שלום..

forextrader1

New member
תפסיק עם הקישקוים שלך, משכתנא לא תיקח?

גם זה מינוף של פי 5 על הכסף שלך ואתה משלם ריבית ומחזיר פי 3 ממה שלקחת, וזה לא מניב לך כסף חוץ מקורת גג..ובטחון! מט"ח ממנפים אותך ואתה יכול להרוויח בגדול לבנות את ה"עסק" שלך מכסף של אחרים שיחסית הוא בזול ופוטנציאל השתכרות אדיר. ברור שאין בחינם, יש להם עמלה טובה.. צריך לדעת איך להשתמש ואיך לפעול נקודה!!

progcom

New member
תקרא את הכותרת ותבין...

"למרבה הצער, רוב רובם של הלקוחות אינם מבינים את המתמטיקה הפשוטה שעומדת מאחורי אופציית המינוף המוצעת להם וגורמת לכך שכמו בקזינו - הבית כמעט תמיד מרוויח" זה אומר הכל... רוב (לא כולם) האנשים לא מודעים למה שהם עושים ומה עומד מאחורי המסחר במט"ח ובגלל זה הם טועים ומוחקים כספים... סתם שאלה... אפשר לדעת מאיפה מגיע התיסכול/מרמור/אנטי הזה נגד המסחר במט"ח... ממש לא מצליח להבין את זה...

progcom

New member
אוקיי...

קודם כל יש חברות בארץ שהן לא עושות שוק ואין להן דסק מסחר... דבר שני.. אתה יכול לסחור דרך ברוקרים בחו"ל (גם אני סוחר בחו"ל) ושם קיימת רגולציה וקיימים חוקים. אני לא תמים ואני יודע שחברות בארץ, גם אם הן טוענות שאין להן דסק מסחר והן מקבלות את השערים מבנקים ובלה בלה בלה... כל עוד אין פיקוח הן יכולות לעשות מה שבא להן... מה שחברות בחו"ל לא יכולות (כביכול) כי יש גוף מפקח. סבבה... אז פתרתי לך בעיה???

forextrader1

New member
התשובה בגוף הכתבה!---ואולי נחוקק חוק חדש!!

1. נאמר "רוב רובם של הלקוחות אינם מבינים את המתמטיקה הפשוטה שעומדת מאחורי אופציית המינוף " לא רק שהם לא מבינים את המתמטיקה הם "הימרו". מי שיש לו אסטרטגיה נכונה ויודע לדייק בתיזמון - הוא לא בגדר "מהמר" יכול בעקרון למנף פי 50 ואולי פי 100. זה בכלל לא מומלץ , אבל אפשרי לפרקי זמן קצרצרים במסחר סקלפינג.. תראה בקובץ שהעלתי היום לפורום(חשבון אמיתי). רוב רובם לא מקצועיים אלא מהמרים, ומכאן הבעיה. צריך להרחיק את כולם מהשוק הזה ולא לאפשר לסחור אלא למי שלמד כראוי ויש לו נסיון מעבר ל 3 שנים, אז ישתנה כל המצב.

ferrytale

New member
כמו שאמרתי וכמובן שלמה שתצטט,

אם לאורך זמן לא הולך אז משהו בשיטה ובדרך שלך לא נכון. לא רולטה ולא נעליים

7575

New member
מה זאת אומרת

"היום זה לא היום שלי" אנחנו פה מדברים על מזל או שכל,אם העסק פה מתבסס על מזל אז למה לקום,אולי המזל בשניה הבאה התהפך לטובתך,ומחר יהיה יום עוד יותר שחור ממה שהיה לפני דקה. מצטער,כל תפוסי ההתנהגות שכתבת,ששחקן פורקס זקוק להם, זה בדיוק מה שאומרים שחקני קוביה שחושבים שהם יודעים מה הם עושים

ferrytale

New member
כמו שאמרתי,

ברגע שאתה עושה טעות על גבי טעות, ברגע שהשיטה שלך לא עובדת ביום מסוים, עדיף שתעזוב את המחשב. לגבי שחקני קוביה, מצטערת, לא מתעסקת בחרא הזה. אני לא מתעסקת במזל, לי יש שיטה ודרך, דבר בונה דבר. יש כיוון כללי ויש את העזרים שבונים את ההחלטה. ברולטה זה להמר, שחור או אדום.. לא בשבילי.

7575

New member
או קיי

לעזוב את המחשב עד מתי ? אתם תעזבו את המחשב בדיוק כמו שעופר מקסימוב עזב את שולחן הרולטה. הסיכוי שלך להרוויח הוא בדיוק כמו הסיכוי של כבשה לצאת על 4 מבית המטבחיים

ferrytale

New member
עם הגישה שלך, לצמיתות ../images/Emo6.gif

עזוב אותך זה הימור לא נורמאלי.. לך לרולטה שם יש לך יותר סיכוי

matanbil

New member
זאת גישה שמנסה למנוע הפרעות

ככל שאתה מפסיד יותר, השיקול הפסיכולוגי עלול להפריע יותר

7575

New member
לא ידוע לי שבפקולטות למנהל עסקים וכלכלה

לומדים פסיכולוגיה עזוב אותך,אלו תאוריות בגרוש

ferrytale

New member
../images/Emo6.gif אין לך סיכוי בשוק הזה..

סע לקאזינו בטאבה, שם הצלחתך תהיה בטוחה הרבה יותר...

למעלה