שלום :)

Optimistic Girl

New member
קודם כל

אני חושבת שאת "נאחזת'' במשהו שמספק לך סוג של אשלייה בקטע הזה של הטיול הגדול.

אני חושבת שהטיול לא יפתור לך את ההרגשה שאת חשה כרגע
ולא יפתור לך את הבעיות
למעשה טיול זה אולי ממקום של בריחה?

אני בדעה שלא עוזבים תואר באמצע
כי חושבת שאת לא מיליונרית.
תסיימי שנתיים שנשארו לך
אחר כך תמיד תוכלי ללמוד תואר שני אם תרצי... עם השלמות בכל תחום שבו תרצי.

ממליצה לך למצוא תחביב
משהו שאת אוהבת לעשות לנפש
זה יעשה לך טוב

Purple Mushroom

New member
היי! שלום. מנסה לעזור

שלום לך.
אני לא דוגמא טובה אבל בכל זאת אנסה לעזור.
אני כיום, (בעזרה של אחותי הקטנה) עובד בעבודה של בני עשרים פלוס, אחותי הקטנה אמרה לי שעבדה בעבודה שלי כשהיתה בת 20. אני דייל של טעימות בשופרסל שלי בצפון תל אביב.
עבודה משרדית קרוב לבית, זה ממש חלום שלי. תגידי תודה.

אני לא דוגמא טובה של מישהו עם משרה חלקית או מלאה, שאפשר להתפרנס מזה.
אני מתקיים כשלא עובד, מתקציב (הלילה עשיתי תקציב אוגוסט 2013, ומצליח שוב איכשהו לסגור את החודש) של קצת יותר מ3 אלף ש"ח. שוכר חדר בדירה (דיור מוגן, אבל עדיין דירה), עם הוצאות מחיה של כמעט 1600 ש"ח לחודש, כולל.
אז נשאר לי 1400 ש"ח מזומן. (לרוב מוציא 1300, מצליח לחסוך בפועל קצת יותר מ100 ש"ח בחודש כשלא עובד).
אז בקיצור, אפשר לשכור דירה בדרום תל אביב , בהרבה פחות מ2500 ש"ח, וגם נשאר כסף לאוכל, ולבילויים. (החודש יצא לי להיות במסיבה בשווי 50 ש"ח, וגם בהופעה בשווי 50 ש"ח בתיאטרון תמונע. והמסיבה בפלא, וגם פגשתי שם את אותה אחות !

אז כן. הודעה חוזרת, אבל אפשר גם אחרת.
בהצלחה !
(מקווה שעזרתי ולו בקצת):)
נ.ב: תל אביב היא בהחלט אחלה עיר. עדיין לא מיציתי, וכמעט כל חיי אני תל אביבי באופן רשמי :)

spaysi8

New member
אלון..

רוב הדירות הן הרבה יותר יקרות, עצם העובדה שזה דיור מוגן כבר הופך את זה ליותר זול..

ואגב רציתי להגיד לך שההודעות שלך נהיו הרבה יותר מובנות,
הורדת חלק מהסמיילים והכתיבה שלך נהייתה הרבה יותר מובנת..
אני תמיד הבנתי אותך :p
אבל זה אדיר, ממש רואים שאתה כותב הרבה בבלוג כי זה משפר את יכולת הניסוח..

togi12

New member
אני כבר עשיתי טיול גדול מיד אחרי צבא

אבל אני מתכננת עוד אחד בחורף, ועוד אחד בקיץ, ואחרי הלמודים עוד אחד גדול... ובמהלך חיי...
רק שימי לב שאת לא מפספסת אחרי הלימודים! כי כל הקטע בטיול הגדול הוא שמכייפים לפני שמתחילים להכינס להתחייבויות של לימודים/עבדוה/משפחה/בן זוג/ילדים/משכנתא וכו'.

וחוצמזה- את יכולה לעשות מה שבא לך. אל תשכחי את זה... ושום דבר לא יקרה אם הלימודים יידחו בעוד שנה, תרוויחי את ההקלה הזאת (אבא שלי עד עצם היום הזה מתבכיין שהוא לא עשה טיול אחרי צבא כשהוא היה יכול).

למעלה