיק וּמָלַךְ מֶלֶךְ וְהִשְׂכִּיל וְעָשָׂה מִשְׁפָּט וּצְדָקָה בָּאָרֶץ׃ בְּיָמָיו תִּוָּשַׁע יְהוּדָה וְיִשְׂרָאֵל יִשְׁכֹּן לָבֶטַח וְזֶה-שְּׁמוֹ אֲשֶׁר-יִקְרְאוֹ יְהוָה צִדְקֵנוּ׃ (ירמיה כ"ג: 5,6) "רָנִּי וְשִׂמְחִי בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ נְאֻם-יְהוָה׃ וְנִלְווּ גוֹיִם רַבִּים אֶל-יְהוָה בַּיּוֹם הַהוּא וְהָיוּ לִי לְעָם וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ וְיָדַעַתְּ כִּי-יְהוָה צְבָאוֹת שְׁלָחַנִי אֵלָיִךְ׃"(זכריה ב': 14,15) ישוע הוא המשיח, הוא שרת פה בארץ שלוש וחצי שנים ועתיד לשוב בענני השמים לשפוט את האנושות ולכונן את מלכותו מלכות 1000 השנים. הוא מאה אחוז בן-אדם, ומאה אחוז אלהים.

הרבה עובדות

האם יש לך תימוכין לעובדה אחת מחוץ לברית החדשה? ספרי הבשורה כתובים כביכול כעדיות משפטיות, וכביכול הן מאששות זו את זו. האם יש עדות מסיעת אחת מחוץ לברית החדשה?

כן, ויותר מאחת

טוב ברור הוא שהברית החדשה(ביחד עם התנ"ך), מהווה את הבסיס של אמונתי במשיח, אם לא הייתה הברית החדשה, אני לא הייתי מסוגל לשרוד רק עם ההתגלות שקיבלתי ברוח, כשמסביבי יש את כל הרוחות הדעות ותורות שיש בעולם כיום. ואלו המעידים על כך שישוע הוא המשיח: התנ"ך. הברית החדשה. רוח הקודש שבתוכי. הוא, ישוע המשיח עצמו שחי בי. הדם של ישוע המשיח. האב הקדוש השוכן במרומים ובליבי. אלוהי הברית והחסד. אלפי אנשים מכל עם ולשון שמעידים כיום שישוע הוא המשיח ושהוא חי - העובדה שכיום ישנם המונים מכל עם ועם שמאמינים בכל ליבם שישוע הוא המשיח מתוך התגלות של הרוח. וההתנגדות הרבה שיש כנגד האמונה, גם היא המעידה על כך.

גם אם ישנה עדות שמעידה על עצמה

כפי שכתבת, העדות הזאת היא אמת. לי יש עדות, אני עד לכך שישוע הוא המשיח, אתה מוזמן להכנס לבלוג שלי ולקרוא את עדותי. אני עד לכך שישוע חי. אני לא רק מאמין בכך בכל נימי נפשי, אני יודע וזה הבדל גדול. אני בקשר ישיר איתו, אני מדבר אליו הוא מדבר אליי, יש לנו מערכת יחסים. הערך של אמונה הוא הרבה יותר גדול וחזק כשאתה מאמין באמת. כשאתה מחוץ לאמת אתה חושב לעצמך שאפשר להאמין בכל דבר כולל בעצים, והאמונה נראית חסרת ערך. אך לא כך באמונה המשיחית. כל מאמין יוכל לאמר לך שהוא חי, יש שראו ורואים אותו, יש ששמעו ושומעים אותו ויש כאלה שפשוט חשים בנוכחותו הקדושה בחייהם. כשהוא נגלה לאדם אותו אדם פשוט יודע שישוע הוא אלהים והוא זה שנלגה אליו, הדבר מסתורי ונשגב מבינתי אך כך הם פני הדברים. המעשים של ישוע ושלנו תלמידיו מעידים עליו שהוא המשיח, אם אתה לא מאמין לדבריו, האמן למעשיו שנעשו ונעשים עפ"י רצונו הקדוש של האב.

כיצד הייתה מתייחס לעדות הזאת שנקראת ברית חדשה

כל מה שאמרת זו אמונה. זו לא עדות. אתה מבקש מבן אדם שאם הוא לא מאמין לדבריו שיאמין למעשיו. אם יש אמונה לקיומו בעבר על פי הברית החדשה. כל השאר מיותר. תאר לעצמך אתה שופט ומבאים בפניך עדות אחת לקיומו של ישוע והיא הברית החדשה. מה הייתה פוסק? ובעדות הזאת מוזכר מלך בשם הורדוס שמלך ביהודה לפני הספירה, והלך לעולמו 4 שנים לפני הולדת ישוע. כיצד הייתה מתייחס לעדות הזאת שנקראת ברית חדשה? אם הייתה מקבל כעובדה הסטורית את שנות מלכותו של הורדוס 37 לפני הספירה עד 4 לפני הספירה. מה הייתה פסיקתך ?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיקרה ברוכה הבאה לפורום../images/Emo141.gif

