שלום ....

שלום ....

אני וחברה שלי רוצות להביא את בית ספרנו למודעות נגד התעללות בבעלי חיים, אשמח אם תוכלו, בבקשה , להפנות אותי לאתרים שנמצא בהם חומר על התעללות וניסויים בבעלי חיים , עם תמונות, אבל לא קשות מדי... תודה רבה מראש

shanty.G

New member
שלום גם לך וברוכה הבאה לפורום../images/Emo13.gif

כל הכבוד לכן על היוזמה המבורכת
. אם את מדברת על ביה"ס, אז יש לך חדשיים שלמים להתכונן ל"התקפה"
תוכלי למצוא בקישורי הפורום כמה וכמה אתרים בנושא זכויות בע"ח. למעשה בהרבה עמותות בארץ יש חומר לימודי המיועד לבתי ספר, צריך לבדוק מולן את האפשרויות (להתקשר אליהן). יש לכן אפשרות להכין לבד את החומר וליצור פעילות שוטפת בכיתה, כמו לוחות גדולים עם פוסטרים רלוונטיים, כתבות עדכניות וכו´, החתמה על עצומות ועוד הרבה אפשרויות- תלוי באיזו רמה אתן רוצות להיות מעורבות ולהפעיל את התלמידים בבי"ס; או - להזמין חברים מאנונימוס (ו/או עמותות אחרות) להרצות אצלכם בכיתות. לעמותת SOS חיות ישנה גם כן תכנית לימודים לבתי ספר. השמים הם הגבול, וגם לפעמים הנהלת ביה"ס
. צריך להציג את הדברים בצורה משכנעת למחנכת הכיתה וההנהלה כדי שתוכלו לקבל מקסימום שיתוף פעולה מצידן. בהצלחה, וכמובן- נשמח לשמוע עדכונים ואם יש לך שאלות נוספות. shanty

roniko32

New member
אם תרצו ללמוד על חשיבות הניסויים../images/Emo63.gif

תוכלו לקרוא על ההסטוריה של גילוי האינסולין לטיפול בסכרת (בעזרת מחקר בכלבים) באתר DOCTORS - אתר הרפואה המוביל בישראל חומר נוסף לגבי ההכרח שבביצוע ניסויים בבעלי חיים תוכלו למצוא באתר העמותה לקידום המחקר שכבר חברים בה מאות פרופסורים לרפואה מכל הארץ. בנוסף חברים בה גם וטרינרים , אנשי משפט, מומחים לאתיקה, ומדענים מכל הסוגים. המתנגדים לניסויים מפיצים טענות כאילו העומד מאחורי העמותה הוא בעל חוות מזור - אך כפי שתוכלי לראות באתר הוועד המנהל של העמותה מורכב מכמה פרופסורים ידועי שם (הטעות של המתנגדים - בהנחה שהם אינם משקרים בכוונה נבעה מזה שבעל חוות מזור עזר בהקמת האתר)

m_shy

New member
אם תרצו ללמוד הפצת שקרים כמקצוע

אנא פנו לרוניקו. רוניקו הנ"ל עובד קשה מאוד להפיץ תעמולה אגרסיבית ושקרית בעד הניסויים בבעלי חיים, במשך כמה החודשים האחרונים. אותן "טענות" המופצות כאילו עומד מאחורי ה"עמותה לקדום המחקר" בעל חוות מזור הוכחו מעל לכל ספק. כיסוי העקבות על העובדה הזו נעשה רק לאחרונה. מטרת האגודה הנ"ל היא אחת - קידום ניסויים בבעלי חיים. היות וכך - כל אנשי המקצוע שהאגודה מתפארת בהם - הם מתומכי הניסויים בבעלי חיים. באופן טבעי - באגודה שכזו אין במה לקול השפוי בעולם המדע הפוסל ניסויים בבעלי חיים כשיטת מחקר - לטובתם של בעלי החיים ובני האדם כאחת! שי משולם

roniko32

New member
ואם אתן לא בטוחות למי להאמין

שימו לב לאגודות החולים החברות בעמותה ותחליטו בבקשה לבד האם להתעלם מסבלם של האנשים שהן מיצגות ולהאמין: לשי, או לפרופסורים לרפואה.

