אני רוצה, רק תלוי איפה. יש הצעות?
L Larik New member 27/9/13 #25 איזה? זה לא עובד ככה פשוט להיכנס למועדון ראנדומלי. צריך למצא משהו מוכר.
ס סוניק2222 New member 27/9/13 #27 אם את רוצה שזה יקרה עדיף תקבעי מקום וזמן שיהיה משהו יותר קונקרטי ואז אנשים יוכלו להחליט אם הם רוצים או לא
אם את רוצה שזה יקרה עדיף תקבעי מקום וזמן שיהיה משהו יותר קונקרטי ואז אנשים יוכלו להחליט אם הם רוצים או לא
ש שקיפות בפס הרחב New member 27/9/13 #28 בינתיים אתה ובחור נוסף אמרתם שאתם רוצים ,אם מישהו נוסף ירצה ,שיצטרף ,אני אמרתי שזה יהיה ביום שישי , אתה לא יכול ביום שישי הזה ואני עדיין לא יודעת מעכשיו לגבי יום שישי הבא ברגע שנחליט על היום לא תהיה בעייה לקבע גם את המקום
בינתיים אתה ובחור נוסף אמרתם שאתם רוצים ,אם מישהו נוסף ירצה ,שיצטרף ,אני אמרתי שזה יהיה ביום שישי , אתה לא יכול ביום שישי הזה ואני עדיין לא יודעת מעכשיו לגבי יום שישי הבא ברגע שנחליט על היום לא תהיה בעייה לקבע גם את המקום
ש שקיפות בפס הרחב New member 3/10/13 #33 יש עוד מישהו שמעוניין מחר ?על מנת שנהיה לפחות 3 ... אם לא סוניק שוב נאלץ לדחות .... כי הפעם לאריק לא יכול ...
יש עוד מישהו שמעוניין מחר ?על מנת שנהיה לפחות 3 ... אם לא סוניק שוב נאלץ לדחות .... כי הפעם לאריק לא יכול ...