אני שמחה על האומץ שמצאת בעצמך לבוא ולחקור את הנושא.. ולחשוב יחד איתנו.. האמת שאני בתוכי יודעת שזהו רוח הקודש שמחפש את הבנים והבנות..את העם היקר שאלוהים הבטיח לחזור אליו ולנער מתרדמה.. אבל לא רוצה לקפוץ קדימה..את הגעת עם שאלות מאוד הגיוניות ומובנות. יעקב היקר ענה לך יפה..ועדיין אני מתארת לי שתרצי לדעת עוד..שיהיו לך שאלות..תרשמי פה את ההגיגים שיהיו לך את השאלות, ואני ארצה להגיד לך ביננו
..אלוהים קרי ישוע שומע ומקשיב לרחשי ליבך תמיד, ומה שמאוד יעזור בעיניי הוא שתקחי לך כמה דקות של שקט ורוגע, ולהתפלל בקצרה..לבקש הארה מאלוהים.. להגיד לו שאת רוצה לדעת מיהו ישוע, שאת נמשכת לדעת יותר, ורוצה למלא את החלל שיש בפנים והרעב למצוא את האמת.. אלוהים הוא אהבה.. ואם תבקשי אותו מכל הלב אני מאמינה שיתגלה לך ותקבלי שלום והדרכה בלב לגבי איך לכוון את הצעדים שלך יקרה.. אנחנו פה לכל שאלה

new2008

New member
ברוכה הבאה, אני כמוך

גם אני כמוך, בית דתי הורים דתים מסגרת דתית והגעתי לאמונה בישוע, האמת היחידה התחילי בכך שתקראי את הברית החדשה, הכי בטוח ככה אני התחלתי, וככל שהזמן עבר רציתי לדעת יותר על הבורא ועל בנו הברית החדשה http://www.kirjasilta.net/hadash/ אחר כך את יכולה לחזור לתנ"ך שלנו ולבדוק נבואות על פי נביאים לגבי הישועה והמשיח, ואני מאמין שהכל יתחבר לך כמו לכולנו הנבואות האלה לא בזכותם תבואי לאמונה אבל הם בהחלט יתנו לך חותם ופוש רק בזכות רוח אלוהים את תגיעי לאמונה אותה רוח שכרגע לא נותנת לך מנוח וגורמת לך להתעניין בדבר ה' ואשרי המאמין ואשרי המחפש כי ימצא!

Gracia Plena

New member
../images/Emo13.gif

אז ככה... ישרת - תודה רבה על הסרט, אבל הוא ארוך מאד ואין סיכוי שאצליח לראות אותו בלי שישימו לב, ואם ישימו לב, כנראה ישחזרו עלי את סיפור צליבתו של ישו
אגב, למה ישוע ולא ישו? יעקב אחד - תודה רבה על התגובה, גם פה וגם בפרטי. מיי שפרד - גם, תודה
אני אשאל עוד המון חח ניו2008 - תודה רבה. נחמד לדעת שיש עוד אנשים כמוני... איך המשפחה שלך מקבלת את זה? אממ וככה... קודם כל רציתי לדעת מה ההבדל בין נצרות לנצרות משיחית? היהודים המשיחיים הם כמו הנוצרים המשיחיים? מה ההבדל? אה והרב פה נוצרים ערבים? כי שמתי לב שיש הרבה טקסטים בשפה, חבל שאני לא מבינה אותה...

