שלום ....

אני לא מבינה למה אתם ממשיכים

לנהל עם רוניקו קרבות חסרי טעם! הוא לא ישנה את דעתו ואתם ובכן, אתם גם לא תשנו את דעתכם . לכן אני מציעה, במקום מלחמות חסרות טעם שמבזבזות מקום בפורום-שהוא בנושא חשוב באמת, הייתי ממליצה לערוך דיונים בנושא או משהו במקום לשלוח הודעות נאצה חסרות טעם אחד לשני.... אבל זאת רק דעתי... מה אתם חושבים? נ.ב רוניקו אתה בעד ניסויים בבע"ח, אתה גם בעד התעללות בהם?

roniko32

New member
לא.

ואני מקווה שאת מבינה את ההבדל בין ילד ששורף לחתול את הזנב לבין חוקר שגורם לעכברים סרטן כדי לרפא בני-אדם חולי סרטן.

roniko32

New member
אני לא מבין

ולכן הייתי רוצה לשאול: 1. האם אין הבדל מבחינתך בין סבלו של עכבר חולה סרטן, וילד חולה סרטן? 2. האם את לא רואה הבדל בין מי שמכאיב לחיות כדי לגרום להם סבל (כמו הילד שמתעלל בחתול) ובין רופא שעושה ניסוי בעכבר כדי למנוע סבל מבני אדם? אנא עני לי בכנות.

טוב אני לא אכנס איתך

להתנצחויות חסרות טעם כמו שאר חברי הפורום... אני לא מדברת על ניסויים בבע"ח למטרות מחקר של מחלות-למרות שגם זה מזעזע - אני דיברתי על מקרים שבהם חוקרים בודקים תכשירי ניקוי ואיפור והשד יודע מה על בעלי חיים!!!! שיעשו את הניסויים על אנשים שרוצים לתרום את גופם למדע!!! למה חיות, שלא ישתמשו בתכשירים שמנסים עליהן צריכות לסבול כ"כ?! אתה יודע שמוצאים לחיות את מיתרי הקול במהלך ניסויים כדי שהניסויי יעבור בשקט??

roniko32

New member
יש הבדל בין חומרי ניקוי ואיפור

חומרי ניקוי זה דבר הכרחי (בלעדיהן - התחלואה היתה נוסקת) ואילו ח-ל-ק ממוצרי הקוסמטיקה אינם כך. בכל אופן חברות הקוסמטיקה מחויבות על פי החוק במדינות המערב לבדוק כל חומר חדש על בעלי חיים אלא אם כן לבדיקה הספציפית יש תחליף טוב. לרובן אין. כל אלה שלא עושות כך משתמשות בחומרים שכבר נבדקו או במחקרים של גופים חיצוניים שעושים את העבודה בשבילם. זה כך כי כל חומר הבא במגע עם העור או העיניים יכול לגרום לתגובה אלרגית או להספג בחלקו ולכן חייבים לבדוק את רעילותו. בקשר להוצאת מיתרי קול: את יכולה להביא לי מאמר או מקום בו ניסוי כזה מתואר? אני מתכוון כזה שבו הוציאו מיתרי קול לא בשביל לחקור את סרטן הגרון או משהו כזה אלא שהוציאו את מיתרי הקול בשביל שצווחות החיות לא יפריעו? אני מכיר הרבה ניסויים בבע"ח אך לא שמעתי על פרוצדורה כזו. אם אין מאמר כזה (הכוונה במאמר של חוקר) אלא קראת אותה באיזה אתר תעמולה של אנונימוס או האגודה נגד ניסויים, את יכולה להיות רגועה - זה ככל הנראה שקר תעמולתי. אם יש - אשמח לראות אותו כדי שאוכל להגיב עליו. רוניקו

למעלה