תודה לך שנטי ...

תודה לך שנטי על ההפניות לאתרים... - לכל המתנגדים למיניהם, קראתי מאמר באינטרנט שאכן מראה את שני צדי המטבע... תחשבו מה שבא לכם, זכותכם המלאה (לגבי ניסויים בבעלי חיים) למרות שניתן לעשות את אותם ניסויים על בני אדם מפני שמשהו כמו 80% מהתרופות שעבדו נהדר על בע"ח פגעו או לא עבדו על בני אדם. מלבד זאת, אני גם מתכוונת לפעול נגד התעללות בבעלי חיים שזה דבר מחפיר שלא "תורם" (כמו הניסויים לדעתכם האישית) . - כנראה שלא שמתם לב שלא פתחתי דיון בנושא של התעללות וניסויים בבעלי חיים, אבל תודה שדאגתם להשמיע את דעתכם בכל אופן...

tipid

New member
תודה לך על העשרתנו בחומר בנושא.

ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות . תמר

roniko32

New member
ואם תרצי ללמוד על אמינות ההפניות../images/Emo5.gif

שקיבלת מפיינלקאט, תוכלי ללמוד על ההונאות שבהן נאשמים הארגונים ה"רפואיים" שהוא הפנה אותך אליהם כאן: "רופאים" המתנגדים לניסויים נאשמים בהונאות רפואיות

TheFinalCut

New member
ואם תרצי ללמוד על אמינות כללית

תדעי ש"רוניקו" הוא אחד מצוות של קשקשנים שנועדו להפריע למהלך התקין של הפורום, וככל הנראה נשכרו ע"י אותו ארגון בן של מזור שהוא מקשר כל הזמן לאתר המגוחך שלו. רוניקו הראה פעמים רבות בעבר שאין לו שמץ במדע, אולם יש לו את כל האינטרסים בעולם להפיץ קשקושים שמטרתם הכללית לתמוך בניסויים בבע"ח, ללא הבדלי מין (ביולוגי), צבע, מטרה או רעיון. אמנם המגמה הכללית בפורום היא להתעלם מהטורדן, אך למרות שאיני נוטה לחסל זבובים, הזמזמום הטורדני הקבוע שלו יכול להציק (מה שכמובן המטרה המקורית בפעילותו). בכל מקרה, אני ממליץ להתעלם, עד שתהליך הפיתוח של החיסון נגד המפגע הוירטואלי הזה יושלם - והשעה קרובה (רואה רוניקו? כדי לפתח חיסון נגדך לא צריך ניסויים בבע"ח).

TheFinalCut

New member
אתה חושב?