new2008

New member
טוב

הורי חושבים שזה איזה גחמה חולפת, הוריי דתיים אך אני רואה את איך עצמם מאבדים אימון בדרכם ואני רואה אותם בשלב מסויים מצטרפים לאמונה בישוע כמשיח אחיות שלי לא כל כך אכפת להם, חוץ מלגלוג רב, ומייחסות לזה עוד איזה טירוף שנכנס בי. מכוון שבעבר היו לי המון תחומי עניין, חלקם מוזרים חלקם מוזרים יותר וכנראה שזה מה שהייתי צריך לעבור כדי להגיע לאמת היחידה. אני יודע שבהתחלה זה קשה להסתתר עם ספר הברית החדשה ולקרוא או בכלל לגלוש ברשת בעניינים בנושא.. אבל לאט לאט הצמאה שלך לאמת תתגבר על הכל ותוכלי לעמוד מול לכולם ולהצהיר שאת מאמינה בישוע כמשיח.. חלקם אולי ינדו אותך יכעסו עלייך יקללו יצחקו וכו' אבל אחרי שתדעי את כל האמת את תראי שזה מחיר פעוט על המחיר שאלוהים משלם על החטאים של כולנו ועל הרוע של כולנו. זה מחיר פעוט לעומת אהבתו של אלוהים. השם יש"ו זו קללה שמקורה מהרבנות העתיקה הסהנדרין וכו' השם הזה מוזכר מספר פעמיים בגמרא ופירושו ימח שמו וזכרו השם ישוע זהוא שמו האמיתי "הִיא יוֹלֶדֶת בֵּן וְאַתָּה תִּקְרָא שְׁמוֹ יֵשׁוּעַ, כִּי הוּא יוֹשִׁיעַ אֶת עַמּוֹ מֵחַטֹּאתֵיהֶם." אני באמת מקווה שתרדי כרגע לפחות מכל הספרים הקיטרוגים וההגדרות על "נצרות" "נוצרים" "יהודים משיחיים" "קתולים" וכו' כל אלה וכו' הם בסך הכל שמות הגדרה שאנשים אימצו לעצמם, המשותף העיקרי לכולם הוא האמונה בישוע כמשיח ישראל והעולם ובן אלוהים.. חלק מאותם קבוצות אימצו לעצמם על פי דעת עצמם מסורות ודעות חלקם שגויות וסותרות את דבר ה' חלקם יותר. לאלוהים אין דת בני אדם המציאו זאת.. אל נא לך להתבלבל בין דת ובין אמונה באלוהים.. דת שווה לכל היותר למסורת למנהגים שאנשים פיתחו לעצמם.. אמונה באלוהים היא אמונה באלוהי אברהם יצחק ויעקב אלוהיי ישראל ועלינו להסתמך רק על דבר אלוהים התנ"ך והברית החדשה. לא גמרא לא תורה שבעל פה לא איסלם ולא ספרים על נצרות. וכמו שיעקב אחד בפורום נוהג לומר האנושות מתחלקת בתנך ל-סוגים יהודים לא יהודים יהודים ולא יהודים שקיבלו את המשיח יהודים ולא יהודים שלא קיבלו את המשיח אני מאוד מקווה שתקראי את הברית החדשה. את יודעת עמוד 2 עמודים ביום, לפי בחירתך, אני בטוח שהצימאון הרוחני שלך יוביל אותך לאמת, אלוהים יוביל אותך לאמת, רוח הקודש תוביל אותך לאמת ואת תמצאי אותה. הברית החדשה http://www.kirjasilta.net/hadash/index.html אם את מפחדת שאחד מבני משפחתך יראה שגלשת במחשב באתרים שעוסקים בעניין, את תמיד יכולה למחוק את ההיסטוריה מהדפדפן שלך, ככה זה בהתחלה לא נורא כל כך.. (כלים-אפשרויות אינטרנט- מחיקת היסטוריה) תאמיני לי לגלות את האמת שווה הכל! הכי חשוב! תתפללי לאלוהים בשפה שלך! במילים שלך! בלב או בפה איך שאת מעדיפה תתבודדי לבד בחדר ותני זמן לדבר עם אלוהים.. כמה זמן שאת רוצה... הוא תמיד שם..לא מחולק ל3 תפילות ביום אלא תמיד בכל רגע נתון התחנני אליו שיוביל אותך בחייך לאמת, שידריך אותך, שיגלה לך! והוא יגלה לך בחייך.. בהצלחה!

Gracia Plena

New member
אוקיי....

אבל עדין, אני לא יכולה שלא לתהות מה ההבדל בין הזרם המשיחי לרגיל? אם ישוע הוא באמת המשיח, למה יהודים לא מאמינים בזה? כאילו, איזה סיבה יש לא להאמין בו בדיוק כמו שמאמינים בנביאים לפניו? זה ממש מוזר. אני מצטערת אם השאלות נשמעות ממקום אחר קצת... כאילו לא קשורות לפורום ולעובדה שכולם פה מאמינים, אני עוד מנסה להבין במה אני מאמינה...

