שלום :)

annalev

New member
המון תודה על ההמלצה :)

באמת קבעתי תור לתזונאית..
הבעיה שלא הרבה תזונאים חשופים לעניין הצמחונות והטבעונות ועדיין מאמינים שמה שמת זה מה שבריא..
אכנס ללינקים ששלחתם ואחקור קצת את הנושא

תודה :)

ella100

New member
קבעת עם תזונאית במסגרת קופ"ח?

אם כן,באיזו קופה את?
ביקשת שיפנו אותך לאיש מקצוע עם אורינטציה טבעונית?

אם את במקרה במכבי

אני אישית ממליצה על נירה אולנד, שעובדת עם מכבי ומקבלת בראשון לציון. מטופלת אצלה כבר מעל שנתיים ומאוד מרוצה.
היא מקבלת גם באופן פרטי אם זה מתאים לך.

annalev

New member
האמת שלא קבעתי למישהי בתחום

אגיד לה מה אני רוצה ויכולה לאכול ושתתמודד :)
אם היא לא תעזור, ראיתי בדף שמישהו שלח שיש תזונאית באיזור מגוריי

usi1

New member
אתמול ראיתי בדף של ד"ר מאיה רוזמן

שהיא עצמה צמחונית מגיל צעיר מאוד
לדעתי , היא מקסימה , אני מאוד אוהבת את הגישה שלה , היא מקצועית ומאוד מבינה עניין.
תעשי עליה גוגל ותראי לבד.
תסתכלי בדף פייסבוק שלה.
יכול להיות שהיא תוכל לעזור לך לעשות את השילוב הנכון .
באופן עקרוני בעצמי חשבתי ללכת אליה אבל אני מחכה לייעוץ רפואי שיקרה רק עוד כמה חודשים ובינתיים אני סובלת בשקט....
הייתי בוחרת בה כבחירה ראשונה.

גם נטלי שמש מקסימה ומקצועית , יש אותה ברשימה הזו
http://www.vegan-friendly.co.il/vegannutritionist/
היא גם מאפשרת פגישות וירטואליות דרך הסקייפ כך שאם את רחוקה מהמרכז זה מאוד נוח . לא ניסיתי אבל כדאי לדבר איתה .

אם את לא מתחברת אליהן תנסי את ענת גרינשטיין, מהנטורופתיות היותר וותיקות בתחום הזה , היא מקבלת ליד תל השומר ,באזור הזה . לא יצא לי לבוא אליה אבל קבלתי עליה המלצות מאוד טובות, היא לימדה ברידמן פעם .

איה הוד בכפר סבא - נטורופתית מעולה ! גגלי אותה. לא יודעת לגבי נטיותיה בענייני טבעונות אבל הלכתי אליה כצמחונית לפני הרבה שנים , והיא סללה לי את הדרך . שווה כל קילומטר וכל שקל ......

כדאי מאוד ללכת לאשת מקצוע שתתאים לך תפריט אישי ותהיי במעקב לפחות כמה פגישות ראשונות עד שתגבשי כוון משלך .
זה לא זול , אבל זה מאוד כדאי .

זה עניין של 300-400 שקל למפגש , בדרך כלל , אני מאמינה שאחרי 2 - 3 מפגשים הכי הרבה כבר תהיי בדרך משלך

למעלה