שלום

AlanSmith

New member
אגב אני מנסה לתכנן מפגש של אנשים מהפורום בת"א

את רואה את עצמך מגיעה למפגש כזה אם ייקבע בתאריך ושעה שנוחים לך?
 

AlanSmith

New member
חבל, דווקא שבירת שגרה זה טוב, אבל אני לא לוחץ

אני בעצמי הברזתי די הרבה פעמים ממפגשים כאלה כי לא היה לי חשק אז אני מבין לגמרי. תודה רבה על התשובה הישירה.
 
האמת,

אם להיות כנה לגמרי...
יש לי ניסיון רע מאוד בפגישות של פורומים.
ואם להיות עוד יותר כנה,
לא נוח לי ואני לא מוצאת את מקומי בקבוצות..
 
ואם להיות אפילו יותר כנה

לא מוצאת את מקומי גם לא אחד על אחד..
אחרת, לא הייתי פה:)
 

AlanSmith

New member
אחד על אחד בסופו של דבר אני כן מצליח למצוא את

מקומי לפעמים, אבל זה לא סוג המפגש אותו אני מתכנן ליזום, אני מעריך שאפשר לארגן קבוצה של 4-6 אנשים וסה"כ זה תלוי בסוג האוכולסיה של האנשים. יצא לי גם להיות בכמה מפגשים עם אנשים, ואני עדיין בשלב ההתחלתי אז אני גם יותר אופטימי ונאיבי. בנתיים לא הצלחתי להכיר אנשים חדשים למטרת ידידות שזה מה שאני מתכנן למצוא ידידים חדשים.
זה מאוד קשה בגיל שלי עם האופי שלי, וגם בגלל שהרבה אנשים בגיל הזה גם יש להם כבר מעגל חברתי רחב והם משקיעים את המרץ שלהם באינטרנט במציאת בן/בת זוג שאני בשלב שזה די רחוק ממני לצערי. גיליתי רק לפני חודשים שכנראה מה שיש לי נקרא חרדה חברתית, ושאם אני לא אנסה ליזום ולהיחשף ולהכיר אנשים חדשים אז מצבי יהיה יותר גרוע. מאוד מפחיד אותי להכיר אנשים חדשים מהאינטרנט - וכבר כמה פעמים הגיבו לי במסר או במייל להודעה שפרסמתי איפהשהוא ולא הגבתי באמת אכלתי סרטים.

אם אין לך לו"ז עמוס באופן מטורף אפשר לנסות להקריב אולי עוד כמה שעות לאנשים שמרגישים בודדים גם הם. אני מנסה לארגן מפגש ראשון במקום כמה שיותר זול או אפילו אם תהיה דרישה סתם אפשר לשבת על ספסל כדי שהעלות תהיה מינימלית, וההוצאה העיקרית במפגש זה, זה יהיה הזמן שנשרף.


בכל אופן אשמח לשמוע על חוויות ממפגשים קודמים אותם ניסית - זה יעזור לי גם, כי יש באמת כמה מפגשים שניסתי שהרגשתי בזבוז זמן ולא הייתי חוזר אליהם. (היו גם כמה מפגשים שכן קידמו אותי)
 
הממ..

קצת קשה לי לפתוח את הדברים בפורום שבו אני לא יודעת מי רואה מה אני כותבת.
גם אתמול מרוב ייאוש, פתחתי קצת יותר מדי (בעייני כמובן)
אז לא יודעת מה לענות לך.
 

AlanSmith

New member
גם אני מרגיש די סגור בפורומים ואני לא חושף

יותר מדי - כי הפורומים פה פתוחים לכל אחד.
 
למעלה