א. השתלחות? טרם טעמת השתלחות אם זה נראה לך כמו השתלחות. אם היית רוצה להשתלח בך הייתי אומר משהו כמו: תסמונת המציקן הכפייתי באינטרנט מאפיינת בעיקר מפסידנים עלובי נפש שאינם מסוגלים לקבל תשומת לב בעולם האמיתי. לא אתפלא אם שכרו אותך לעשות את העבודה הזו בכלל שאתה חסר יכולת לעשות שום דבר אחר בצורה מוצלחת (לא שאת זה אתה עושה בצורה מוצלחת במיוחד). ב. כבר ענינו לטענותיך הבלתי-מבוססות אינספור פעמים. הספרות המדעית עצמה סותרת את רוב השטויות שאתה אומר, ואם כבר למישהו היה נוח ´להתעלם´ ממצאים חד משמעיים זה אתה. מעולם לא עשית הפנייה אובייקטיבית אחת, אלא רק קישורים לאתרים תומכי-ניסויים אינטרסנטיים מובהקים. מעולם לא סימכת את דבריך ע"י מראי מקום מדויקים - וזה מהסיבה הפשוטה שאינך יכול, כי אין לך כאלה. ג. אם היה חסר משהו שישכנע אותנו בכך שדבריך חסרי אמינות לחלוטין, אחרי כל זה, זה התנהגותך. אם הצלחת להוכיח משהו ללא שמץ של ספק, עד כה, זה שכל מה שאתה מעוניין לעשות זה להפריע, אפילו לא לשכנע. הסיבה היחידה שיש לך לעשות את זה (בהנחה שאתה איכשהו כן שפוי אחרי הכל), היא שפעילות הפורומים האלה פוגעת באינטרסים שלך או של מעסיקך. הבה נחשוב איזה מין מעסיק זה יכול להיות.... באינטרנט ומחוץ לה, דע לך שנמשיך לפגוע באינטרסים הללו - כל עוד הם כרוכים בפגיעה בבעלי-חיים. וכמה שלא תנסה להפריע, זה באמת לא יעזור לך. החיסון בדרך.

roniko32

New member
ןכששוב אין מה לענות- שוב משתלחים

וקצת מאיימים. אבל במקרה שלך ושל שייקה זה באמת פאטתי. מעבר לכל דבר אחר ההודעות שלכם מ-ש-ע-מ-מ-ו-ת. אני טורח לקרוא אותן ממש רק במקרה שאני הולך לישון. שייקה עולה עליך בעניין זה - אני חושב שמעולם לא הצלחתי להגיע לסוף הודעה שלו (וניסיתי!) לקרוא אתכם זה מרדים יותר מכוס חלב חם

אל תדאגו

אני יודעת שאני נגד ניסויים והתעללות בבע"ח ולכן גם מתנגדים לא יישכנעו אותי אחרת! זכותו של רוניקו להתנגד... זאת מדינה דמוקרטית! זה לא אומר שאני אנקוט בדעה שלו אבל אני אכבד את זכותו לבטא אותה !!!!

roniko32

New member
הלוואי שכולם פה היו סובלניים כמוך../images/Emo70.gif

הצרה היא שהסובלנים והמתונים הם אלה שעוזבים ונשארים רק הקיצוניים הפנאטיים כי כשלסובלנים מתבררת האמת הם שוקלים מחדש את עמדתם ואילו את הקיצוניים האמת לא מעניינת. תודה על התמיכה - למרות שדעותינו שונות
רוניקו

CowLover

New member
זאת הגדרתך לסובלנות?

אם מישהו שוקל מחדש ומסכים איתך רק אז הוא סובלני?

Eclipsed 0

New member
מכבדת את זכותו להביע דיעה

אך יש הבדל בין להביע דיעה, למשוך את זה דיון אחד או שניים, לבין להכנס לכל פורום זכויות בעלי חיים אפשרי, ולנסות לשכנע אותנו;ף מתנגדי הויויסקציה, שאנחנו טועים. עם כל הכבוד, רוניקו היקר, כמובן שזכור לך שהגנתי עליך לא פעם - משהו כאן מסריח. מסע התעמולה שלך לא יצליח כאן, בפורומים שמטרתם לדון על זכויות בעלי חיים. אתה רק גורם לחברי הפורום להאמין יותר בדעתם, כך שאתה גורם לעצמך יותר נזק מאשר תועלת. זהו קרב אבוד מראש. לילה טוב.

roniko32

New member
../images/Emo29.gifECLIPSED

זכור לי היטב שהגנת עלי
וקרבות אבודים מראש הם המומחיות שלי. אפילו זכיתי כבר בכמה
כנראה שהיה לי מזל.. ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED
ECLIPSED

roniko32

New member
אין לי כזה - אבל יש לי אחד דומה

ולא מניפים אותו שמפסידים או מנצחים. והוא לבן לבן לבן אבל בפינה שלו רקום משפט קטן...

למעלה