שלום

Death of Rats

New member
../images/Emo6.gif

אני דווקא יותר אוהבת את קרולי ואזירפאל. בקשר לר.פ. טיילר: אני היחידה שמדמיינת אותו בדיוק כמו טיילור מבנות גילמור?

KATCHA

New member
למה לא קוראים לפורום ´עולם הדיסק´?

נעימאוד כולם, גם אני גרופית של מיודענו טרי(!!). מקווה שיהיה לי זמן לעקוב אחרי הפורום, בינתיים, אני הולכת לסיים את מכשפות בחוץ לארץ, ולנשנש קצת לחם גמדים. חזקו ואמצו.

ganooov

New member
מכיון שאור (המנהלת)

חולה על "בשורות טובות". מספיק, לא?

Death of Rats

New member
המ... לא חשבתי על הסיבה הזו...

לא בגללה בכל אופן, אמכי זה נכון. בשורות טובות הוא הספר האהוב עלי. הפורום הזה הוא לא פורום עולם הדיסק מפני שטרי פראצ´ט כתב עוד ספרים וחוץ מזה, יש אנשים שלא תמיד מקשרים את הספרים הצבעוניים האלו.... נו, איך קוראים להם? עם הסתמרוח הזה ומכשפות.... נו.... לעולם הדיסק. וחוץ מזה, הייתם רוצים שפעם בשבוע יבוא לפה איזה מישהו שלא ממש מצליח לצרוב/מחפש את הראשונים של הטרטלס?

KATCHA

New member
ראסמי...

נשמע כמו שם של חנות תקליטים בתחנה המרכזית. סיבה טובה.

The Mad Hatter

New member
קראתי...

ואין לי ממש מה להוסיף. רק דעה אישית-לא יודעת אם הספר הזה הכי אהוב עלי, כי אני תמיד חושבת בסוף כל ספר שזה היה הספר הכי טוב בסדרה עד שאני קוראת את הספר הבא. אבל אני כן יכולה לומר שאהבתי נורא, ויותר אין ממש מה להוסיף :)

שלום לכולם! ובטחון

Greetings. אני חדשה בפורום הזה, גם די חדשה בענייני פראצ´ט. מכל מקום ההתמכרות היא מיידית, אמרו לי תנסי, זה כיף, ועכשיו אני חושבת רק על איך להשיג את הספר הבא. אני רוצה להעלות לדיון כמה שאלות שמדירות שינה מעיניי: * לאיזה זרם כתיבה מיוחס פראצ´ט? (בוודאי לא פנטזיה, כי אז לא הייתי נהנית.) * בספר אחד שקראתי, ראי-נוע בעברית, היו הערות בסוף הספר שהסבירו כמה מהשמות של הדמויות וכו´, מה שמעלה את השאלה האם גם בספרים האחרים יש לשמות השונים והמשונים משמעויות נסתרות? * איך מייחצנים תחנות כח גרעיניות? שיהיה לכולם סוף שבוע חם ומגניב

the dark ooze

New member
תשובות

-פנטזיה קומית ללא ספק. -אני משער שלא צריך משמעות נסתרת לשמות כמו Q וDeath -עושים מטס (עם הטילים)

DviRincewind

New member
משמעויות נסתרות הוא השם האמצעי של

פראצ´ט... בכל ספר מוחבאות (וגם לפעמים גלויות לחלוטין) קריצות ופארודיות להמון המון דברים- גם בשמות דמויות וגם בכל מיני דברים שקשורים לעלילה. אני משער שבראי-נוע היה צורך להכניס ביאור מכיוון שמי שלא בקיא בהיסטוריה של הוליווד לא היה ממש מבין מה קורה שם.

ברור...

התכוונתי לשאול מה המשמעות הנסתרת של שמות כמו waxweather? ונאני אוג? והאם יש טעם בכלל להזכיר את מאגרט?

N a a t z

New member
בהחלט פנטסיה.../images/Emo181.gif

אבל פשוט סדרת ספרים שלא נכנסת לאף תת נושא פנטסי. זה פשוט תת נושא "עולם הדיסק". בטח שיש. אני פשוט עיוורת בשביל למצוא אותם... -_-;;

ShiVeee

New member
שאלה...

יש את ספריו של טרי על קבצים אלקטרוניים.... יש חוק האוסר לפרסם אותם באתר? כי אם לא אז אתם פשוט יכולים לשים אותם כאן , לפי הסדר , כל אחד בשלמותו תחת לינק ה"קבצים" אני לא ממש מבין בדיני אינטרנט אז האירו את עיניי כי אני חושב שזה רעיון ממש נחמד (אני השגתי הרבה ספרים מקאזה למי שמחפש)

Death of Rats

New member
כן, יש חוק

זה פיראטי ואסור להעביר פה קבצים בלתי-חוקיים. אסור גם לפרסם פה אתרים שניתן להוריד מהם את הסרטים.

למעלה