שלום

נו ואיפה הוא עכשיו?

העיקר שמתי שצריכים את המשיח הוא לא נמצא... אני חושב שכל הקטע הזה זה בירבורי שכל חסרי תכלית... כל השטות הזאת שנקראת משיח... אין דבר יותר מטומטם מזה ששמעתי... תתפכח קצת

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכשאני צריכה אותו הוא פה../images/Emo13.gifלידי ורוחו חי

בי
הלוויה. מי שלא מאמין ולא רוצה להאמין עושה את הבחירה שלו, אנחנו פה עונים למיש רוצה לדעת ולהבין, אם זה לא מעניין אותך ואינך רוצה לשמוע אתה מוזמן לא להפריע
אם יש בך רצון ללמוד ולדעת אז בכיף..רק תכבד את המקום ואת הנמצאים בו בבקשה, כי בך אף אחד לא פגע אז תנסה להתנהג בהתאם איזי יקר. ישוע חי- יעידו על זה מאות המליונים שמאמינים בו ובקשר אמיתי וחי איתו מדי יום. תבקש להכיר אותו מכל ליבך, בכבוד וצנעה, והוא יפתיע אותך בכמה אהבתו וחסדו גדולים הם

תראי... בואי נסכם כזה דבר

עד שישו לא ידפוק לי בדלת ויוכיח לי שהוא המשיח ויוכיח לי את כל מה שאני מצפה שיוכיח לי... רק אז אני אולי אחשוב אם אני בכלל צריך להאמין בו... אז מה אם הוא עשה את כל מה שעשה? אני צריך לסגוד לו? למה? אלוהים ברא את בני האדם? יפה... עכשיו תעזוב אותם לנפשם ותן להם לחיות.. למה הם צריכים לסגוד לו ולהתפלל אליו? בשביל מה? מה? הוא עושה לנו טובה שהוא ברא אותנו? ישוע חי אצלכם בראש אבל, הוא לא חי באמת... זה הכל לדעתי פרי דמיונם של אנשים שמשעמם להם בחיים... אם הוא באמת קיים אז למה רק לנוצרים הוא מתגלה... שיתגלה גם אליי נראה אותו... אני לא מאמין ברוחות ולא בשום דבר מיסטי... אני מאמין בדברים חומריים ובעיניים שלי... העיניים שלי צריכות לראות ולהיווכח... בלי זה אני לא מאמין בשום דבר... דת לא חסרה בחיים, אני לא צריך דת כדי שתגרום לי להרגיש טוב... ככה שאני לא צריך שאף אחד יפתיע אותי... אני רק פשוט מנסה לפקוח לאנשים את העיניים, זה הכל...

new2008

New member
"אשרי עניי הרוח כי להם מלכות שמיים"

אני מבטיח לך שהוא יופיע מולך, בשלב מסויים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהוא התגלה ליעקב למשל והוא יהודי

לא נוצרי. סתם נקודה למחשבה.. אלוהים הוא בשביל כולם.. את חטאי כולם ישוע נשא על הצלב בכלל לא היו נוצרים עד שהוא הגיע..כך שהוא בטח לא הגיע בשביל הנוצרים רק
הוא יופיע בדלתך אם תקרא לו באמת , כי תהיה צמא לאמת ולאור, ואני מתפללת שזה יקרה בקרוב ותחזור לספר לנו את מה שעברת בפורום
בשם ישוע המשיח.

רפפם

New member
אכן ישוע היה קיים

אבל את יודעת מה זה ללכת בדרכו? יש לכך הרבה פירושים שונים ומשונים, רוב הנוצרים בכלל חושבים שמי שלא הולך בדרכם יסבול בגהינום ניצחי יסורי תופת, רק כי לא האמין בישוע בדרך הנכונה, את באמת יכולה להאמין בכזה אל אכזרי?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאתה טועה, ואל תאמץ סיסמאות נוצריות נפוצות

