שלום

• פותח הנושא yupit
  • פורסם בתאריך
מעניין..

מעניין.. יתכן שהקושי פה בעצם הוא על בניית יסוד יציב והשארות במקום ומשם גם חוויית צמיחה תלת מימדית ותחושה של מימוש, כי בכל פעם שמגיע קונפליקט הפתרון הוא שינוי בכוון במקום בעשייה עצמה: שינוי במצב הרוח, שינוי בגישה, שינוי בסדרי העדיפויות - כל אלה כתחליף לעשייה שקובעת עובדות קבועות בשטח וגם משאירה אחריה תוצאות.

קונפליקט של זויות ריבוע במזלות המשתנים, מראה על קושי להפוך את השינוי למשהו בר קיימא, כיון שכל אחד משני הכוכבים מתעקש על הדרך שלו, ובסוף התוצאה עלולה להיות של עצירה מרוב אפשרויות או מרוב כישורים, וחוסר יכולת להגיע להחלטה, ומכאן גם סוג של שיתוק ואי עשייה.

אגב, לגבי השמש והירח בצמידות בשאלה הקודמת - בצמידות נראה שבעל המפה חווה את המערכת הזוגית של שני הוריו כגוף אחד, לטוב ולרע, בלי יכולת להפריד ביניהם כפרטים שונים ומכאן גם ישאף לבנות מערכת זוגית צמודה של אבא ואמא שחושבים דומה ופועלים כגוף אחד.

בריבוע בין הירח לשמש נראה שהדיאלוג בין ההורים אינו הרמוני, ומכאן גם הצורך לבחור צד, ולהרגיש שצד אחר מוחמץ. זה עלול להתבטא גם בבחירת פרטנרים לזוגיות שאיתם יגיע גם אותו קונפליקט - מערכת המבוססת על מתחים, ולא על הרמוניה.

yupit

New member
מה שהבנתי

שאצלי אין אפילו את היסוד היציב שממנו אפשר לבנות תוך כדי שינוי. בנוסף זה באמת נכון לגבי הורים הם ביחד אבל כל אחד בפלנטה אחרת. אני יותר מתחבר לאימי. תוסיף לזה את שבתאי במאזניים שיוצר מחוייבות ורצינות במערכת יחסים וקשיים במערכת זוגית. ומה שיצא זה אתגר אחד גדול

מסכים: זו מפה סופר מאתגרת!

אבל... יחסית לקבוצות המזלות קבועים משתנים או קרדינליים, קיבלת באופן יחסי את הקבוצה הקלה יותר: ריבוי הכוכבים במזלות המשתנים אמנם מקשה על בניית ציר קבוע לאורך זמן, אבל יכולת האלתור שלך כמו גם היכולת שלכם להשתנות לשנות גישה צורת חיים מטרות ויציאה מקבעונות - גבוהה יותר מאשר אצל רוב האנשים.

כל שאתה צריך לפעמים זו עמדה בזוית אחרת, משם דברים עשויים להיראות שונים וחיוביים יותר. עם הזמן גם תבין עד כמה מה שיש לך גם מאפשר לך להתגמש ביחס לקשיים שלך, ולהצליח לפתור בעיות בעזרת היכולת להשתנות - ובעזרת המודעות שלך. שבתאי אכן גורם לך להתבגר יחסית לאט, אבל האיטיות הזו תשתלם בסופו של דבר:

כשתגיע למה שאתה מנסה, תדע להעריך זאת באופן משמעותי ולשמר את זה. בהצלחה!

yupit

New member
בדיקת נקודת מזל במפה

שלום יצא לי לראות בספר של רימונה כהן יסודות ושיטות למתקדמים חישוב זוית אופק+ירח -שמש ויצא לי 64- שיוצא בסרטן בבית 10
האמת לא יצא לי לראות התייחסות זו בפורומים אלו אבל גם אם לא מתייחסים לזה אז כן שמתי לב שהמפה בנויה בצורה כזו שהמזלות יושבים על הבתים ההופכיים להם, למשל סרטן המחפש קרבה ושייכות רגשית נמצא בבית 10שמתייחס למעמד והגשמה חומרית או אריה שרוצה להשפיע שליטתו על הזולת יושב על בית 11 שזקוק לתמיכת החברה ולהשתייך להם גם במחיר שידבוק ברעיונות האחרים אף אם בליבו אינו מסכים להם, כך שיש סתירה בין המזלות לבתים.

למעלה