על שאלות תשובות ותשובה

אני זוכר את עצמי בתחילת דרכי באמונה, היו לי כל כך הרבה שאלות שלפעמים הרגשתי פחות או יותר כפי שאת מרגישה, אני חושב שכולנו עוברים את השלב הזה בהתחלה. איזה שאלות מותר לשאול ואלו שאלות אסור? מותר לשאול את כל השאלות שצצות, השאלות מביאות אותנו להכרת האמת, והאמת משחררת אותנו. כל עוד אנחנו שואלים את השאלות מתוך רצון לדעת את האמת, כל השאלות הן לגיטימיות אפילו אם הן נשמעות כשאלות המטילות ספק. העיקר הוא המניע שעומד מאחרי שאלת השאלות. חשוב כשמקבלים תשובה, להסיר את הדעות הקדומות והפחדים. לא תמיד כשאנחנו מקבלים תשובה אנחנו מקבלים את התשובה. אני אנסה להסביר, התשובות שמישהו עונה לנו, יכולות להיות מאד נכונות ובונות, אך אנחנו לא תמיד מוכנים בילבנו לקבל את מה שמכילה התשובה, ולעיתים נדרש זמן לעכל את התשובה. תמיד טוב לפנות לאלהים,להתפלל אליו, לשאול אותו לגבי ישוע המשיח ולפנות לישוע עצמו, להגות בדברו, ואז את התשובה שניתנה לנו אנו נוכל גם לקבל אותה(במידה והתשובה תואמת את דבר ה'(התנ"ך והברית החדשה)). תבקשי מרוח הקודש שידריך אותך אל כל האמת. הוא יעשה זאת בחפץ לב. בנוסף למה שניו2008 כתב, לאלהים יש תכנית עבור האנושות, התוכנית שלו היא להביא את כל בני האדם לא רק להכרת האמת מי הוא, אלא גם לכך שלכל בני האדם תהייה את הגישה והידיעה שהם יכולים להיות במערכת יחסים אינטימית עם אלהים, להכיר אותו באופן אישי ולדעת אותו, דרך אמונת ישוע המשיח. אם כל העם היהודי היה מקבל את ישוע המשיח לפני כמעט 2000 שנה, הבשורה לא הייתה יכולה לצאת החוצה אל שאר העמים(חכמתו של אלהים), לאחר שבכל עם ועם שקיים בעולם תהייה שארית קדושה שתקבל את ישוע המשיח, אנו נגיע למלוא עיתות הגויים, ואנחנו עמו נקבל אותו כמושיענו. בספר בשיעייה הנביא כתוב, בִּשְׁנַת-מוֹת הַמֶּלֶךְ עֻזִּיָּהוּ וָאֶרְאֶה אֶת-אֲדֹנָי יֹשֵׁב עַל-כִּסֵּא רָם וְנִשָּׂא וְשׁוּלָיו מְלֵאִים אֶת-הַהֵיכָל׃ שְׂרָפִים עֹמְדִים מִמַּעַל לוֹ שֵׁשׁ כְּנָפַיִם שֵׁשׁ כְּנָפַיִם לְאֶחָד בִּשְׁתַּיִם יְכַסֶּה פָנָיו וּבִשְׁתַּיִם יְכַסֶּה רַגְלָיו וּבִשְׁתַּיִם יְעוֹפֵף׃ וְקָרָא זֶה אֶל-זֶה וְאָמַר קָדוֹשׁ קָדוֹשׁ קָדוֹשׁ יְהוָה צְבָאוֹת מְלֹא כָל-הָאָרֶץ כְּבוֹדוֹ׃ וַיָּנֻעוּ אַמּוֹת הַסִּפִּים מִקּוֹל הַקּוֹרֵא וְהַבַּיִת יִמָּלֵא עָשָׁן׃ וָאֹמַר אוֹי-לִי כִי-נִדְמֵיתִי כִּי אִישׁ טְמֵא-שְׂפָתַיִם אָנֹכִי וּבְתוֹךְ עַם-טְמֵא שְׂפָתַיִם אָנֹכִי יוֹשֵׁב כִּי אֶת-הַמֶּלֶךְ יְהוָה צְבָאוֹת רָאוּ עֵינָי׃ וַיָּעָף אֵלַי אֶחָד מִן-הַשְּׂרָפִים וּבְיָדוֹ רִצְפָּה בְּמֶלְקַחַיִם לָקַח מֵעַל הַמִּזְבֵּחַ׃ וַיַּגַּע עַל-פִּי וַיֹּאמֶר הִנֵּה נָגַע זֶה עַל-שְׂפָתֶיךָ וְסָר עֲו‍ֹנֶךָ וְחַטָּאתְךָ תְּכֻפָּר׃ וָאֶשְׁמַע אֶת-קוֹל אֲדֹנָי אֹמֵר אֶת-מִי אֶשְׁלַח וּמִי יֵלֶךְ-לָנוּ וָאֹמַר הִנְנִי שְׁלָחֵנִי׃ וַיֹּאמֶר לֵךְ וְאָמַרְתָּ לָעָם הַזֶּה שִׁמְעוּ שָׁמוֹעַ וְאַל-תָּבִינוּ וּרְאוּ רָאוֹ וְאַל-תֵּדָעוּ׃ הַשְׁמֵן לֵב-הָעָם הַזֶּה וְאָזְנָיו הַכְבֵּד וְעֵינָיו הָשַׁע פֶּן-יִרְאֶה בְעֵינָיו וּבְאָזְנָיו יִשְׁמָע וּלְבָבוֹ יָבִין וָשָׁב וְרָפָא לוֹ׃ וָאֹמַר עַד-מָתַי אֲדֹנָי וַיֹּאמֶר עַד אֲשֶׁר אִם-שָׁאוּ עָרִים מֵאֵין יוֹשֵׁב וּבָתִּים מֵאֵין אָדָם וְהָאֲדָמָה תִּשָּׁאֶה שְׁמָמָה׃ וְרִחַק יְהוָה אֶת-הָאָדָם וְרַבָּה הָעֲזוּבָה בְּקֶרֶב הָאָרֶץ׃ וְעוֹד בָּהּ עֲשִׂרִיָּה וְשָׁבָה וְהָיְתָה לְבָעֵר כָּאֵלָה וְכָאַלּוֹן אֲשֶׁר בְּשַׁלֶּכֶת מַצֶּבֶת בָּם זֶרַע קֹדֶשׁ מַצַּבְתָּהּ׃ (ישעיה ו': 1-13) אלהים אומר לישעייה להכביד את אזני העם ולמנוע מהם לראות ולהבין בליבם(את הסוד על המשיח), וישעייה שואל עד מתי, ולמעשה אלהים אומר שהארץ תהייה שממה ועד שתופרח השממה ושארית של העם יחזור לארץ. בסוף המאה ה-19 עלו החלוצים הראשונים לארץ לשקם אותה ולהשתקע בה. התנועה הציונית התחילה לצמוח. באותו הזמן באוקריינה יהודים רבים הגיעו להבנה שישוע הוא המשיח המובטח לעם היהודי ולכל שאר העמים, ושהם לא צריכים לשנות את זהותם היהודית, ולא רק שהם לא צריכים, מחובתם לשמור על הזהות היהודית שלהם. וכך קמה התנועה היהודית המשיחית בדיוק באותו הזמן שקמה התנועה הציונית. כפי שניבא ישעייה בפסוקים שאנו רואים למעלה. אנחנו העם היהודי מתחילים להתעורר ולהבין מי הוא המשיח. כיום יש בארץ קרוב לעשרת אלפים יהודים מאמינים בישוע, וברחבי העולם ישנם כ-300,000 יהודים המאמינים בישוע המשיח. רק לשם השוואה, בשנות השמונים היו בארץ כ-700 מאמינים בישוע. זאת רק פעולתו של האדון ישוע המשיח ברוח הקודש. הללויה.