זה לא תמיד נכון או נאמן למקור. ישוע הוא אהבה אלוהים הוא אהבה.. הוא בא וסיפר על כמה אלוהים אוהב את העולם עד כדי כך שהקריב את בנו יחידו במקום כולנו
אני הולכת בדרכו של ישוע, עד כמה שרוחו מחזקת אותי, ואני חיה בשמחה גדולה בלב, בשלום פנימי בלתי נגמר, ובליווי מלאכים נאמנים שמאירים ומובילים את הדרך, שאלוהים שלח מרוב אהבתו בכדי שלא אפחד ולא אמעד, וגם אם אני מועדת..היד מלאת החסד והרחמים של ישוע מרימה אותי שוב, הללוייה
נוצרים לא חושבים שמי שלא הולך בדרכם יסבול בגיהנום נצחי אלא שאלוהים אמר שמי שלא הולך בדרכו יסבול בגיהנום נצחי כזה הדבר היה גם בתנ"ך ומי ששבר אחת המצוות מוות היה מומת ברגימה או בדרך אחרת. ובברית החדשה בא ישוע המשיח ואמר שוב, שמי שילך בדרך אלוהים שהיא דרך ישוע , ויקבל את הכפרה של הדם היקר שנשפך על הצלב, הוא יוושע. מי שלא..הוא נגד אלוהים, ומי שמתמרד על אלוהים..אני ממש לא הייתי רוצה להיות במקומו או בקרבתו
אז תדייק בבקשה..כי אתה מנסה בכל כוחך להפחיד אנשים מלחשוב על להאמין בישוע..ואני מתפללת שרוח הקודש בעצמו ידבר איתך ויגלה לך כמה טעית במה שכתבת

רפפם

New member
למה אני טועה? אישרת את מה שאמרתי

האמונה שלך בישוע היא כזו שמי שלא הולך בדרכו אז כביכול אלהים/ישוע יעניש אותו עונש ניצחי, זו האמונה שלכם, אני לא מפחיד אף אחד, אני פשוט שואל אנשים איך הם מאמינים ואוהבים אל שמסוגל להעניש לנצח אנשים רק כי לא האמינו בו, למה, את חושבת שהוא לא מסוגל לגאול אותם לאחר מותם? "אלא שאלוהים אמר שמי שלא הולך בדרכו יסבול בגיהנום נצחי כזה הדבר היה גם בתנ"ך ומי ששבר אחת המצוות מוות היה מומת ברגימה או בדרך אחרת." אלו פירושים אנושיים למה שכתוב, בברית הישנה לא כתוב על גהינום ניצחי אם יש אלהים והוא רחום וחנון אז הוא לא יעניש לנצח אנשים ואם את מאמינה בזה ואני בסה"כ שואל אותך איך את מאמינה בכזה דבר, אני לא משקר ולא מנסה להפחיד אף אחד, אלא מנסה להבין איך ניתן להאמין בכזה דבר

מאיפה אתה יודע שהוא היה קיים?

דיברת איתו? ראית אותו? הוא אירח אותך בביתו? מה? איך אתה בדיוק יודע? אתה אומר שהוא קיים רק כי זה כתוב? מאיפה אתה יודע מי כתב את זה? להאמין בישו זה בדיוק כמו להאמין באבנים... אתה מאמין במשהו שהוא סימן שאלה גדול מאוד... זה לא מוכח ולא שום דבר.... ונניח שהוא היה קיים מאיפה אתה יודע שהוא המשיח? מאיפה אתה יודע שהוא זה שאתה צריך לסגוד לו? תסלחו לי כן? אבל אני חושב שכל מי שמאמין בשטויות האלה משעמם לו בחיים ממש... הוא פשוט מחפש במה להתעסק... אני חושב שדת זה משהו שמגביל את האדם שבצורה מסויימת, אדם נולד לחופש מחשבה, תנועה, ביטוי וכו' וכו' וקיומה של הדת מגבילה אותו בחירויות שניתנו לו בעולם הזה, אז בשביל מה נברא העולם ובני האדם אם יש הגבלות? זה נשמע לך הגיוני שנזירות ונזירים לא יתחתנו ויקדישו את כל חייהם לישו? בלי ילדים ובלי שום דבר? בשביל מה? כדי שבעולם הבא תחיה חיים טובים? אם אתה כבר בעולם הזה אז תחיה טוב בעולם הזה, תיהנה מכל האפשרויות שמוצעות לפנייך... ולא כל הזמן לסגוד לאיזה פסל של אישה שיש לה תינוק ביד.... זה שטות אחת גדולה כל העניין הזה... תחשוב על זה...

