A AlanSmith New member 6/8/13 #23 מבאס באמת שיש מלא פסיכים - זה מפחיד ומרתיע עוד יותר עצוב שאת הגעת למצב שאת למודת ניסיון. לי למזלי עדיין לא היה ניסיון .
מבאס באמת שיש מלא פסיכים - זה מפחיד ומרתיע עוד יותר עצוב שאת הגעת למצב שאת למודת ניסיון. לי למזלי עדיין לא היה ניסיון .
ירון מקשקש Well-known member מנהל 6/8/13 #25 איך היום? יום חדש תקווה חדשה.....ואם יש עננה מעל ..היא תחלוף אני בטוח... לפעמים צריך לעשות מששהו...לפעמים להמתין...אבל תמיד תמיד זה חולף..
איך היום? יום חדש תקווה חדשה.....ואם יש עננה מעל ..היא תחלוף אני בטוח... לפעמים צריך לעשות מששהו...לפעמים להמתין...אבל תמיד תמיד זה חולף..
ב בחורונת10 New member 6/8/13 #26 העננה די גדולה... וכרגע אני בשלב ההמתנה (בעיקר למשיח) תודה על ההתעניינות!
מ מנהלת בניסיון New member 6/8/13 #27 אני מאד מעריכה את הפתיחות והשיתוף שלך גם את היוזמה המבורכת את הגמישות ושתי הרגליים שיציבות על הקרקע
A alona 27 New member 6/8/13 #30 אז זה מה שיפה, כאן כולנו כאלה אז גם הציפיות ממך שתהיי מאוד מצחיקה או מאוד מוחצנת לא קיימות
מ מנהלת בניסיון New member 6/8/13 #32 גם אני חשבתי על זה אלונה כולנו מגיעים מאותו מקום עם אותה רמת ציפיות והבנה למצב הלא ממש נעים של כל אחד ואחת.... גם המפגש, כמו הפורום, צריך להתקיים עם אותו רצון של כולם שיהיה טוב ונעים
גם אני חשבתי על זה אלונה כולנו מגיעים מאותו מקום עם אותה רמת ציפיות והבנה למצב הלא ממש נעים של כל אחד ואחת.... גם המפגש, כמו הפורום, צריך להתקיים עם אותו רצון של כולם שיהיה טוב ונעים
מ מנהלת בניסיון New member 6/8/13 #28 שלום שלום בחורונת ברוכה הבאה (מתנצלת אם את לא חדשה פה...) לא ניתקלתי פה בפסיכים עדיין ואני מקווה שלא יגיעו לפינה השקטה שלנו בכל מקרה אני איתך בשמירה על זהירות ופגישה תהיה במקום מרכזי עם אנשים כמו ש mr.Smith כתב או כל בקשה אחרת שתהיה
שלום שלום בחורונת ברוכה הבאה (מתנצלת אם את לא חדשה פה...) לא ניתקלתי פה בפסיכים עדיין ואני מקווה שלא יגיעו לפינה השקטה שלנו בכל מקרה אני איתך בשמירה על זהירות ופגישה תהיה במקום מרכזי עם אנשים כמו ש mr.Smith כתב או כל בקשה אחרת שתהיה