1ysrat

New member
אלהים אמר שיקראו לו ישוע

לוקס א 26 וַיְהִי בַּחֹדֶשׁ הַשִּׁשִּׁי וַיִּשְׁלַח אֱלֹהִים אֶת־גַּבְרִיאֵל הַמַּלְאָךְ גָּלִילָה אֶל־עִיר אַחַת וּשְׁמָהּ נְצָרֶת׃ 27 אֶל־בְּתוּלָה מְאֹרָשָׂה לְאִישׁ אֲשֶׁר־שְׁמוֹ יוֹסֵף מִבֵּית דָּוִד וְשֵׁם הַבְּתוּלָה מִרְיָם׃ 28 וַיָּבֹא הַמַּלְאָךְ הַחַדְרָה וַיֹּאמֶר אֵלֶיהָ שָׁלוֹם לָךְ אֵשֶׁת־חֵן יְהוָֹה עִמָּךְ (בְּרוּכָה אַתְּ בַּנָּשִׁים)׃ 29 וְהִיא (בִּרְאוֹתָהּ) נִבְהֲלָה לִדְבָרוֹ וַתֹּאמֶר בְּלִבָּהּ מָה הַבְּרָכָה הַזֹּאת׃ 30 וַיֹּאמֶר לָהּ הַמַּלְאָךְ אַל־תִּירְאִי מִרְיָם כִּי־מָצָאתְ חֵן לִפְנֵי הָאֱלֹהִים׃ 31 וְהִנָּךְ הָרָה וְיֹלַדְתְּ בֵּן וְקָרָאתְ אֶת־שְׁמוֹ יֵשׁוּעַ׃ 32 וְהוּא גָּדוֹל יִהְיֶה וּבֶן־עֶלְיוֹן יִקָּרֵא וַיהוָֹה אֱלֹהִים יִתֶּן־לוֹ אֶת־כִּסֵּא דָּוִד אָבִיו׃ 33 וּמָלַךְ עַל־בֵּית יַעֲקֹב לְעוֹלָם וָעֶד וּלְמַלְכוּתוֹ אֵין קֵץ׃ 34 וַתֹּאמֶר מִרְיָם אֶל־הַמַּלְאָךְ אֵיךְ יִהְיֶה הַדָּבָר הַזֶּה וַאֲנִי אֵינֶנִּי יֹדַעַת אִישׁ׃ 35 וַיַּעַן הַמַּלְאָךְ וַיֹּאמֶר אֵלֶיהָ רוּחַ הַקֹּדֶשׁ תָּבוֹא עָלַיךְ וּגְבוּרַת עֶלְיוֹן תָּצֵל עָלָיּךְ עַל־כֵּן קָדוֹשׁ יֵאָמֵר לַיִּלוֹד בֶּן־הָאֱלֹהִים׃ שמי לב לפסוק 31 בברית החדשה כתוב ישוע אלהים שלח את בנו כדי להושיע בו העולם יוחנן ג 17 כִּי הָאֱלֹהִים לֹא־שָׁלַח אֶת־בְּנוֹ בָּעוֹלָם לָדִין אֶת־הָעוֹלָם כִּי אִם־לְמַעַן יִוָּשַׁע בּוֹ הָעוֹלָם׃ קרא את בשורת לוקס בברית החדשה הסרט הוא לפני בשורת לוקס