רפפם

New member
תירגע, אני לא מאמין שישוע היה בן אלהים

והגואל היחידי לאנושות, אני מאמין שהיה בנאדם כזה, ועשו ממנו אלהים

new2008

New member
לא תמצא חופש בלי אלוהים

הוא היחיד שמשחרר מהעבדות לחירות החיים בלעדיו הם חיי שיעבוד.. אתה כמו עלה נידף ברוח, אתה עבד לכל דבר במודע ובלי מודע אתה עבד לחטא לאבדון לרייקנות...אין בך רוח חיים..רק בשר ודם שמהלך בעולם אז אתה מוצא תחליפים "חופש מחשבה" "ביטוי" הגשמה עצמית" בילויים הנאה הכל סתם על גבי סתם האמונה באלוהים היא לא בשביל לקבל חיי עולם הבא, האמונה באלוהים היא האמונה בחיים היא לחיות את החיים להיות איתו תחת אהבתו של אלוהים ... שהוא שוכן בנו לנצח להשתחרר מהשיעבוד שבו היינו, מהריקבון מהרייקנות.. חיים מלאים באמת לא עוד חארטה תענוגי זמני נולדנו מחדש ברוח, אין מתנה גדולה מזו

new2008

New member
אלוהים לא רוצה להעניש אף אחד

העונש הכי גדול שאלוהים עושה הוא לנתק את עצמו מהחטא ומהרוע אם אדם מסרב לקבל את הכפרה של אלוהים על חטאיו של האדם ואותו אדם נשאר עם חטאיו שדבוקים בו ובליבו, מה לעשות אלוהים לא מעוניין להיות בקרבתו כי הוא מתעב את החטא אז האדם נשאר מנותק מאלוהים, ומשועבד לאבדון, לחטא למוות, לרוע, לשטן. אלוהים קדוש, הוא ה-טוב, הוא ה-אהבה ואינו מעוניין להיות בקרבת חטא, הוא יכול ומאוד רוצה להשיב אליו את בניו החוטאים אבל האם הם רוצים? אלוהים נתן בחסד את בנו כדי לכפר על חטאיי האנושות וכדי להחזיר את האדם אליו.. ובכדי להיות בקשר אדוק ואוהב עם בניו בלי שום דבר שמפריד ומבדיל בינם לבינו מה כל כך קשה להבין? "א הֵן לֹא-קָצְרָה יַד-יְהוָה, מֵהוֹשִׁיעַ; וְלֹא-כָבְדָה אָזְנוֹ, מִשְּׁמוֹעַ. ב כִּי אִם-עֲו‍ֹנֹתֵיכֶם, הָיוּ מַבְדִּלִים, בֵּינֵכֶם, לְבֵין אֱלֹהֵיכֶם; וְחַטֹּאותֵיכֶם, הִסְתִּירוּ פָנִים מִכֶּם--מִשְּׁמוֹעַ. ג כִּי כַפֵּיכֶם נְגֹאֲלוּ בַדָּם, וְאֶצְבְּעוֹתֵיכֶם בֶּעָו‍ֹן; שִׂפְתוֹתֵיכֶם, דִּבְּרוּ-שֶׁקֶר--לְשׁוֹנְכֶם, עַוְלָה תֶהְגֶּה." ישעיהו נט

new2008

New member
יהיה טוב

נראה כאילו יש פה מספר משתמשים מאותו מקור בכל אופן אם באתם לזלזל, אז חבל באמת מיותר ---------------------- תהילים ב לָמָּה, רָגְשׁוּ גוֹיִם; וּלְאֻמִּים, יֶהְגּוּ-רִיק. ב יִתְיַצְּבוּ, מַלְכֵי-אֶרֶץ-- וְרוֹזְנִים נוֹסְדוּ-יָחַד: עַל-יְהוָה, וְעַל-מְשִׁיחוֹ. ג נְנַתְּקָה, אֶת-מוֹסְרוֹתֵימוֹ; וְנַשְׁלִיכָה מִמֶּנּוּ עֲבֹתֵימוֹ. ד יוֹשֵׁב בַּשָּׁמַיִם יִשְׂחָק: אֲדֹנָי, יִלְעַג-לָמוֹ. ה אָז יְדַבֵּר אֵלֵימוֹ בְאַפּוֹ; וּבַחֲרוֹנוֹ יְבַהֲלֵמוֹ. ו וַאֲנִי, נָסַכְתִּי מַלְכִּי: עַל-צִיּוֹן, הַר-קָדְשִׁי. ז אֲסַפְּרָה, אֶל-חֹק: יְהוָה, אָמַר אֵלַי בְּנִי אַתָּה--אֲנִי, הַיּוֹם יְלִדְתִּיךָ. ח שְׁאַל מִמֶּנִּי--וְאֶתְּנָה גוֹיִם, נַחֲלָתֶךָ; וַאֲחֻזָּתְךָ, אַפְסֵי-אָרֶץ. ט תְּרֹעֵם, בְּשֵׁבֶט בַּרְזֶל: כִּכְלִי יוֹצֵר תְּנַפְּצֵם. י וְעַתָּה, מְלָכִים הַשְׂכִּילוּ; הִוָּסְרוּ, שֹׁפְטֵי אָרֶץ. יא עִבְדוּ אֶת-יְהוָה בְּיִרְאָה; וְגִילוּ, בִּרְעָדָה. יב נַשְּׁקוּ-בַר, פֶּן-יֶאֱנַף וְתֹאבְדוּ דֶרֶךְ-- כִּי-יִבְעַר כִּמְעַט אַפּוֹ: אַשְׁרֵי, כָּל-חוֹסֵי בוֹ