new2008

New member
ככה זה היה אמור להיות

התנ"ך ניבא שלא יקבלו אותו ולא יאמינו לו, שהוא יהיה מעונה, שהוא ימות, ובאותו מוות שלו ירפא לכולנו על כל חטאנו זה מה שהיה צריך לקרות כדי לשלם על חטאי האנושות, ישוע ידע זאת וניבא לשומעיו על כך, אלוהים ריחם על העולם שלפי מעשיו היה צריך להיות מושמד אבל אלוהים שלח את בנו יחידו אשר אהב למעננו כדי שכולנו נחיה מחדש כדי שכולנו ניוולד מחדש ישעיהו נ"ג "א מִי הֶאֱמִין, לִשְׁמֻעָתֵנוּ; וּזְרוֹעַ יְהוָה, עַל-מִי נִגְלָתָה. ב וַיַּעַל כַּיּוֹנֵק לְפָנָיו, וְכַשֹּׁרֶשׁ מֵאֶרֶץ צִיָּה--לֹא-תֹאַר לוֹ, וְלֹא הָדָר; וְנִרְאֵהוּ וְלֹא-מַרְאֶה, וְנֶחְמְדֵהוּ. ג נִבְזֶה וַחֲדַל אִישִׁים, אִישׁ מַכְאֹבוֹת וִידוּעַ חֹלִי; וּכְמַסְתֵּר פָּנִים מִמֶּנּוּ, נִבְזֶה וְלֹא חֲשַׁבְנֻהוּ. ד אָכֵן חֳלָיֵנוּ הוּא נָשָׂא, וּמַכְאֹבֵינוּ סְבָלָם; וַאֲנַחְנוּ חֲשַׁבְנֻהוּ, נָגוּעַ מֻכֵּה אֱלֹהִים וּמְעֻנֶּה. ה וְהוּא מְחֹלָל מִפְּשָׁעֵנוּ, מְדֻכָּא מֵעֲו‍ֹנֹתֵינוּ; מוּסַר שְׁלוֹמֵנוּ עָלָיו, וּבַחֲבֻרָתוֹ נִרְפָּא-לָנוּ. ו כֻּלָּנוּ כַּצֹּאן תָּעִינוּ, אִישׁ לְדַרְכּוֹ פָּנִינוּ; וַיהוָה הִפְגִּיעַ בּוֹ, אֵת עֲו‍ֹן כֻּלָּנוּ. ז נִגַּשׂ וְהוּא נַעֲנֶה, וְלֹא יִפְתַּח-פִּיו, כַּשֶּׂה לַטֶּבַח יוּבָל, וּכְרָחֵל לִפְנֵי גֹזְזֶיהָ נֶאֱלָמָה; וְלֹא יִפְתַּח, פִּיו. ח מֵעֹצֶר וּמִמִּשְׁפָּט לֻקָּח, וְאֶת-דּוֹרוֹ מִי יְשׂוֹחֵחַ: כִּי נִגְזַר מֵאֶרֶץ חַיִּים, מִפֶּשַׁע עַמִּי נֶגַע לָמוֹ. ט וַיִּתֵּן אֶת-רְשָׁעִים קִבְרוֹ, וְאֶת-עָשִׁיר בְּמֹתָיו; עַל לֹא-חָמָס עָשָׂה, וְלֹא מִרְמָה בְּפִיו. י וַיהוָה חָפֵץ דַּכְּאוֹ, הֶחֱלִי--אִם-תָּשִׂים אָשָׁם נַפְשׁוֹ, יִרְאֶה זֶרַע יַאֲרִיךְ יָמִים; וְחֵפֶץ יְהוָה, בְּיָדוֹ יִצְלָח. יא מֵעֲמַל נַפְשׁוֹ, יִרְאֶה יִשְׂבָּע--בְּדַעְתּוֹ יַצְדִּיק צַדִּיק עַבְדִּי, לָרַבִּים; וַעֲו‍ֹנֹתָם, הוּא יִסְבֹּל. יב לָכֵן אֲחַלֶּק-לוֹ בָרַבִּים, וְאֶת-עֲצוּמִים יְחַלֵּק שָׁלָל, תַּחַת אֲשֶׁר הֶעֱרָה לַמָּוֶת נַפְשׁוֹ, וְאֶת-פֹּשְׁעִים נִמְנָה; וְהוּא חֵטְא-רַבִּים נָשָׂא, וְלַפֹּשְׁעִים יַפְגִּיעַ." תהילים ב לָמָּה, רָגְשׁוּ גוֹיִם; וּלְאֻמִּים, יֶהְגּוּ-רִיק. ב יִתְיַצְּבוּ, מַלְכֵי-אֶרֶץ-- וְרוֹזְנִים נוֹסְדוּ-יָחַד: עַל-יְהוָה, וְעַל-מְשִׁיחוֹ. ג נְנַתְּקָה, אֶת-מוֹסְרוֹתֵימוֹ; וְנַשְׁלִיכָה מִמֶּנּוּ עֲבֹתֵימוֹ. ד יוֹשֵׁב בַּשָּׁמַיִם יִשְׂחָק: אֲדֹנָי, יִלְעַג-לָמוֹ. ה אָז יְדַבֵּר אֵלֵימוֹ בְאַפּוֹ; וּבַחֲרוֹנוֹ יְבַהֲלֵמוֹ. ו וַאֲנִי, נָסַכְתִּי מַלְכִּי: עַל-צִיּוֹן, הַר-קָדְשִׁי. ז אֲסַפְּרָה, אֶל-חֹק: יְהוָה, אָמַר אֵלַי בְּנִי אַתָּה--אֲנִי, הַיּוֹם יְלִדְתִּיךָ. ח שְׁאַל מִמֶּנִּי--וְאֶתְּנָה גוֹיִם, נַחֲלָתֶךָ; וַאֲחֻזָּתְךָ, אַפְסֵי-אָרֶץ. ט תְּרֹעֵם, בְּשֵׁבֶט בַּרְזֶל: כִּכְלִי יוֹצֵר תְּנַפְּצֵם. י וְעַתָּה, מְלָכִים הַשְׂכִּילוּ; הִוָּסְרוּ, שֹׁפְטֵי אָרֶץ. יא עִבְדוּ אֶת-יְהוָה בְּיִרְאָה; וְגִילוּ, בִּרְעָדָה. יב נַשְּׁקוּ-בַר, פֶּן-יֶאֱנַף וְתֹאבְדוּ דֶרֶךְ-- כִּי-יִבְעַר כִּמְעַט אַפּוֹ: אַשְׁרֵי, כָּל-חוֹסֵי בוֹ. "נביא כמשה נביא מקרבך יקים לך" לא מקבלים את ישוע כמו שלא קיבלו את משה "מי שם אותך לשופט עלינו? אתה רוצה להרוג אותי כמו שהרגת את