new2008

New member
ממנו, מאלוהים הוא המקור שלי

קשה להבין אה? אם תחפש אותו תבין, תאמין, ותדע

אה אלוהים המקור שלך?

ומה תגיד למוסלמי שאלוהים נגלה אליו בחלום ואמר לו שמוחמד הוא זה שצריך להאמין בו? במה המילה שלך יותר טובה משלו? אתה מבין, דברים שהם לא חומריים הם בסימן שאלה גדול מאוד, דתיים מתייחסים לזה כמו לאקסיומה, כלומר, זה קיים וככה זה, הם לא חושבים שאולי סתם עובדים עליהם בעיניים... אתה אפילו לא יודע מי בכלל זה אלוהים, מאיפה אתה יודע שזה דווקא הוא נגלה אלייך ולא מישהו אחר, מאיפה כל הביטחון הזה? סתם להגיד דברים בעלמא זה נורא קל... להוכיח דברים זה כבר עניין אחר, ובזה אף אחד מהאנשים הדתיים לא רוצה להוכיח, מתעלמים מזה, הם קובעים שזה רוחני, שזה אקסיומה.. אני מקווה באמת שיום אחד אנשים יתפכחו ויבינו שהם עושים עבודה סזיפית והולכים באמונה עיוורת לעבר משהו שלא קיים...

new2008

New member
אני לא יגיד למוסלמי כלום, אין לי זכות

כמו שאני לא יאמר לבודהיסטי כלום ולכל אחד שלא מקבל את בן האלוהים זה כבר תפקידו של אלוהים.

כי זה כתוב בברית החדשה?

מאיפה אתה יודע מי כתב את זה? אולי ישו כתב את זה על עצמו? אולי זה סתם ספר אגדה שבזמנו נהגו לקרא לילדים לפני שינה?

dar dahan

Member
סליחה שאני מתערב, אבל...

גם את התנ"ך כתבו אנשים שאי אפשר להיות בטוחים מי הם, ובכל זאת רבים כולל חלק מהמוסלמים מאמנים בתנ"ך, אז איך תסביר את זה (את התנ"ך)? ככה שהברית החדשה היא אומנם בשבילך לא אמיתית אבל בשביל מיליארדים היא כן אמיתית, ואיש, איש באמונתו יחיה...

בסדר

גם לגבי התנ"ך אותו סיפור... ואם מיליארדים קובעים שהיא כן אמיתית אז שכל המיליארדים, כל אחד בתורו יסביר לי לפי מה הוא בדיוק קבע שזה אמיתי... הוא היה שם בזמן אמת כשכל הדברים האלה קרו? הפסיכולוגיה טוענת שגם אם תאמין באבנים, זה יביא לך סוג של שלווה פנימית ואם אתה תאמין שהאבנים שומרים עלייך מכל פגע ורע אז ככה גם יהיה בתת מודע... אם כבר מדברים על כתבי קודש... מה שבאמת מאוד חכם ויש מה לקחת ממנו זה התושב"ע... חז"ל ישבו וכתבו על חוכמת החיים, סיטואציות בחיים ואיך להתמודד איתם, כתבו חוקים ועוד הרבה מאוד דברים שיש מהם מה להשכיל... אני מציע לכם לעיין בתלמוד ובמשנה שתקבלו קצת מושג על חוכמת חיים שלא בהכרח קשורה לדת אלא לייעוץ התמודדות עם תהפוכות הגורל של אדם בחייו, המכשולים שנקרים בדרכיו וכו' וכו' טקסטים כמו "בשורת יוחנן" או אני יודע איך קוראים לזה... לא יביאו לכם שום תועלת, זה כאילו אתה קורא את אותו הספר אלף פעם ואין לך מה לקחת ממנו, זה סיפור סתמי...

למעלה