המצרי?" כשמשה הופיע מול פרעה עם המטה שהפך לנחש גם אז אמרו שזה מעשי כשפים שהם בעצמם יכולים לעשות ישוע אמר "אין נביא רצוי בעירו" וזה ברור שלא יקבלו את המשיח בעם, ככה אנחנו, מעדיפים יותר להמליך אנשים אחרים, יותר דומים לנו ולמנהגים שפיתחנו את צריכה לקרוא את הברית בשביל לקבל את התשובות בגדול ישוע הביע את אי שביעות רצונו של אלוהים מהדרך שבה ההנהגה הדתית מורה לשרת את אלוהים הם יותר עבדו את הדת שלהם ולא את אלוהים, הם פיתחו מנהגים משלהם דינים משלהם ומצוות משלהם המסורות שלהם והמנהגים שלהם סתרו את דבר אלוהים, והם שמו את המנהגים (דת) שלהם לפני דבר אלוהים הם הטעו את העם בדבר אלוהים, ומה שהכי "חימם" אותם זה שהוא אמר שהוא בן-אלוהים ושהוא היה קיים תמיד (רק בלי גוף) ושהוא המשיח ההנהגה הדתית כמובן לא קיבלה את זה השמיצה את שמו ואת פועלו, כתבו ספרים המסיטים נגדו, כתבו ספרים סאטירים ובדיונים עליו, וכמובן גינו את שמו בתלמוד עד שזה התגלגל לימים כמו היום שבו אתה אומר את השם ישוע ליהודי רוב הסיכויים שתקבל תגובות כמו "גוי" "נוכרי" "עבודה זרה" אבל אל נא לנו להתפלא הנביאים הקדומים בתנך ניבאו על איך העם יקבל את המשיח ואיך האמונה של העם תהיה הוא מבטיח שהוא יפיל תרדמה על העם ושזו תהיה תקופה שבה העם יחשיב את אלה שיש להם חזות מסויימת כמשרתי האל שהם אולי בפה מכבדים אותו ומשבחים את שמו אבל בליבם הם רחוקים, הם יותר פוחדים מאשר אוהבים ושומעים לדברו חוכמת האבות נעלמה! הבינה נעלמה, יטיפו למצוות אך רחוקים הם.. אנחנו חיים בתקופה הזאת כבר אלפיים שנה ישעיהו כ"ט י' "כי־נסך עליכם יהוה רוח תרדמה ויעצם את־עיניכם את־הנביאים ואת־ראשיכם החזים כסה׃ ותהי לכם חזות הכל כדברי הספר החתום אשר־יתנו אתו אל־יודע הספר לאמר קרא נא־זה ואמר לא אוכל כי חתום הוא׃ ונתן הספר על אשר לא־ידע ספר לאמר קרא נא־זה ואמר לא ידעתי ספר׃ יג וַיֹּאמֶר אֲדֹנָי, יַעַן כִּי נִגַּש הָעָם הַזֶּה, בְּפִיו וּבִשְׂפָתָיו כִּבְּדוּנִי, וְלִבּוֹ רִחַק מִמֶּנִּי--וַתְּהִי יִרְאָתָם אֹתִי, מִצְוַת אֲנָשִים מְלֻמָּדָה. יד לָכֵן, הִנְנִי יוֹסִף לְהַפְלִיא אֶת-הָעָם-הַזֶּה--הַפְלֵא וָפֶלֶא; וְאָבְדָה חָכְמַת חֲכָמָיו, וּבִינַת נְבֹנָיו תִּסְתַּתָּר. טו הוי המעמיקים מיהוה לסתר עצה והיה במחשך מעשׂיהם ויאמרו מי ראנו ומי יודענו׃" מלאכי ב` ח' ואתם סרתם מן־הדרך הכשלתם רבים בתורה שחתם ברית הלוי אמר יהוה צבאות׃ וגם־אני נתתי אתכם נבזים ושפלים לכל־העם כפי אשר אינכם שמרים את־דרכי ונשׂאים פנים בתורה׃ ישעיה י' "הוי החקקים חקקי־און ומכתבים עמל כתבו׃ להטות מדין דלים ולגזל משפט עניי עמי להיות אלמנות שללם ואת־יתומים יבזו׃ ומה־תעשׂו ליום פקדה ולשואה ממרחק תבוא על־מי תנוסו לעזרה ואנה תעזבו כבודכם׃" ירמיהו ה` יא' "כי בגוד בגדו בי בית ישׂראל ובית יהודה נאם־יהוה׃ כחשו ביהוה ויאמרו לא־הוא ולא־תבוא עלינו רעה וחרב ורעב לוא נראה׃ והיה כי תאמרו תחת מה עשׂה יהוה אלהינו לנו את־כל־אלה ואמרת אליהם כאשר עזבתם אותי ותעבדו אלהי נכר בארצכם כן תעבדו זרים בארץ לא לכם׃ הגידו זאת בבית יעקב והשמיעוה ביהודה לאמר׃ שמעו־נא זאת עם סכל ואין לב עינים להם ולא יראו אזנים להם ולא ישמעו׃" מלאכי א` ו' "בן יכבד אב ועבד אדניו ואם־אב אני איה כבודי ואם־אדונים אני איה מוראי אמר יהוה צבאות לכם הכהנים בוזי שמי ואמרתם במה בזינו את־שמך׃" -------

new2008

New member
קצת לינקים

הכי חשוב לדעת שרק דרך ישוע אנחנו משתחררים מעול החטא, משיעבוד רוחני ופיזי, לחירות ולידה חדשה ברוח יחסינו עם אלוהים מתוקנים והוא שוכן בנו ואין עוד דבר המפריד ומבדיל בנינו לבינו "א הֵן לֹא-קָצְרָה יַד-יְהוָה, מֵהוֹשִׁיעַ; וְלֹא-כָבְדָה אָזְנוֹ, מִשְּׁמוֹעַ. ב כִּי אִם-עֲו‍ֹנֹתֵיכֶם, הָיוּ מַבְדִּלִים, בֵּינֵכֶם, לְבֵין אֱלֹהֵיכֶם; וְחַטֹּאותֵיכֶם, הִסְתִּירוּ פָנִים מִכֶּם--מִשְּׁמוֹעַ. ג כִּי כַפֵּיכֶם נְגֹאֲלוּ בַדָּם, וְאֶצְבְּעוֹתֵיכֶם בֶּעָו‍ֹן; שִׂפְתוֹתֵיכֶם, דִּבְּרוּ-שֶׁקֶר--לְשׁוֹנְכֶם, עַוְלָה תֶהְגֶּה." ישעיהו נט בזכות ברית חדשה שהיא לא כברית סיני שאנחנו העם הפרנו, אלוהים בחסדו כורת עימנו עוד ברית, ברית מאוד שונה ברית שהוא שם וכותב את תורתו בליבנו, בקרבנו, לא בלוח אבן או דף נייר בקרבנו ברוחנו בלבבנו "ל הִנֵּה יָמִים בָּאִים, נְאֻם-יְהוָה; וְכָרַתִּי, אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל וְאֶת-בֵּית יְהוּדָה--בְּרִית חֲדָשָׁה. לא לֹא כַבְּרִית, אֲשֶׁר כָּרַתִּי אֶת-אֲבוֹתָם, בְּיוֹם הֶחֱזִיקִי בְיָדָם, לְהוֹצִיאָם מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם: אֲשֶׁר-הֵמָּה הֵפֵרוּ אֶת-בְּרִיתִי, וְאָנֹכִי בָּעַלְתִּי בָם--נְאֻם-יְהוָה. לב כִּי זֹאת הַבְּרִית אֲשֶׁר אֶכְרֹת אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל אַחֲרֵי הַיָּמִים הָהֵם, נְאֻם-יְהוָה, נָתַתִּי אֶת-תּוֹרָתִי בְּקִרְבָּם, וְעַל-לִבָּם אֶכְתְּבֶנָּה; וְהָיִיתִי לָהֶם לֵאלֹהִים, וְהֵמָּה יִהְיוּ-לִי לְעָם. לג וְלֹא יְלַמְּדוּ עוֹד, אִישׁ אֶת-רֵעֵהוּ וְאִישׁ אֶת-אָחִיו לֵאמֹר, דְּעוּ, אֶת-יְהוָה: כִּי-כוּלָּם יֵדְעוּ אוֹתִי לְמִקְּטַנָּם וְעַד-גְּדוֹלָם, נְאֻם-יְהוָה--כִּי אֶסְלַח לַעֲו‍ֹנָם, וּלְחַטָּאתָם לֹא אֶזְכָּר-עוֹד. {ס}" ירמיהו לא לינקים: תנך: http://www.mechon-mamre.org/i/t/t0.htm הברית החדשה: http://www.kirjasilta.net/hadash/ סרט - ישוע http://www.youtube.com/watch?v=PLgw0CapXcM סרט - סיפרו של אלוהים http://www.youtube.com/watch?v=agWx6ALWKe0 אתרים בעברית על ישוע http://www.igod.co.il/ http://www.baj.co.il/ http://www.jewsforjesus.co.il/

טל205

New member
יש כמה דתות

למה שלא תבררי ראשית את הדת שקרובה אלייך ואח``כ תנדדי לאחרות אם לא נוח לך? לפי שאלתך חושבני שעלייך לבדוק את אמונתך והשקפת עולמך ביהדות. לפי היהדות איננו יודעים מי המשיח ובטח שזה לא ישו כי המשיח חי ואינו מת.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהמשיח חי ידידי! חי וקיים מלך המלכים

המשיח ישוע בן דוד, אדוננו אלוהינו החי...הללוויה
!! כמו דאלוהים תמיד היה כמו שרוח הקודש תמיד קיים כך ישוע היה עודנו וישאר לנצח

למעלה